Lite av mina senaste dagar:


Har chillat i värmen med min lille katt.. (Mitt ben ser lite.. snett ut..)

Sen har jag varit på en jättemysig sommarmiddag hos Familjen Milton, där vi lekte lite med den två veckor gamla kissen, som jag tycker ska heta Simba.. Så galet söt den är, med skitblåa ögon.
Btw, tältningen blev lite kall ändå, på natten var det sjukt kallt. Alla låg och frös.. Men annars var det supermysigt! Bortsett från att jag var helt död dagen efter eftersom vi knappt sov ett piss.
Och jag har badat en maaaassa i Malmsjön med lillebror, Anna och vänner till la familia. + ätit min absoluta favoritmat, indiskt ♥
Och ikväll var vi på ännu en sommarmiddag, blir många mysiga grillkvällar nu när det är så himla underbart väder! Sommar på riktigt. Ikväll har jag fått några förslag på vad som kan göras men jag får se. Vi hörs väl om några dagar eller imorgon.. Nobody knows. Tjingeling

Bra eller dåligt?


Jag har märkt en sak, att när jag är i ett förhållande så lever jag ett mycket lugnare liv. Varför blir det alltid så..? Är alltid galen och gör saker som jag egentligen inte vågar när jag är singel, utnyttjar tiden till max. Aja, vet inte ens om det är en bra eller dålig sak. Pussar


Puss!

Igår käkade vi på min favoritrestaurang Friday's, kärlek till den maten alltså. Senare var jag med några kompisar.
Ikväll ska vi på middag hem till kusinisarna i Tullinge, och senare ska jag tälta med folk i Brantan.. Får se hur det går då.. Det kommer bli så sjukt varmt när vi vaknar imorgon, om vi ens kommer sova vill säga, haha.

Gotta let go

Efter världens längsta dusch och uppfräschande så har jag bara lyssnat på musik, ätit kakor och läst solo-tidningar med tända ljus under kvällen. En lugn kväll behövdes verkligen för att efter liseberg hela dagen igår så har jag ont överallt och jag tog ett piller med sömnmedel i så jag kommer sova som en prinsessa inatt, alldeles underbart! Ska nog ta och lägga mig i sängen och smsa nu, kyssar.

Martin, Therese, jag, Freja, Ellinor & Diana på thess party

Home sweet home

Hej! Nu är jag hemma igen. Har haft en underbar midsommarshelg i Göteborg! Det allra bästa var att bo på Särö hus (ett hotell med spa) och att vara på liserberg. Vi var på Liseberg i 11 och en halv timme, woohoo! Galet nice. Vi var inne i världens ballaste hus (han som ägde hotellets hus) som var 1000 kvadratmeter stort och väggarna var endast av glas, snacka om öppet hus. Så himla coolt. Ger er några bilder..!
När vi kom till hotellet så tog vi på oss badrockarna + tofflorna och begav oss ner mot spat..
Poolen, 38 grader varm
Ombytning, haha. Man ser lite av vårat fina rum också.
Utsikten från vårat fönster på hotellet

Next stop, Göteborg!


Särö hus - Hotellet vi ska bo i imorgon

Längtar till spa-delen på hotellet imorgon hihi.. Så skönt det ska bli! Hotellet är Saras favoritställe så jag tror jag kommer trivas jättebra där, med gratis ansiktsmasker och peelings och bara avslappningsgrejer. På lördagen bär det av till LISEBERG ♥ Ni fattar inte hur mycket jag älskar såna där grejer! Ha en jättejättejättebra midsommar allihopa! Jag kommer hem på söndag istället. Kyssar.

Göteborg

Hej! Jättemysig kväll igår med alla fem, har saknat det. Vi kollade på skräckfilm, snackade och åt massor av godis. Sen däckade vi runt tre och det var jäääättteeeskönt.

Midsommarplanerna har ändrats.. Det skulle blivit skitjobbigt för oss att ta oss hem från Årsta havsbad eftersom la familia skulle åka på midsommarkvällen, så jag ska helt enkelt med Sara och hennes mami och papi till la Göteborg! Det blir kul! :-D Åker imorgon på morgonen och kommer hem lördag någon gång! Så nu ska jag sätta igång och packa lite tänkte jag.. Vi hörs senare!
Midsommar förra året!

