Lång måndag

Det var obeskrivligt skönt att sova i sin egna sköna säng inatt, om det är någonting jag verkligen saknar när jag är borta så är det den. Annars har jag tagit det lugnt hela dagen fram till klockan tre då jag började jobbet, som för övrigt gick skitbra idag faktiskt, även fast jag kände mig som en irriterad zoombie. Anyway, just nu väntar jag på väääärldens segaste pojkvän som är på väg hit. Jalla jalla. Puss och hejdå!
 
 
Nana said that?
 

Hej stockholm!

Borta bra men hemma alltid oavsett bäst. Jag har haft en superbra helg, man behöver komma bort lite ibland även om det bara är till en annan stad. Nej men nu ska jag faktiskt ta och sova, jobb imorgon 15-21 och sen ska jag äntligen få gosa hela natten med min pojkvän! Puss och kram
 
.

Saturday

Tjena! Befinner mig just nu med Chaima i Kalmar, vi väntar på när männen i huset hämtar alkohol till oss, woho! Ikväll ska vi ut och visa Kalmar hur Stockholmare festar, moahaha! 
 
 

Hej

Nu har jag höstlov eftersom jag inte kommer kunna gå till skolan imorgon och är ledig på fredag! 
Åh vad underbart det känns. Idag på jobbet gick det förresten mycket bra, det är roligt när man börjar lära känna de som jobbar och sådär. Jag undrar hur mycket varm choklad jag dricket per arbetspass egentligen, haha..
 
     Imorgon ska jag klippa + slinga håret, packa eftersom jag och Chaima troligen drar iväg över helgen, städa huset, träna och sen möta upp Chaimis. Busy women huuuh? Naah. Nej nu ska jag sova tänkte jag! Puss.
 
 
 
En vecka kvar till kryssning, wooopppaa!

Litet snabbt inlägg

Sömn, skola, vänner, plugg, le boyfriend och plugg tar upp all min tid denna vecka. Nu ska jag strax iväg till jobbet och jobba till klockan 21 ikväll. Nej nu måste jag kila.
 
Puss på rumpan
 

Weekend

 
Vit helg var det ja.. Blev inte så nej.. Bra jobbat Matilda! 
 
Äsch då. I fredags var jag ute på äventyr med Julia innehållande alkohol och dansande, värt. Efter det så mötte jag upp le boy och äntligen fick jag sova med han igen, supermysigt.
 
Lördagen spenderades i Saras underbara säng med massa filmer, godis and so on! Kändes väldigt behövligt och det var också supermysigt! Idag har jag mysat med Joel hela dagen men också tränat och varit duktig.
 
 

Varför det här är en bra dag.

  • Det är fredag.
  • Jag har varit ledig.
  • Jag har köttat mig igenom ett träningspass trots träningsvärk i röven.
  • Det luktar oxfilé i hela mitt hus och jag är svinhungrig.
  • Ikväll ska jag träffa min bästa vän.
  • Inatt slipper jag sova ensam.
  • Jag har städat hela huset.
 
 

Dags för food! Puss.
 

My new bible, welcome

 
 
Åh vad jag längtat efter denna bok. Åh vad spännande. 
Jag har hört så mycket om denna bok. Att den ska vara sjukt sexig, porrig och bara grym. Nu försvinner jag in i bokens värld ett litet tag.
 
Shhh
 

Stammis på vårdcentralen

Den här dagen har varit helt upp och ner. Sov två timmar inatt pga. ont i lungan + halsmandeln så gick iväg till skolsyster i skolan som skickade iväg mig på direkten till vårdcentralen där jag efter flera prover skickades iväg till Södersjukhuset för ännu mer undersökning. Trött tjej hög på värktabletter. Nu hoppas jag på att få en hel natts bra sömn, vi får väl se hur det går! 
 
Senare åkte iallafall jag och mamma till kungens kurva för shopping och middag, glad igen hihi. You can always buy happiness.. Särskilt om mamma betalar haha. Pusss....
 

Monday, please die

Hej! I lördags hade jag den roligaste utgången på sjukt länge! Först middag hos Nicole med tjejerna och massor av vin. Sedan iväg till Tullinge för mer alkohol och trevligt sällskap innan det var dags att vid tolvslaget åka in till stan och fira 19 åringen! Dansade till stängning och var på superbra humör hela kvällen. Mer sånt tack! 
 
