Brukar svälja dina lögner mest för att få känna smaken.

Nu fick jag lägga mig i min efterlängtade säng, har längtat hela dagen. Nu ska jag kolla lite how i met your mother och sen kanske jag ska iväg men vi får se hur det blir med det. 
 
Jag och min fina kompiizz. Jag hade munnen fullproppad med godis, därav denna charmiga tjockismin.
Nya jeans införskaffades igår. Måste träna magen lite för kan knappt stänga dom.. Haha
 
 
 
Älskar verkligen att få umgås med mina fina varje dag igen! Insåg inte hur mycket jag har saknat dom!
 
Kärlek
 
 

Dag 6 – Berätta vad du helst gör på helgerna.

Helgerna spenderar jag aldrig i ensamhet och så vill jag alltid ha det. Det finns egentligen inget "jag helst gör" på helgen utan jag gör det jag har lust med, helt enkelt. 
 
Att dricka och festa så man glömmer verkligheten för ett tag älskar jag att göra. Inte bra för kroppen, men så värt ibland. Att träffa nya människor och att dansa är underskattat.
     Men lika mycket som jag älskar att festa så är det minst lika underbart att vara hemma med kompisarna eller pojkvän och bara mysa och ta det lugnt.. Särskilt nu när det börjar bli höst och mörkt, kallt.  
 


 

Tisdag!

Tjena. Nu har skolan dragit igång, på riktigt. Älskar att få träffa mina fina klasskompisar varje dag, jag blir så glad av dom. Men att gå upp på morgonen.. Att ens lämna sängen innan 12... Det är nästintill omöjligt. Men jag är glad ändå som tur är.
 
Efter skolan så gick vi runt i centrum och kollade på höstkläder och övriga skolsaker, misiigt. Nu tänkte jag strax sova. Sweet dreams.
 
Shoes


Vissa har det bra när man själv ska till skolan.


Finally friday good people!

 
 

Dag 5 - En bild på någon jag saknar

 
 
Min älskade lillebrorsa som jag träffar alldeles för sällan.
Kärlek

Gårdagens gos

Jag och Julia bestämde oss för att börja våran kväll på Hellströms som har blivit ett utav mina favoritställen eftersom vi alltid lyckas träffa på sköna människor där. Denna gång träffade vi på Nemo och hans vänner så vi spenderade några av våra 5 hellstöms-timmar med dom vilket var mycket roligt.
 
Time for some how i met your mother. Puss va.
 
 

Wednesday-fun

Hello. Första skoldagen idag gick jättebra faktiskt, roligt att träffa alla människor igen. Har ett bra schema där jag bland annat är ledig varje fredag fram till höstlovet vilket är underbart! 
     Nu sitter jag och tar det lite lugnt innan jag ska bege mig iväg till Jullan för ikväll ska vi ut! Puss!
 

Pizza for breakfast

     
     Hade en jättemysig kväll igår hos Sara där vi kollade på filmer och käkade en massa onyttigt. Vi käkade pizza till frukost eftersom det ändå är sista sommarlovsdagen idag.. Buhu. Sen spenderade vi halva dagen i hennes sköna säng med resten av godiset tills jag var tvungen att hämta ut mitt pencillin innan dom stängde.. 
 
 
 
    

Amen Omen

Goodmorning! Har varit vaken sen sju imorse pga. att läkarbesök där dom tog en massa blodprover så är helt öm i min arm nu. Får se om dom lyckas klura ut vad det är för fel på mig, haha! 
     Nu ska jag göra något riktigt gott till middag innan jag sticker iväg till min kära vän. Kanske hörs innan det.
 
Peace out 

Dag 4 - En bild som gör dig glad

 
 
Precis då jag tagit mitt körkort. Kommer fortfarande ihåg känslan, glädje på högsta nivå.

Dag 3 - Fem sanningar om mig

1. Jag älskar regn när man är inomhus och bara.. mysar.
2. Jag är expert på att skjuta upp viktiga saker, dumbass.
3. Har otroligt jävla jobbigt svårt för att lita på personer. 
4. Jag är som ett litet barn när jag är med dom jag är närmast, jobbig, stökig, busig.. Fråga Sara.
5. Rhodos-resan var den galnaste resa jag gjort hitills, gjorde saker där jag aldrig skulle få för mig att göra här hemma, haha. Underbart.
 
På onsdag är det dags för häng med dom här människorna plus resten av klassen.. Känns skumt.
 
 
 
 

Bildigt inlägg

Så.. How are you folks? Själv mår jag superbra, lite bakis från igår men jag överlever. 
 
I fredags när jag var på väg till en fest så började jag på en sekund må sjukt dåligt så det blev en hemmakväll för mig.. Supertråkigt, jag såg verkligen fram emot att festa. 
 