Thank you, for giving me the strength I need




Goodmorning sweden! :)
Idag vaknade jag tidigt och på helt rätt sida. That's just fucking gr8. Har ingen större lust att spendera morgonen framför datan egentligen men jag måste kolla på ett avsnitt av true blood, så galet jävla spännande just nu! Ikväll blir det tjejkväll med mina babes, det blir perfekt. Men vi hörs later, kyssar.

Kellie!

Grattis på födelsedagen till Kellie! ♥ Eller det var egentligen igår men.. Vi går i samma klass, men jag hade knappt pratat med henne alls innan vi fyra tjejer åkte till england, och jag umgicks med henne dygnet runt i tre veckor. Efter det kändes det som vi känt varandra hur länge som helst! Yeah, happy birthday on ya.

Jag & Kellie i det gröna landet England, på en plats känd för att folk tar självmord där (skithöga klippor..)

Talking to the moon

Nu är jag hemma igen, men dock inte ett dugg trött. Tog fetaste glaset med cola och några kladdkakamuffinsar så nu sitter jag och äter nattmat. Tur att jag inte kan gå upp i vikt, annars hade jag bokstavligen rullat fram.. Annars så har jag haft en jättemysig kväll innehållande pizza med tjejsnack, och sen filmmys med Sara Isabella Krille och Rasmus, och jag har fått massage vilket var såååhääär skönt ♥

No one else i wanna please..............

Sitter här nyduschad och fräsch i sängen och sminkar mig lite. Ska göra mig klar nu och sen dra och käka pizza med mina brudar Sara och Isabella. Muuuuuuuums! Sen ska vi möta upp några pojkar och umgås med dom. Pussar!

Nutte

Lilla skiten har somnat i min hand, hur lyckas hon?

Bläääääää

Vafan hände med värmen och solen? Sommar i Sverige, woho..
Den här kvällen liksom.. Asvarm.. och skön.. och bäst..

jahapp..

Jag vill sova. Jag vill att någon ska hålla om mig tills jag somnar, det är fan omöjligt att somna när man vänt på dygnet annars. Unbelievable. Typ vart är Rasmus när man behöver honom? Tss, han sover redan som en liten bebisvalp. Over and out

Hmm.


Jag tror att jag tänker för mycket ibland.


Picture

Har faktiskt tänkt liknande tankar många gånger. När jag varit osäker på något och sen tänkt att jag kommer ju faktiskt ångra mig om jag inte gör det + att det kommer bli roliga minnen. Ibland slutar det bra, bland mindre bra. Men minnen blir det iallafall.

I'm blaming the rain for this..

MINA TRE FAVORITFÄRGER:

färg 1: Svart som döden
färg 2: Persikafärg
färg 3: Sommarfärg

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Ja, många!
Fått ditt hjärta krossat: Ingen killa ska någonsin få krossa mitt hjärta..
Träffat någon som förändrat ditt liv: Det kan man väl säga, på ett sätt ja.
Fått reda på att någon har pratat om dig: Ja.. & jag bryr mig inte ett shit, their problem
Kysst en kompis: Yaman

BLANDAT:
Vill du ändra ditt namn: Inte nu, efter 17 år. Men från början, visst
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Jag åt världens godaste middag på Friday's
Vilken tid vaknade du idag: Fem i elva, av det mysiga regnet
Vad gjorde du igår runt midnatt:
Jag drog från en fest hem till min pojke
Någonting som du längtar till: 25 juli
Senaste gången du träffade din pappa: En vecka sen kanske
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: En sak? Jag kan räkna upp tusen
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Haha, jag tror faktiskt inte det
Vad gör dig irriterad just nu: Att falska rykten gillar att sprida sig
Långt eller kort: Vadå..?


DIN FÖRSTA:
Operation: Ingen, än så länge!
Piercing: Navlen var min första piercing, och enda (förutom öronen daaa)
Tatuering: Not yet
Bästa vän: Min första bästis? Elin Landgren
Sport: Innebandy
Husdjur: Marsvin hihi
Vaccination du minns: Jag vet inte
Förälskelse: Hemlis

Alkohol du drack: Öl :-)

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller pussar: Pussar
Kortare eller längre: Längre!
Romantisk eller spontan: Spontan..
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar, lätt


myspys

Festen igår va rolig, även fast vi drog därifrån ganska tidigt. Men det var jättekul att träffa lite människor som det var jättelängesen som jag träffade, värt. Efter festen drog jag och Sara hem till Rasmus ett tag, jag var ju tvungen att pussa lite på min nyblivna man.
Nu regnar det.. Igen.. Men det är ändå mysigt. Hihi.

