Lunginflammation..

You heard me.. Skönt att äntligen få svar på vad det var för skit jag var smittad med egentligen! :) Nackdelen är att jag inte får gå till skolan på en vecka vilket betyder att jag kommer missa galet mycket. Men min snälla lärare sa att jag inte behövde plugga hemma & så hjälper han mig när jag kommer tillbaks till skolan igen, TACK!

Vi kanske ska köpa katter nu! (nästan säkert) och här är den ena..


ska vi byta kropp?

Hemma idag, har feber såklart. Har haft hög feber i en vecka nu! Suck. Men jag ska till akuten idag och förhoppningsvis få medicin som gör mig frisk. Ciao

A message

Kärlek på denna låt idag..


Jag ska till skolan idag.. Fast egentligen orkar jag verkligen inte, vill bara stanna kvar i min varma säng. Jag skulle göra det om det inte vore så att jag redan varit borta tre dagar från skolan för att jag varit sjuk. Jag är fortfarande sjuk, men orkar inte missa mer i skolan nu. SÅÅÅ see you later

Vet ni vad jag hatar?

När kompisar sjunker så lågt att de rå-dissar en bara för att de har en pojkvän som de är med hela tiden, sen när killen inte kan eller liknande så har dom helt plötsligt tid för en..

Jag har tråkigt..

hejhej! sitter i soffan med mammas minilaptop i knät & en päronsplitt i handen & kollar på det enda som typ går på teve en söndag, chihuahuan från beverly hills & den verkar suga men jag överlever nog haha. Bye

:(

HEY! Var ju på popaganda igår & jag skulle sova hos julia efteråt men jag kände att jag hade feber under den sista artisten (ROBYN, GRYMT!♥) så mami kom & hämtade mig så jag sov hemma, jag mådde inte bra när jag kom hem heller :( Så det blir inget popaganda för mig ikväll, buuhuu. Jag orkar verkligen inte vara sjuk längre, jag är död i hela kroppen! Höres

random

Förlåt.. Men jag är TVUNGEN

Om du har en bror eller syster som betyder mycket för dig, låt dom veta det genom att kopiera denna text..<3

Måste bara säga att jag inte fattar dom där texterna! Jag menar, om du har en syster eller bror som betyder mycket, varför inte bara säga det till den eller skriva dens namn? Det är så opersonligt att skriva sådär. Varför inte bara Jag älskar dig lala lalala, du betyder jättemycket för mig istället för "låt dom veta det genom att kopiera denna text!? Asså vafan.


Just smile


Säger som julia: Jag älskar bilder med naturligt skratt.

Var hemma från skolan idag, hade fortfarande feber.. Men nu har jag knarkat alvedon så det känns faktiskt bättre! Jag vill så otroligt mycket till Nrj ikväll.. Men det är ju inte så smart av mig att åka dit.. Men imorgon tänker jag oavsett hur dåligt jag mår tvinga mig iväg till skolan så jag inte missar alltför mycket. Sen kommer vi ju ha insparksfest eller vare nu heter. Efter det är det ju popaganda som gäller sent in på natten både fredag & lördag ♥

Mogenhet på hög nivå

I måndags bakade jag & bästevän kakor som helt seriöst talat såg ut som bajskorvar..
Haha fifan vad vi garvade, typiskt vår humor! Här är dom fulisarna:


Sjuk

hejhej. Idag var jag tvungen att gå hem från skolan för att jag mådde så himla dåligt, jag hostade & hade verkligen SJUKT ont i huvet.. Orkade inte ens tänka. Jag däckade i sängen direkt när jag kom hem & vaknade typ fyra timmar senare att jag frös. Jag var så himla borta så jag hörde inte ens att mobilen ringde flera gånger och den är ändå på högsta volym precis bredvid mitt huvud, aouch.

Jag har massa feber nu så jag får se hur jag gör imorgon med skolan, hatar ändå att missa saker.. Så irriterande! Inga huvudvärkstabletter funkar på mig, vaa ärreeehääär? Skulle käkat middag inne i stan med några snyggingar med nu kan jag ej det :( det suger att vara sjuk.


