nej

Det är för tidigt för att baka pepparkakor.. lussebullar.. julgodis.. sånt där gör man när det verkligen är jul, inte innan! Okej? Bra, så nu vet alla! pusshej.

ATT inte ha något bättre för sig

att jag vill – göra något som jag verkligen inte borde..
att min senaste kyss – var äkta
att jag lyssnar mest på – musik i mobilen
att jag pratar – helst hela tiden
att jag inte gillar – desperata personer
att min första riktiga kyss – var längesen!
att kärlek är – så jävla komplicerat
att jag gillar att – leve impulsivt
att jag alltid kommer att – vara mig själv oavsett
att jag är hemligt förälskad i – om jag säger är det ju inte hemligt längre :)
att sist jag grät – hade jag någon som tröstade mig
att min mobiltelefon är – dålig men beroendeframkallande
att när jag vaknar på morgonen – sover jag lite till.. och sen stressar jag som en galning
att innan jag går och lägger mig – tvingar jag mig själv att sova
att idag har jag – lyckliga tankar
att jag just nu tänker på – att jag älskar att leva!
att i kväll ska jag – CHILLILITO
att i morgon kommer jag – träffa mina bestisar..
att jag hoppas – att jag kommer orka alla tre åren i skolan
att jag verkligen vill – vinna en jävla massa pengar!


Heartbeat

Hola amigosar! Överlevde skolan även fast jag var hungrig hela dagen.. När jag börjar skolan är det mörkt ute.. När jag slutar skolan är det mörkt ute.. Trött man blir! Nu ska jag stressa mami så att hon blir klar med maten snart, är verkligen hungrig! Langar en bild på mig idag. C ya

I can feel your heartbeat

Fem minuter innan jag skulle gå på bussen (hem) inser jag att jag har tappat mitt busskort.. IGEN! Vad säger man? Helvete! Har spärrat det och ett nytt kort är på väg, dock sa dom att det kunde ta en vecka. Ska jag behöva åka på smsbiljett i en hel fucking vecka? Pfftt.

Min heta pojkvän ♥ & jag (yeh, i wish) Han är faktiskt en snygg modell från abercrombie and fitch in London!


Godnatt!

Ska tvätta bort sminket & sådär och sen kolla på Paradise Hotel & efter det sova! Mmmm.. Längtar efter min säng haha. Men godnatt då!

Random bild, jag & linus på balen


Imorgon är det fredag!

Jag måste göra en ny header.. Igen. Ser ut som ett mongo alltså haha! Eh ja bara för att ni ville ju verkligen veta det.
Nej fan nu ska jag kolla på pensionärsjävlar! Höres latero.


Hihi

Sitter här med mjukiskläder & varm choklad & kollar ut i snöstormen och det enda jag tänker är att jag inte behöver gå ut i den där kalla snöstormen idag.. Mjau!

Nu är julen här..

Om det är snöstorm imorgon också så tänker jag inte gå till skolan. Om jag får stå ute & vänta på bussen i hundra år så kommer jag ändå bli sjuker och få vara hemma.. Nu ska jag ta ett varmt bad & sen gosa ner mig i duntäcket. Hörs imorgon!

Brrr.. Snöstorm..

Hejhej, sorry att jag inte har bloggat men har haft annat för mig. När jag skulle hem efter skolan idag så åkte första bussen förbi för att den va för full.. Och dom andra var inställda på grund av halka..! Så fick stå där i 40 minuter i snöstormen och vänta på bussen.. Jävla SL! Nej men nu ska jag gosa in mig i duntäcket & kolla på en riktigt bra film.

Måste säga att Island är skitfint på vintern!

Vet du..


Den här bilden är tagen i somras ♥ . Jag bestämde mig för att den här bilden skulle bli ett minne till mig, att efter den är tagen skulle jag ha en underbar sommarkväll. Jag bestämde mig för att från & med idag så ska jag bara göra det som jag vill & helt enkelt glömma alla jobbiga tankar jag annars har i mitt huvud. Efter den kvällen/natten har jag följt det jag sa till mig själv, och det har gjort mig mycket lyckligare. You know why?
Den kvällen var en av de bästa på hela sommaren.

A message

Den här låten lyssnar man på när det snöar ute, när man precis gjort slut med sin kille eller när man sitter på bussen till skolan. Eller så lyssnar man på den när man känner att nu är allt bra, jag kan inte bli lyckligare.

Inte redo för skola imorgon..!

Tjenare! Igår var jag hos bella med sara och först så skulle vi på en "fest", men han som hade den var dryg & sa att vi inte fick komma (fuck you), men efter ett tag ändrade han sig men då tyckte vi att han fick stå för vad han säger så vi sket i det.

Istället drog vi ut & käkade pizza och sen köpte vi vindruvor, chips, choklad, gurka, citron, dipp och kollade på filmen disturbia & sen bara snackade och hade skitmysigt! Puss på er. BTW Vindruvor doppade i smält marabou-choklad är kärlek!