Ses i dimman..

Nu blir det födelsedagsfest, tjingeling!

Vill jag? Såklart

Från och med nu så är jag officiellt i ett förhållande, haha.

Mango.

Älskar att vara ensam hemma. Ska strax duscha alldeles för länge och sen bada i mangoluktande body lotion från body shop.  MMmhmm. Livet är underskattat.


Girls night.

Hej! Hade en galen kväll igår tillsammans med Julia och Sara. Vi spelade bland annat in en video till Bruno Mars - The lazy song. Men vi fick tydligen inte ha ljudet på youtube så det är tyvärr en video utan ljud, men man får sätta på the lazy song samtidigt helt enkelt..


Sen kollade vi på lejonkungen tills vi däckade imorse.. Lätt bästa disneyfilmen! Love.

Det regnar i stockholm idag

Så bra det kändes att vakna upp till ljudet av regn mot fönsterbrädan, och mitt fönster var öppet så det luktade regn också. Ibland är det himla härligt med regn faktiskt, riktigt underbart. Men ja som sagt, bara ibland. Regn är underskattat. Men nu ska jag ta & göra lite té. Känner att det passar in för dagen.
Bild från google.

Myskväll!

Det blir en hemmakväll idag på grund av att jag har fått feber från ingenstans, men antagligen för att jag sov så  sjukligt dåligt inatt. Fördelen med att vara hemma är att det finns massor av goda saker kvar att äta från studentgrejen.. Mmmmm. Så ikväll ska jag bara kolla på True blood och ja, äta mig till en boll helt enkelt. Ha en bra kväll everybody!
Vill ni se den fulaste bilden som tagits på mig? Here You go.
Assssssååååå.. Ibland måste man bjuda. Annars blir det faktiskt tråkigt. Puss!

Grattis till min storasyster!

Summerbreak var regnigt och kallt.. Men annars var det helt okej. Mysigt folk träffade man iallafall på där! Men efter ett tag tröttnade vi på regnet och vandrade hem 10 pers till Rasmus och var där istället. Senare på natten när vi skulle hem så fick jag skjuts av polisen till tullinge station, skulle missat mitt tåg annars, haha. Poliser kan faktiskt vara riktigt snälla ibland ;-)
Idag tog min storasyster Emilia studenten! Alla var så glada och fina och jag vill också ta studenten nu nu nu. Så idag har vi firat henne med mycket champagne och smörgåstårta (den absolut godaste smörgåstårtan som jag har ätit i hela mitt liv). Förutom att jag knappt sov en sekund inatt så har det varit en perfekt dag.

puss

Hej pårej!
Idag var första kvällen som jag var hemma sen sommarlovet började, och det är faktiskt skönt. Har kollat på romantiska komedier och ätit chips och bara haft allmänt mysigt. Det behövs ibland kan jag säga. Imorgon blir det en shoppingdag med mina homies och sen tullinge summerbreak 2011 på kvällen.. Får se vad det bjuder på då! Time for bed. Goodnight!
Jag vet vad ni tänker.. alla dessa jävla cambilder.. haha


-

People cry, not because they're weak. It's because they've been strong for too long.

...

Jag har ingen lust att blogga idag.


Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead

Jag tröttnar aldrig på denna låten. Hobbie Stuart - Someone like you (adele cover)
För övrigt så gillar jag rubriken. För den liksom stämmer till allt. Just nu.

underbaaaaaart

Hej alla älskade stalkers!
Igår var vi på fest hos joel i tullinge, det var kul. Vid två på natten så drog vi några från festen till stendalsbadet och badade.. Underbart skönt! Sen rullade vi hem till sara och sov där. Idag har vi varit vid stendals och solat & badat och ätit bullar en massa hela långa dagen. Vi har också tränat våra fina ben eftersom vi cyklade hela vägen..

Ikväll blir det troligen bryggmys med nattdopp, massa godsaker och trevligt sällskap. Men först så ska vi ha gäster här och jocke håller på att grilla oxfilé nu..! Jag längtar. Vi hörs, pussar. 


