Höst på ingång

Jay-Z/ Linkin Park – Numb/Encore - Explicit Version
Det spöregnar ute, jag dricker chailatte och jag har tänt ett av mina vanilj-ljus.
Kan man säga att det är höst nu?
Jag och Laura hösten 2010

Sitter här och äter frukost..

Idag är jag hemma. Har sovit ut vilket var underbart skönt. Nej men jag ska kolla några how i met your mother avsnitt hade jag tänkt, och om några timmar ska jag möta upp mina brudar. Sounds good to me.

Jag kommer ihåg den här bilden, togs i början av våren och jag satt ute på altanen med duntäcke, myströja och chailatte.. Mys

Kapten röd

Sitter och lyssnar på kapten röd som är feting bra.
Kapten Röd – Saknade Vänner
-
Iallafall! Jag mår bra nu, det går bra nu. Energin har sakta men säkert börjat återvända till min döda kropp. Snart ska vi iväg till Tullinge på födelsedagsmiddag och det blir alldeles skitbra för jag är jättehungrig! Hööööööres.
Sommarens ingång

Popaganda tvåtusenelva

Har bosatt mig hemma hos Julia de senaste dagarna men nu är jag åter hemma. Det här var utan tvekan det mest galna året på popaganda. Jag har haft jättekul verkligen, men vissa saker tycker jag att vi glömmer bort direkt (och andra saker kommer vi inte ens ihåg..). Nu räcker det med information, slänger in några bilder!
.
Här laddar vi upp med kaffe innan kvällen startar (JA, till och med jag drack kaffe!)
Mmmmmmm
Härligt härligt härligt
Langos-ätande, så sjukligt gott
Feelings

Yeeeeeh

Popaganda imorgon! Sååå taggad. Även fast banden inte lockar så överdrivet mycket så älskar jag att vara där, det har blivit som en tradition genom åren, och förra året hade jag lunginflammation så i år kör vi dubbelt så hårt. Idag har jag fixat lite förberedelser till i helgen (hehe) och gjort andra saker också (bland annat ätit på Vapiano, mums). Nej men jag slänger nog in ett inlägg imorgon också, if you're lucky..

Jag tänkte lägga in en bild från popaganda.. Men den var för ful. Puss och hejdå



5 x spanien

Jag behöver inte ens nämna att jag saknar det och gärna flyttar dit med en gång.

Haaaave you met ted?

Den har dagen har varit mycket skön. Var i skolan från ett till två och efter det så åkte jag hem till en kompis och senare till en annan kompis där jag spenderat större delen av kvällen. Nu ska jag kolla på how i met your mother med popcorn och cola, mycket underskattat 



Nu kör vi

'
Nu är sommarlovet 2011 härmed avslutat! Ångest på högsta nivå att skolan börjar imorgon. Nu är det dags för att kämpa sig igenom tvåan i gymnasiet. Langar lite blandade bilder från sommaren! Puss
.
















Mjau

"At this moment there are 6470818671 people in the world, some are running scared, some are coming home, some tell lies to make it through the day, others are just not facing the truth, some are evil men at war with good, and some are good struggling with evil, six billion people in the world, six billion souls, and sometimes, all you need is one."
random

You can run but you wont come far

Hola loca people!
Jag har tyvärr lyckats vända på dygnet såhär innan skolan börjar. Den här kvällen har varit bra. Jag har varit med människor jag gillar och på vägen hem hade jag sällskap i luren av någon som gjorde mig glad. Det känns bra nu, jag tar mig nog igenom detta ändå. Hursomhelst! Nu tänker jag sova.

Träffade även min saknade Therese på en fest vi var på ikväll. Minns den här bilden från när vi var på kryssning, riktigt kul hade vi, riktigt riktigt kul.

Utgång på ingång

Edvin i mitt hjärta
Ska vi pussas?
Nu räcker det med gråtande och deppande har jag bestämt mig för! Om fem minutos vandrar jag hemifrån. Pussar och kramar

Edvin.

Jag har inte gråtit såhär mycket på evigheter. Min älskade hund finns inte längre och det känns bara så himla overkligt. Han var verkligen som en familjemedlem, en del av mig. Vila i frid världens finaste.

