Tänk att det kan vara så ibland.

Vinden viner utanför fönstret. Jag känner hur kylan smyger sig in genom springan i mitt fönster och att ligga under mitt varma täcke och kolla ut är inte alls särskilt jobbigt. Imorgon när jag vaknar så kommer det vara alldeles ljust ute av den vita snön. 
 
 
 
Jag är superstressad över massor av ogjorda saker i skolan, jag har inte tränat på alldeles för länge och jag är trött på att frysa dygnet runt. Jag sover för lite, äter för lite, rör på mig för lite, äter för mycket godis. 
Men vet ni vad?
Jag är bara så obeskrivligt glad.
 

Not sure if hungover or dying.

Hello. Gårdagen var helt galet bra, det var längesen jag hade så roligt på en utgång. Vi började på det värsta stället man kan tänka sig, nivå 22. Extremt billig dricka och trevligt sällskap fick vi av 10 norrlänningar som bjöd oss på så sjukt många shots i alla olika sorters smaker. Vidare till Magenta och där spenderade vi resten av natten, även där träffade vi jätteroligt folk som vi festade med. 
     Hur det gick sen behöver vi inte ens gå in på. Idag har jag varit så bakis så jag har inte rört mig ur sängen, mer än så behöver inte sägas. Nu ska jag kolla på tv och sen sova. Gnight.
 

Häst

Hej! Ligger i min sköna stora säng som jag har hos pappa. Efter nationella i svenska igår så hämtade pappa mig och vi åkte hela familjen till ikea och sen hem för fredagsmys. Riktig svennefredag haha!
 
Ikväll ska vi ut och det ska bli jättekul faktiskt. Nu ska jag kila ner och äta frukost.
 
Frihet

Skolan

Hej! Sitter i skolan innanför kellies gosiga dunjacka och ritar och pratar medans jag väntar på lunch. Superintressant. Tack och hej.


Miami

Hello. Inatt sov jag med min gos och försov mig som vanligt.. Helt omöjligt att ta sig upp ur sängen med en varm kropp som kramar om en. I skolan var det rätt lugnt idag, skön dag, köpte även studentmössa så det var roligt! Efter skolan begav jag mig till jobbet med min kära Chaima och vi båda tog det rätt lugnt på jobbet idag.
 
Och nu har min mamma kommit hem från Miami, har saknat henne massor. Fick lite presenter också hihi
 

MYS

Heeey! Den här helgen har varit superbra, jag var med Joel både fredag och lördag och det var såå värt att bara vara hemma och gosa, äta massa godis och sova länge. I fredags såg vi Looper på bio och den var faktiskt mycket bra! Men nästa helg blir det andra bullar, då ska jag ut och dansa bigtime. Nu blir det middag och sen ska jag bege mig upp till gymmet. Tjingeling.
 
  

Lax

Tja! Jag har märkt att av praktiken så blir kroppen väldigt trött och seg utav ovana att stå och röra på sig hela långa dagen.. Känns som jag aldrig kommer vänja mig heller. Jag kan också berätta att jag inte var så taggad på att träna efter praktiken.. Men gjorde det ändå duktig som jag är hoho. 
 
Min inte så exklusiva middag
 
Planerna för imorgon är praktik, träning och sedan middag + bio at heron city med le boy.
Blir nog mysigt, behöver en lugn och avslappnande fredag. Peace. 

Foodporn

Hello! Har varit och handlat lite mat och sen så har jag bara lagat middag, kollat på how i met your mother och greys anatomy. Det är så skönt att bara vara hemma och göra ingenting ibland. Men det är dock slut på det imorgon då det är praktik + ett hårt träningspass efter det. 
 
 
Åh nu blev jag taggad inför träning! Får se hur taggad jag är efter praktiken dock, haha.

Motivation

Hej på er! Idag har jag bara tagit det lugnt framför teven, käkat amerikanska pannkakor med lönnsirap på och planerat mat samt träningschema. Ska strax åka iväg och handla lite nyttiga ingredienser så att man kan laga nyttig mat. Imorgon hoppas jag att jag kan gå till praktiken men det ser ut som att det ska fungera. 
 
Later later
 

Allergisk

Hej! Blir uppdatering idag ändå, dock inte frivilligt. Har fått en allergisk reaktion som är jätte-
jobbig och som har satt sig i ansikte + hals, vilket har gjort att det är svårt att andas. 
Känns som jag börjar bli stammis på sjukhuset haha men det är inget att göra åt.
 
Nu ska jag krypa ner i soffan med sockerpopcorn (är nog bara jag i 
hela världen som har socker på mina popcorn..) och någon film.
 

No life

Hej igen! Min blogg ser fortfarande lite skum ut men men, de gör inget. Ska strax åka och hämta le boy på Älvsjö station och sen ska vi hem till mig och kolla på film & gosa. Imorgon blir det skola + jobb och sen hem och sova, så förvänta er ingen uppdatering. Yeh i know i'm a no-lifer. Puss och kram.
 
Mina kusiners gosiga kisse
 

Dear John

     SItter just nu och kollar på Dear John. Jag har sett den minst fem gånger men jag tycker om den så himla mycket. De flesta har väl antagligen sett den men ni som inte har det måste verkligen göra det. 
Nu ska jag ta och äta frukost! Pussss.
 
Ps. Min blogg ser lite skum ut för tillfälllet, menyn har hoppat ner och sådär, vet inte hur jag ska lösa det här men men...

Hej!

Sorry för dålig uppdatering men jag är för tillfället en busy woman så det får ni leva med. Hade nationella prov i måndags där man skulle hålla ett tal och jag blir alltid så himla nervös så det är lite jobbigt.. Men jag fick förvånansvärt ett vg+ så det gick antagligen bra, ogillar + dock... Vill ha mvg ju..
 
Har annars jobbat, tränat och varit med le boy den här veckan, längtar till lönen hehe.. Nu ska jag kolla på tv som jag inte har hunnit med på länge. Puss på er!