Bild från idag! (tagen av sara) vi hade precis badat & kände oss alldeles somriga så en bild behövdes!

Lazy


Hej pårej!
Låten passar alldeles perfekt för att beskriva min dag. Jag har varit så lat så det längsta jag gått är från altanen till köket. Underskattat & härligt att vara lat. Har precis käkat middag ute på altanen och ikväll blir det mys på brygga,  fest och vi har även planerat nattdopp.. Mina friends har äntligen också fått sommarlov!

Jag hatar seriösa pose-bilder. Learn and live

Jag börjar tro att vi kan gå geeeeeeeeenoooooom eld
Hej på er bajsungar! Nu ska jag kolla på true bloodie. Nörden som har skapats..! Tjingeling

åh..

Jag gillar inte alla niornas facebook-updates om årets bal. Jag vill ju också gå på bal! :(

Bilder från MIN bal, mahaha. Nu ska jag ut! Hejdå

England 2011

Jag kan fortfarande inte fatta att jag blev en av fyra som blev utvalda att åka till England i tre veckor, i ettan på gymnasiet. Det var en riktigt stor upplevelse för mig att åka med tre tjejer jag knappt hade pratat med innan, och vara med dom varje dag i tre veckor. Dom där tre veckorna betydde så sjukt mycket för mig och jag utvecklades som person när jag ensam skulle jobba i en butik och snacka endast engelska.
Det slutade med att jag blev jättejättebra kompis med dom här tjejerna och är med dom varje dag i skolan. Från inget till något så stort. Damn. Nej, ville bara säga det. Om ni får chansen, take it or i'll kill you.

Det känns bra nu.

Nu har jag sommarlov, for real. Helt onödig dag i skolan egentligen men hade ändå inte haft något bättre för mig. Vi var först i klassrummet och dom snackade på som vanligt och sen hade alla ettor och tvåor gemensam avslutning i aulan. Efter avslutningen kramade vi om alla lärare innan vi tjejer satte oss på donken och firade. Nu slipper jag se skiten på 10 veckor och det känns helt underbart!
Langar en bild på halva klassen, i början av ettan!

Skön kväll!

Jag och Julia cyklade till grönalund, det var så himla härligt! Och det var inte så långt heller. Vi kollade på underbara Armand och åkte extreme, lätt värt. Efter gick vi runt där lite och njöt av kvällen innan vi cyklade tillbaka. Pussar och kramar

Black is back


Nu drar jag. Ses vi där eller? Puss!


Repeat

I år så har jag hittat några sommarlåtar som kommer fastna i mitt huvet med rubriken sommar 2011.
Det finns många många fler låtar men dom här är dom officiella just nu. Njut och låt dom fastna resten av sommaren i era huvuden. Måhaha!



Resten av ditt liv - Timbuktu
Om sanningen ska fram - Eric Amarillo
Coconut tree - Mohombi
Jag kommer  - Veronica Maggio
Save the world - Swedish house mafia


Armand Mirpour


Sommar sommar sommar..
Kvällens planer är Armand Mirpour på grönan med bästis och några av hennes kompisar säkert..? Men får se om det blir enligt planerna, you never know with me.
Imorgon ska jag till skolan och äta tårta (hoppas jag..) och efter det ska jag och en kompis fira att det är sommarlov på riktigt! Vi får se vad vi hittar på för busigt hihi.

Smaka på stockholm <3

Har käkat med Julia inne på "smaka på stockholm" i kungsan. Jag verkligen älskar den där matfestivalen! Vi chillade runt där ett tag och kollade på olika folk (och spionerade lite på mitt ex haha..).  Vid åtta så åkte jag hem till rasmus, har haft en jättemysig kväll där. Sen fick jag skjuts hem av hans mami, så snäll, så kom hem ganska nyligen. Men nu ska jag krypa ner bredvid min lilla kisse som redan sover som en gris.

Va tvungen att ta en bild på ida, så sööööööt

Jag har sommarmål..!

