26 03 13

Hello! 
 
Sen jag bloggade senast så har jag hunnit med att festa på världens sämsta "Nyöppnade Lobby" som inte alls var som Lobby ska vara, äta för många pizzor, haft godisförbud i en vecka, varit tvungen att sova en natt på södersjukhuset (inte lätt att sova på sjukhus inte..) samt haft en av bröderna Skarsgård som min läkare där.. Inte helt fel ändå.
 
Imorgon efter skolan ska jag träffa fina friendos och mot kvällen ska jag på årets första studentskiva. 
 
Puss och godnatt!
 
 


Zzz

Efter mitt ryggpass på gymmet så har jag nu äntligen lagt mig i sängen efter dusch, mat och lite annat. Jag hoppas att jag kommer kunna sova inatt eftersom jag har haft problem de senaste två nätterna, men nu har jag tagit mina sömnpiller så det ska nog gå bra!
 
 
Ett år sen - vår 2012

ett år och tre dagar

 
 
Idag har jag haft körkort i exakt ett år och tre dagar, det känns helt sjukt vad fort det har gått. Jag är fortfarande så himla glad att jag tog det så tidigt, har haft mycket användning av mitt körkort (framförallt när jag varit lat..) och jag ångrar det inte en sekund (såklart). 
 
Nu ska jag till exempel ta bilen upp till gymmet så jag slipper gå dit i snöstormen.. Då hade jag nog inte ens gått utanför dörren hehe. 
 
 

Sex and the city - My one and only love

 
 
 
 
 
Har precis kollat klart på det allra sista avsnittet av min favoritserie Sex and the city. 
Nu känner jag mig helt tom, vad ska jag nu ägna min ensamtid åt? Saknar det redan
om jag ska vara ärlig. 
 
Kan inte börja kolla på en annan serie så tidigt, känns som att jag sviker mitt program 
då. (Ja, jag är normal.. Egentligen)

i helgen har vi slaktat

Hej på er!
 
Fredagen spenderades hemma hos Joel, fredagsmys for the win. Hela lördagen fram till klockan sex var jag i för sig också där, men efter det blev det pizza, förande och sedan slakthuset som var ganska dött måste jag säga. Men vi hade kul ändå hoho.
 
Middag nu och sen sova tidigt.. Zzzz. Ångest att dom sätter den första lektionen på måndagen klockan 8.00. Oh well. Nighty!
 

Ain't nobody got time for that

Sorry för lite halvt kaos, håller på att ändra min design.
 
 
De två senaste kvällarna + nätterna har jag spenderat med Joel. Vad skulle jag göra alla tråkiga, gråa och kalla vardagskvällar utan honom? Det har iallafall varit übermysigt.
     Vad händer annars i mitt liv? Jag är grymt trött på vardagen, att vara blek och Sveriges klimat. Kom igen liksom, har det inte varit tillräckligt med minusgrader nu? Ain't nobody got time for that.
 
 
 
 
 
 
 

79 dagar kvar av Farsta Gymnasium

Jag har absolut ingen aning om vad jag vill göra efter studenten. Folk säger att man blir fri när man går ut skolan, men jag kommer inte känna mig fri någonstans. Jag kommer känna ett tryck av att jag måste veta vad jag vill göra, vad jag vill bli. Men vad gör man när man inte har någon aning i hela världen vad man vill göra? Vad gör man då?
 
 
 

Yohio

Hela helgen har jag varit hemma hos min pappa och bara gjort ingenting. Så himla skönt. I lördags kollade vi på melodifestivalen eftersom att Ville 6 år ville se sin idol Seanbanan.
 
Vi diskuterade det sista bidraget Yohio.
 
Ville: - Jag tycker inte om den där tjejen, hon får lägst poäng av mig.. Minuspoäng till och med."
Matilda: - Ville, det där är en kille som har sminkat sig.."
Ville: - Haha, Matilda du är rolig du."
 
Fast jag håller med honom till viss del..
 

a - JAYS Four

Hello fellas!

Förrförra veckan glömde Joel sina lurar hos mig så jag använde dom en vecka och efter det var jag  fast. När jag lämnade tillbaka dom och lyssnade i mina förstod jag verkligen vad bra hörlurar är. Och det är dom på bilden nedan, jag köpte mina egna idag. Man stänger verkligen ute allt annat ljud som finns och ljudkvalitén är på hösta nivå, och basen.. MMmmm. Jag tror att ni förstår. 
 
Så. Jag rekommenderar dessa till alla musikälskare där ute.