Touch and go

hej, nu är jag hemma men är galet trött! Imorse snackade vi med tvåorna om handelslinjen, sen vare fotboll ettorna mot tvåorna, sen lunch & sen kollade vi på film med asmycket godis, chips, läsk. Vi fick 400 av lärarna som vi bara köpte det för haha. Mums! Men nu ska jag sova eller något..

*bella snäääällaaa kan du klia oss på ryggen?*

helvete..

..när jag var halvvägs till bussen kom jag på att jag glömt mitt busskort hemma. Nästa buss går om tjugo minuter.. Lyckat Matilda, lyckat! Fast kommer bara komma 10 minuter sent.. Aouch, inte bra i en ny skola. Men vaaaaad ska man göra. Nej men nu ska jag ta & leta rätt på det där jävla busskortet. puss på rumpan

eedddieee <3 <3 <3

Jag har myggbett överallt..

HAHAHAHA asså jag älskar postreklamen på Spotify där den där kvinnar garvar! Skrattar alltid högt för mig själv när jag hör sen. You just gotta love it! Time to sleep now btw.. Godnatt!

Club can't handle me

Godmorgon! Känns lite onödigt att gå upp såhär tidigt endast för att bowla & käka pizza.. Men vad gör man inte för gratismat? Hehe. Idag flashar jag mina bleka ben också! Man vet ju aldrig när det blir sol igen i bleka Sverige. Får sällskap av Markus till skolan idag, wohoo. Ha en bra dag va vaa vaaa. PussN

Jag vinner inte jämt men förlorar aldrig

Hej. Förlåt för dålig uppdatering, har varit rätt upptagen i helgen & sovit alldeles för lite. Men veckan som kommer passar mig perfekt, bowling & pizza, film & laserdome (stavas?). Allt ska göras med klassen. Sen på torsdag så börjar vi med vanliga lektioner.. Inte lika kul. Nej men nu ska jag nörda mig med the sims, pusspusspuss!

langar lite bilder från klassresan med gamla klassen som jag snott från linnea..





HP10A

Farsta gymnasium.. vad kan man säga? Jag går i klassen HP10A vilket är handelslinjen inriktning mode men vi har slagits ihop med handel service också. Jag saknar min gamla klass och skola jättemycket! Men jaaa.. Det blir nog bra det här med. Fick sällskap på bussen av sandra och markus imorse, så det är skitbra :) bussbuddies. Nu är jag hungrig as hell så vi höres senare.

känns konstigt för i södertörns så hade man ju kontor.. och nu har man bara ett litet skåp.. haha kräsen jag känner mig men jaaaa..

Farsta gymnasium, here i come!

Jag är taggad men nervös, glad men deppig. Sommarlovet är slut och det är långt kvar tills nästa lov, nu är det att kämpa som gäller, kämpa dag för dag genom skolan.

Jag har haft ett alldeles perfekt sommarlov. Både galet & lugnt, skönt. Jag har levt sommaren på impulser & bara gjort det som jag känt för. Jag släppte mina gränser och bara levde och det är sånt som gör mig glad. Hörs imorgon efter skolan!



mysdag

tjatjaaba! Skolan börjar imorgon! AAAAAAAH. Hehe, fast det kommer gå bra. Håller tummarna för att det är en bra klass jag hamnar i. Kom förresten precis ut ur duschen & ska bara fixa mig lite och sen drar jag till stan och fikar med therese, myyyys. Yää vi hörs senare helt enkelt. Puss!

midsommar


My lips like sugar.. ♫



Håller på och städar mitt bomb-rum med musiken på högsta volym! Ikväll ska jag & mina brudar ut och käka och sen hem till pettson och mysa gal1. Yeah.. nu måste jag fortsätta städa tyvärr.. Pusshay

...