  • Jag ska bli brun. Jag ska kämpa med mitt skitpigment!
  • Jag ska träna mycket, särskilt rumpan. Till skillnad från alla smalisar så vill jag ha en stor rumpa!
  • Jag ska fortsätta att leva i nuet och bara göra det som jag verkligen vill göra.
  • Jag ska träffa nytt folk, men också umgås massa med mina underbara vänner!
  • Och det sista målet är och förblir hemligt, men det är något busigt, hihi.
'
Sorry om någon tycker att bilderna visar för mycket, men det är erat problem! Pussar

I got that feeling.. you know

Såg julias somriga inlägg så jag var tvungen att göra mitt första RIKTIGA sommarinlägg.
Sen den första snöflingan kom så har jag längtat efter sommaren.. Och nu är den här, och jag kunde inte varit lyckligare. Den har börjat perfekt och det blir bara bättre och bättre för varje dag. I Juli ska jag sommarjobba vilket jag ser fram emot att tjäna lite extra money och umgås med nya människor. Det som blir höjdpunkten för mig i sommar är att jag ska till Spanien i två veckor med min bästa kompis, kan det bli bättre! Resten av sommaren kommer bli underbar, inshalla.
Sommarfester, jordgubbar, solkräm, cider, sand i skorna, nattdopp, grillad mat, nakenbad, fräknar, nya vänner, massor av glass, smultron, en kall öl, bara ben, tältning, midsommar, vattenspridare, lukten av nyklippt gräs, grädde, humla, barfota, vattenkrig, fästingar, blommor, myggbett, gitarrer runt en öppen brasa, bulle, fika, fotspår i sanden, hallon.

True blood

Hej alla fina skitungar! Igår så satt jag & julia på bryggan och bara chillade, åt jordgubbar osv. Sen hyrde vi film (saw 6) och åt godis tills vi däckade. När vi vaknade imorse tog vi på oss morgonrockar och gick ner & satte oss på bryggan, jäääätteskönt faktiskt, även fast folk tyckte vi va konstiga.. Sen dess har vi kollat på True blood... Trodde aldrig att Julia skulle lyckas övertala mig. Hejdå!

Vill du ligga med mig då?

Hej alla steeekare! Ashärligt väder idag, satte fläkten & radion på högsta nivå och gjorde mig en drink, sen har jag bara legat och lekt med livet i solen. Nu är jag nyduschad och fräsh. Det är bara jag och mami hemma och ingen orkar laga mat så vi ska ut och käka på stan, kanske på matfestivalen i kungsan. Efter de bär det av mot bästis, vi ska kvällsbada i liljeholmen och bara ha en jättebra sommarkväll.
Igår så var jag på en mysig klippa och grillade med julia och hennes friends (snodde bilderna från isabella)

You know my name, not my story


Dagens planer:

Har varit hos pappa halva dagen och umgåtts med ville & sen fick jag skjuts till mami. Har tyvärr inte kunnat vara ute så mycket som jag velat eftersom all denna jävla pollen dödar mig.
Strax ska jag och mamma iväg på middag eftersom mormor har fyllt år. Grattis i efterskott! Jag hoppas att det blir smörgåstårta.. Sjukt sugen. Senare ikväll ska jag troligen iväg på strandfest (sommarfeelings ) om min otroligt sega vän therese kan svara på sms någon gång, haha. Kyssar till er
Idag kände jag för att vara somrig!

jag vill också ta studenten..

Det var skithärligt att se på när pappas elever tog studenten, jag var så nära på att börja gråta hela tiden! Dom var överlyckliga & så himla himla fina! Flera föräldrar & elever gick fram till papi och tackade honom för att han gjort ett så bra jobb och han fick jättefina rosor. Är det bara jag som gråter när sånt händer? Slänger in några bilder.
Har umgåtts 24/7 med lillebroris
Det är inte bara jag som njuter av solen..
Vägen till bussen som jag gått varenda dag, är nu fin & grön istället för snöig
Jag: "Ville gör din fulaste min"! Haha jag dör för den där killen alltså

1 juni

Jag fick ledigt idag så fick en extra dag sommarlov! Så ja folket, nu har matilda SOMMARLOV! Underbart underbart.  Befinner mig just nu hos pappa och ska åka till hans skola runt 12 för att kolla på när hans elever tar studenten & sen åka på pappas motorcykel hem, älskar att åka jag är som ett litet barn.

Ikväll ska jag möta upp tess och vi ska fira att det är sommarlov! Även fast det inte känns som det.. Men nu ska jag fixa mig & sen ut med hunden innan jag drar. Men vi höres, puss och hej



Den enda bilden jag hittade - Ville och hans kompisar busar