isbitar

hola! Jag ska strax äta frukost och sen in i duschen. Ikväll kommer det gäster hit.. Och senare blir det partyparty! det blir en perfekt fredag för mig :)):) men jag dör snart av hunger.. frukost nuu nuu nuu. Kanske slänger in ett inlägg lite senare.. tjingeling

Och du vet inte ens att jag gillar dig.

Even the best fall down sometimes
Even the wrong words seem to rhyme
Out of the doubt that fills my mind
I somehow find
You and I collide


Ni kommer aldrig förstå :)

Det finns helt ärligt inga som kan vara lika galna som jag och Isabella! Assååå HAHAHHA. Ni kommer aldrig fatta.. LOVE IT! Vi har bland annat spelat in en maassaaaa galna videos.. Som bella sa.. Bröllopsmaterial (som vi ska visa på varandras bröllop.. pinsamt!) Haha! Love you bella, med dig är jag mig själv :)):)

kräääisii

Jag och Isabella tog kort.. Och såhär ser några ut..



Men dom allra FLESTA ser ut såhär och mycket värre..




help! i'm a fish

har spenderat de senaste dagarna med julia ute i stugan vid årsta havsbad, kärlek. idag/ikväll ska jag träffa isabella! senare får jag se vart livet leder mig.
TWISTER!





PARTy HARD

DDen svenska sommaren har kommit nu assååå. Men livet leker även när det inte steker! det händer en heeel deeel nu alltså, men EN av dom är att jag såg på bio igår, knight and day! och den var grym, puss på det. skulle egentligen på fest men min kropp mådde inte bra. beellliiiizzz min pratkompis kom hem!!!! heheehehhheh. ikväll händer det grejer aaassåååå men nu går jag över gränsen för vad som inte borde skrivas i bloggen. HEJDÅ!

HAHHAHHHAH men det är såre ska se ut på sommaren! eller....? eeehhhh

hjärta

Saknar mina skitungar!



När man har umgåts varje dag i skolan i ett år så är det svårt att vara utan dom länge..

Falköping






Så galet mysiga allihopa! vill bo där med alla mysiga föl och söta hundvalpar.

MYS

hola! har haft det skitbra borta i falköping där på gården med mysiga föl, katter & hund! det har varit som en minisemester för mig (oss) så nu är jag uppvilad och redo inför lite galenheter. Inte ikväll dock, ska bara ta ett långt bad med ansiktsmask & peela mig och sen mysa ner mig framför en film. Grrrr. Hörs imorn!

redan jättebruna sara ska till malta nu i tre veckor! hon kommer helt seriöst vara neger när hon kommer hem..
ha det bäst skitunge!


det ska bli skönt att komma bort lite..

Tidigt imorgon drar jag, mamma, syster, mormor till falköping, kommer hem onsdag kväll skulle jag tro. Ska shoppa på ullared och massa outlets som finns där samt tvinga mami att övningsköra med mig! :) vi höres


everybody move your body now..

Hola! varit på handledarkurs idag! (alltså så att jag ska få börja övningsköra) och sen testade jag att köra för första gången! Skitläskigt i början.. men sen gick det jättebra. Åhhh jag är så glad, vill köra mer mer mer!

Dagens facelook.. likt alla andra sommardagar, osminkad (inte ens LITE smink!)



laalaaalaaaalaaaaaaaaaa

I love life. Krääääiissii! Men jag kan inte låta bli att längta till tjocka halsdukar, mysiga hemmakvällar och höstlukten. Men man kan inte få allt, eller hur? Jag är ändå som lyckligast på sommaren som alla märker, så jag är nöjd! Städning av rummet står på schemat nu (suck..). Vi hörs!

island i vintras..



Inatt är jag din

Sommaren är verkligen min årstid. Den varma kvällen lutar mot utgång som vanligt.
Hare bäst!


just me

Ibland måste man bara få vara helt jävla galen & bara göra det man känner för precis just då, och ibland måste man få hålla det för sig själv och aldrig berätta det för någon. Vi hörs!


Utgång på ingång

såhär ser jag ut ikväll, somrigt och svalt! pussen.


hemma!

hej! har verkligen haft det superhärligt i vaxholm dom senaste dagarna. Den mesta av tiden har vi solat och badat men vi har också cyklat, ätit (massor!), åkt båt, promenerat & igårkväll träffade vi en massa folk som vi var med. Häääääärligt! Men jag har inte sovit så mycket de senaste dagarna så jag är väldigt trött. Planerna ikväll är inte riktigt klara ännu, utgång eller ej, we will see. Vi hörs när vi hörs, ciao.

vaxholm!




mot vaxholm!

hej hopp! jag ska snart dra hemifrån & iväg mot bästaste vännen i vaxholm! bad och sol står på schemat, vet inte när jag kommer hem, c ya.

den enda bilden som finns på den här datan.. men vad är ett inlägg utan bild?.. en bal på slottet..
tänk er bilden fast med ett stort leende och minus sminket så har ni mig just nu :) HEJDÅ


backarååå

idag ska jag bara ta det jävligt lugnt efter gårdagens galenheter..
men hej, godmorgon! jag är inte på topp men såfort jag fått i mig något så blirja nog förhoppningsvis det. Mat är liksom.. allt? nej men hörruni, nu ska jag ta och wakiewakie lite förfan! tjingeling så hörsss vi later

No one wants forever

Allting just nu är helt galet jävla sjukt underbart och jag älskar att leva utan att tänka. Jag är lycklig och jag känner mig helt osårbar! Jag vill bara smitta av min glädje på alla människor i hela världen.

känner mig som min lillebror på den här bilden..!

You're impossible to find.

Jag kan bara tänka på en person när jag lyssnar på den här fina låten.

nääääämen?

hola! sorry om jag har varit lite off dom senaste dagarna (..mot alla vännerna irl också) men nu är jag tillbaka i mitt gamla lyckliga pratglada jag, eller iallafall snart. Jag kom precis hem från en megamysig kväll med grillning i stendal med min älskade gamla klass (kan inte förstå att jag inte kommer gå med dom mer..). Jag älskar det underbara vädret och imorgon har jag sköna planer. Vi höres


bilder på katjas pissekatter juni 2008, tagna av mästerfotografen grethe.

Over and out

Jag kommer aldrig sjunka till din nivå. Byebye!

New moon

Ena sekunden vill jag ta bloggpaus över sommarn, men andra så har jag plötsligt tid över.. så ja.. uppdatering ibland fåre bli. Idag har jag ätit ätit och ätit hela dagen. Började med massor av fattiga riddare hos sara.. sen tunnbrödsrulle hos thess.. sen kakor hos bella.. och mackor.. och saft.. och jordgubbar.. och glass.. och marabou.. (jag kände på mig att ni ville veta vad jag hade ätit haha..).
Ps. Jag tar tillbaka allt jag sagt om twilight-filmerna.. Jag älskade tvåan!

såhäääära såg jag ut idag på (isabellas toa)! :DD