Besviken
 
 
Men igår blev det utgång. Först restaurang med la familia.. Supergott med oxfilé..!
 
Sen hängde jag på Sommar! med friends hela kvällen. Jag hade det riktigt bra även fast jag saknade mina stammis-sommar-hängare. 
 
 
Lé boyfriend bakismat
 
Han blev inte glad när jag gjorde såhär med hans tändare men jag förstår fortfarande inte varför.
 
Nu är det mys som gäller resten av kvällen.
 
 
 
Peace

Yesterdaaaay

 
 
Hej! Hade som sagt en kväll med Julia igår. Vi käkade på Macho! och sen drog vi till hellströms och satt där några timmar och drack och snackade innan vi gick vidare. Åh, hade saknat henne. 
 
Nu måste jag fixa mig. Puss!

Foodporn

Matilda igår.
 

Hej! Var jättemysigt att träffa tuttis igen igår. Vi gick först runt i stan i sommarvärmen innan vi fick nog av alla små skitungar som sprang runt och skulle till ung08 så vi satte oss på vårat kära café 60s i några timmar.
     Ikväll ska jag träffa min lilla Julia och vi ska äta som vanligt, älskar våran kära tradition med hela mitt liv. Resten av kvällen får vi se..! Puss!

Back on track

Hello You! Sitter här och leker med min nya iPhone som jag hämtade ut idag. Fick en 4S och lyckades ragga till mig ett skal också. Äntligen är mitt liv tillbaka, haha. Vi hörs senare för jag ska snart in till stan med Theresé och fika. Puss!
 

Oh, you just gotta love it

 

Sängpotatis

Igår låg jag helt död och trötter i sängen hela dagen och på kvällen åkte jag till Joel för att fortsätta göra samma sak och jag fick världens finaste överaskning vilket gjorde mig såå glad.
 
 
     Nu ligger jag för första gången på flera veckor helt ensam i min säng och här kommer jag stanna resten av kvällen dels pga. feber men också för att jag verkligen behöver det. Åh vad jag älskar att ha hela huset för mig själv. Nu ska jag sätta igång den första filmen för ikväll. Puss.
 
 

Det här ska jag göra idag

 
 
Precis. Absolut ingenting. Underbart.

No woman, no cry

Hej! Hade jätteroligt igår med massor av vänner men idag.. Åh.. Mår så dåligt haha. 
 
Käkade hemma hos mitt andra hem, Saras place innan vi drog vidare till ett förkrök innan vi alla där gick vidare till Oktoberfest i Älvsjö! Det var faktiskt jättemysigt och roligt att träffa alla människor man inte hade träffat på så länge. 
 
Efter stängning så fortsatte resten av kvällen hemma hos Nille i Årstadal med alla människor.. Hur vi kom dit är lite oklart, haha! Aaajaaaaaaaa. Puss!
 
 

Arvidsjaur

Efter en oväntad tripp till Norrland för begravning så är jag äntligen hemma igen, har haft världens hemlängtan. Men det har ändå varit rätt mysigt, väldigt väldigt lugna dagar dock så det känns som att jag varit på rehab.. Men ikväll blir det utgång iallafall! Hörs senare. 
 
 
 
 
 

Godmorgon..

Igår hade jag en rolig utekväll med Sara och Maria på sommar! Vi är nog de som alltid är fullast när vi anländer, samt när vi avgår. Haha! När det var dags för avgång fick jag skjuts fram till min dörr vilket var SÅHÄR värt, verkligen. Underskatta aldrig snälla nyktra bilförare..! 
 
Nu åker jag bort i nio dagar så vi hörs när jag är hemma. Peace.
 
Yes Please

Dag 2 - Ett favoritminne från 2012

Grekland
Hela dagen hade varit som de flesta i vårat lilla paradis. Alla problem var lämnade hemma och jag hade ingenting jobbigt i hela världen att tänka på. Den varma dagen gick och på kvällen började vi med några exotiska drinkar på strandbaren och gick senare iväg till bargatan där vi festade, dansade, shottade alldeles för mycket och bara levde i stunden. När klockan tickade iväg hittade jag min kära vän och det slutade med att jag gick tillbaka hem till hotellet i soluppgången och allt var bara.. Perfekt. 
 

Det är ett favoritminne för att man verkligen levde som om det inte fanns någon morgondag, och alla dagar var lika underbara. Kändes verkligen att man kom tillbaka till verkligheten när man landade i Sverige även fast vi bara var där i en vecka. 
 
Godnatt!
 

Ringu

 
 
Hello friends! Nyss hemkommen, har varit hos lilla Vincent och kollat på skräckfilm.. Ingen bra idé, nu kommer jag inte kunna somna för jag vet att jag kommer drömma mardrömmar. Jag får helt enkelt slå på en barnfilm tills mina ögon stängs igen utan att jag märker det. Eh ja. Precis. Hejdå.