(Snodde en bild från bellas blogg) Bella & jag

Baby we can do it all night

HELG, ÄNTLIGEN. Fast den här veckan har gått skitfort, skööönt. Har inte pluggat hemma på flera veckor så det är rätt chill i skolan ändå. Ikväll blir det först bio & sen fiesta. Ha en härlig fredag, puss!

Jag & kissemiss

Don't stop belivein'

Kom hem!

♥ Vi är en

Så jävla söt låt! Älskar disney-filmer alltså, haha.

Onsdag, hemmakväll!

Heeeej! Längesen jag skrev här men har inte varit hemma någon dag den här veckan så tänkte att det skulle vara skönt idag. Så efter skolan (slutade halv fem, suck!) drog jag hem & myste med katterna & tog de lugnt. Ikväll ska jag bara äta chips & kolla på alla tv-program jag missat! Pusspuss. 

Måndagar suger punkt



Hemma! Gud vilken lång dag idag alltså man vill ju bara dö. Känner att den här veckan kommer bli otroligt jobbig, jag är verkligen inte på plugghumör vilket kommer sluta med att jag.. ja.. inte pluggar i skolan och måste göra allt på min fritid.
Men ikväll ska jag träffa en kompis & jag skiter i vilken tid jag kommer hem för jag kunde inte bry mig mindre. Någon som kan peppa mig till att gå i skolan? Naaa don't think so.

Jag kan inte somna

What is happening to me?
I mitt huvud finns bara du du & du.
Du fyller hela mitt huvud med dig och gör att jag inte kan sova..

P to the oop

Skola imorgon.. Nej nej, jag vill verkligen inte.
Jag menar det, jag vill inte inte inte inte.

Langar två bildern som jag tagit med Joels kamera från kryssningen..


Världens bästa

Grattis till min pappa på farsdag!
Även fast jag inte träffar dig så ofta
Så vet jag att du alltid finns där
Love you

Hos dig är jag underbar

Hos dig är jag stark
Hos dig är jag underbar
Hos dig har jag allt
Men vågar jag stanna kvar?

Lyckat

Hemma från kryssningen! Obeskrivligt kul har det varit.. Träffade bland annat en massa trevligt folk & drack goda drinkar, men det fanns en hel del drägg som ville dansa överdrivet nära. Men mitt i alltihopa inatt så tappade jag bort allihop, och sprang själv runt på båten och letade men hittade annat folk som jag var med och hittade dom andra några timmar senare..

Bild från google

Sov sött!

Säger godnatt med en bild från i somras! Passar ju nu när är vinter haha..

The truth

Jag vet att jag kan, men vet inte om jag vågar.

Dreaming..

Jag vill ha vingar, kunna flyga. Efter skolan flyga till Grekland och lägga mig på en strand och sola eller ligga på luftmadrass i havet med en drink i handen.. Varför har inte människor vingar..? Nej, jag ska gifta mig med en fett rik man så att han kan ge mig pengar till att åka vart jag vill, när jag vill. Spikat!

Jag älskar att åka flygplan i solnedgång! Mys.

Du är knark

Det är bara två dagar kvar till helgen. Veckan går hyfsat snabbt ändå. På fredag blir det kryssning till lördag & på lördag kväll så är det insparksfest (lite sent), efter den så blir det kanske stan (om sara är frisker..) för vi har planer..! Fick hem skolkatalogen idag också, ingen vacker syn haha.

En ex skickade den här låten till mig & sa att den handlade exakt om mig. Ska man ta det som en komplimang eller inte?

Snö!

SNÖSTORM! Ingen nyhet va? Bussarna kommer vara sena imorgon.. Men det är lugnt, haha

Bild från förra vintern..

Måndag


Här är en av mina missar, Ida

Skola idag, fan va opepp jag var på allting. Ville bara hem hem hem & sova och mysa med katterna. Men man kan ju inte få allt.. Så nu är skolan igång igen men om sex veckor så är det jullov! Längtar. Och imorgon ska det snöa.. Det kommer bli fint och sådär när det är vitt överallt.. Fast finns fler nackdelar brrr. Nu ska jag kolla på paradise hotel! Love

I'm back mother f

HEJ! mitt höstlov har varit jättebra, fast för kort.. Har varit med kompisar och sånt där & sen har jag fått katter! Mjaau, dom är skitsöta.
I slutet på lovet följde jag med Sara & hennes familj till värmland till hennes släkt och det var supermysigt! Det är så fint i värmland.. Särskilt när det är frost på träden. Vi såg älgar och räv, coolt vaa? Haha. Vi kom hem idag. Ne nu ska jag mysa med katterna till en film, hörs imorgon eller nåt!

Jag i Hyde park, London i Maj

Living life

Hej.. Fast näää. Bloggpaus över höstlovet, har ändå aldrig tid att skriva nu. Ha ett bra lov! ♥ puss och hej