Pizza

En oldie bild från när jag precis fått min älskade Olympus kamera som tyvärr blev stulen i Spanien :'(

Hej! Jag tänker inte ens säga vad jag gjort idag för det är absolut inget som är värt att ta upp. Jag håller just nu på att städa mitt rum och det måste nog vara det tråkigaste som finns.
'
Igår åt jag pizza♥ med Sara och Isabella och senare åkte vi in till kungsan och hängde med lite folk. Det slutade såklart med att jag och Diana gick runt där, haha. Det är så typiskt oss att inte umgås någonting på hela året och sen när det är ung 08 så är vi med varandra varje dag. Varför blir det alltid så?
'
Puss och kram

Kul va

Reklam för cocacola som jag såg nyss. Nä skoja

Hej fast nä. Jag måste försöka ställa tillbaka dygnet fan. Fan fan fan. Godnatt!

bajs

Jag sov alldeles för länge idag, igen. Sitter just nu och lyssnar på musik och äter frukost. Idag tänkte jag ta och skaffa mig ett liv och få lite saker gjort som måste göras! Men tänker sitta ett litet tag till med mysiga Ida i knät.

Komsi

Bloggpaus in my ass.
Ikväll så har faktiskt jag, Julia, Diana och Chaima dansat våra kroppar svettiga till Mohombi och Crossfire på (jag hatar att säga det men..) UNG 08 invigningskonsert! Det var faktiskt kul trots alla små fjortiskillar som tryckte sina svettiga kroppar mot en och inte fattar att ett nej är ett nej. Puss och kram
Det finns inget hetare än när en kille kan dansa.. Och han har världens snyggaste kropp! Grr

Ja jag lever, men inte tillräckligt mycket för att blogga. Nu är det all in den här sista veckan innan denna skolskiten drar igång igen. Vi kör på en så kallad bloggpaus helt enkelt. C you my lovers

Oh fuck, falling

I just want you here right next to me
can't erase you out of my memory

Det är svårt när man inte kan glömma, ja. Varför måste Spanien vara så långt bort.. Bebe

Finally

Hundra procent fredag idag, jaaaaa. Har nyss ätit en härligt god grillad middag och ikväll blir det partyparty. Nu ska jag göra det absolut tråkigaste som finns i hela världen, städa mitt rum. A girl have to do what a girl don't really have to do. Vart är männen när dom ska göra sitt riktiga arbete? Puss och kram.
Världens gulligaste

Some pix from spain

Julia på stranden i solnedgången i Benidorm
Utsikten från mitt och Julias fönster
Vattenfall

Vi var på ett nöjesfält som hette Terra Mitica som var asroligt!
Sen åkte vi ju såklart lite vattenskoter..
Och drack lite goda drinkar

Flake

Duktig kille.
Godmorgon!
Den enda planen för idag är att jag ska duscha och sen bege mig mot Julia och hämta usb med bilderna från Spanien. Så håll extra koll på facebook idag så kommer det upp bilder där! Vi hörs senare.

The sky is crying


Hello hotties!
Den här regniga dagen är som tillägnad att man ska stanna inne och mysa. Vaknade upp hos pettson imorse och min hemgång blev mycket mycket dyngsur så nu har jag ingen lust att lämna mitt hem. Jag är ensam hemma vilket är otroligt skönt, jag älskar att vara hemma ensam, särskilt när det regnar. Kyssar

Hola guapo

Här får ni ett litet smakprov från Spanien. Här är Julia och den underbara utsikten från vårat hus.
Ikväll ska jag träffa mina saknade skitungar, det blir härligt. Pussar och kramar

kissekissemiss

Godmorgon! Har sovit skitdåligt inatt, känns skumt att vara hemma igen och det är så freezing cold så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Om 10 minuter ska vi åka och hämta hem mina älskade små missar från kattpensionatet där dom har bott i två veckor, längtar.

jag saknar det redan.


Två pojkar som jag & Jullan nog aldrig kommer att glömma, ett kärt minne. Mums.
Har haft det overkligt bra i Spanien, ni anar inte. Berättar allting imorgon! Nu ska jag för första gången på två veckor lägga mig i min mjuka säng.