Jag har bara träffat dig några gånger men jag vill verkligen ha dig, jag har aldrig gillat någon så fort som jag börjat gilla dig, du är speciell. Jag har i vanliga fall skitsvårt att gilla någon, men inte med dig. Jag vill veta allt om dig, dela allt med dig.
Baby you're the one i'm looking for, be mine


The voice 2010

Det var galet mycket folk på the voice! Men vi hade kul ändå. Jag var mest med diana & vi var med olika folk. Näre var slut så var det ändå mycket folk kvar så vi stannade också.. Vi gick runt och snackade med folk och drev med killar och tog dom på rumpan haha. Det var många killar som tafsade på ens rumpa när man var där.. så varför skulle inte jag få göra det på killar? Moahaha. Iallafall, runt 12 blev vi hungriga och åt på donken & efter det drog vi hem.

sugig kvalité men aaajaaa.. jag och julia skulle se om vi gick in klubbpinnen i munnen hahah


SOLEN

hey! drog in till ung igår igen & träffade en massa trevligt folk (och en del som jag inte ville träffa på också..) men men. Ikväll äre the voice, hhhääääeerrliggt. Fan, skolan börjar på onsdag! Galet. Nej men usch nu ska jag inte tänka på det.. kvällen kommer bli lyckad.. jag känner på mig det. Pöööösss

min lilla petsson är hemma! :)
vi testade såna där läskiga saker på intersport igår..

kastar in ett inlägg..

hola! det blev utgång igår ändå till slut, behövde komma hemifrån. Just nu sitter jag hemma hos jullan och vi har precis käkat middag vi vattnet men strax ska vi dra ut, pusspusspusspuss!




aahlåå

Dagens humör: Lycklig
Dagens mående: Hungrig, ont i halsen, trött & sliten
Dagens borde: Städa och äta, men inget av det lockar..
Dagens frisyr: Nytvättat
Dagens smink: Mascara
Dagens klädsel: Sommar
Dagens materiella vill ha: En mysig halsduk
Dagens fundering: Orkar jag eller inte?
Dagens beroende: Ingenting
Dagens tråkigaste: Jag är så gal1 seg
Dagens längtan: Dun dun dun
Dagens superlängtan: Soulmate
Dagens låt:

utgång ikväll ifall jag orkar, hare bäst

Ibland vill man ju bara vara liten tjockis igen.. ♥

Syster och jag tjockiiiizzz


awwiii, dopkort från morfar och mormor!



mini! gaah, bebismatilda


min lille ninis

Hej hejdå :)

bara så ni vet så har jag aldrig tid att blogga för att det är slutet på sommarlovet så jag måste leeevaaa loppan nu va. jag är aldrig hemma.. nu ska jag fixa mig och sen dra! pyss

slänger in lite bilder från de senaste dagarna..










You are out of my life forever, sorry.

home! grillpartyt var best ♥ imorgon blire shopping med agnes! woohoo

No one wants forever anymore

tja! gårdagen började lugnt men blev rätt galen fram mot tvåtiden.. idag har iallafall solning stått på schemat för mig & min underbara tvilling therese. ikväll blir det grillparty så jag ska strax hoppa in i duschen. tänkte att nu i sommar ska jag skriva lite mer om vad jag gör än att bara lägga upp random inlägg :) yeh. hörs imorgon!

random bild på mig & therese

älskar sommarkvällar <3

utgång på gång.. nu! måste springa, pusspusspusspuss ha en underbar kväll allihopa!
såhär ser jag ut ikväll :)


You and i collide

hej i värmen! åh gud så underbart med sol igen, jag har saknat det! Jag kommer aldrig överleva vintern.. Aldrig. Men nu ska jag inte tänka på det hemska nu. Ska ut i solen igen. C ya later


Dagens drog



I'm so sick of love songs

Sliten är bara förnamnet.. helgen var galen, mer säger jag inte :) Imorgon ska jag träffa min bebis & vi ska dra och bada om det är soligt (hoppas!). C yaaaaaaa