Igår var jag på bio med le boyfriend och vi såg taken 2 som jag tyckte var jättebra och spännande... Nu måste jag verkligen sova ifall jag ska orka till skolan halv åtta.. Puss och kram.
 

I like it when you talk talk dirty when you talk talk

Hej! Igår firades en kompis som precis fyllt 18 så vi var ute ganska många och festade på NYPE. Dock så var det Rhodos reunion och måste erkänna att det var lite stelt att se dom man hade varit med på Rhodos, men det var samtidigt jätteroligt! Kände inte riktigt igen alla som kände igen mig men man kan alltid låtsas..
 
Nu ska jag strax iväg till min vän Nicole för tjejmiddag och senare vidare ut i natten idag igen. 
 
Ha en bra lördag allihopa!
 

Nattbloggning

Hej! Jag och min kära vän chaima har börjat träna tillsammans vilket är asbra, vi kämpar i princip tills vi är fysiskt handikappade. De bra de.

Annars då? Har varit trött efter träning och skola plus för lite sömn på det har ledit till lite fina humörsvängningar men det går bra ändå! Puss!


Bam

Hej! Jag har försökt att somna ett antal gånger nu, men förgäves. Mycket som snurrar runt i huvudet
men äsch, sova kan man göra i graven. "Every little thing is gonna be alright.." lyssnar jag på nu,
åh vad jag älskar att musik kan göra mig glad igen! Om jag känner mig själv rätt så kommer det
dyka upp ännu ett inlägg innan jag kan somna. 
 
Peace
 

Sex and the city

 
 
Jag har för första gången på ett bra tag ingen söndagsångest. Brukar alltid ha ett tryck över
min kropp som försöker dra mig tillbaka till fredagens början men inte idag. Jag har insett
att skolan faktiskt är helt okej, även om de finns vissa tidiga morgnar som man bara vill dö
för att klockan är alldeles för tidigt. Men fortfarande, helt ok. 
 
     Nu ska jag kolla på några avsnitt av sex and the city innan jag somnar. Puss! 

Gos

Hej! Det kändes helt underbart att vakna imorse, solen skiner och man är inte bakis någonstans. Längesen jag inte var bakis och seg på en söndag. Jag var tidigt på gymmet där det nästan inte var någon alls vilket var jätteskönt och sen har jag bara tagit det lugnt.
 
     Igår var Chaima Sara och Julia här och vi kollade på film och åt massor av onyttigheter, gos! Ikväll ska jag bara ta det lugnt och senare kolla på solsidan som börjar, åh jag längtar. Skönt att verkligen ha fått vila ut sig på helgen för en gångs skull haha! Puss och kram.
 

Tjejigt inlägg.

Vill meddela att proteinpulvret med cappuchino-smak är underbart jävla god! Jag brukar inte tycka om proteinpulver men.. Mmmm vad god.
 
Den i mitten testade jag idag.
 
 
 

träningsfredag.

Godmorgon! Jag har sovit som en liten gris efter träningen igår kväll, jätteskönt! Jag ska strax upp till gymmet igen för idag är det dags för mina armar att träna, vi får se hur det går eftersom att det var så längesen nu..
     
     Jag har köpt nytt proteinpulver nu med smak av cappuchino så det ska jag testa efteråt.. Håller tummarna för att det är gott! Vi hörs senare, puss.
 
 
     

Mr. Böna

Tjena! Kom precis hem från gymmet, god damnit vad jobbigt det var idag men jag kämpade. Just nu kollar jag på Fråga Olle som jag spelade in hoho älskar såna här program.
 
     Nej men vi hörs imorgon. Pusspuss!
 
Älskar min böna
 
 

Weekend

Hej! Nu är det äntligen helg igen, gos. Jag sitter i skolan just nu med några kompisar och fixar lite saker som vi inte hunnit under veckan så man slipper göra det i helgen. Efter så ska jag hem, städa, träna, plugga och sen får jag se vad jag hittar på..! Puss
 
Såhär ser jag ut idag. Goskläder

Oktobermys.

Den här månaden blir det nog en hel del gosiga hemmakvällar med både pojkvännen och vännerna känner jag på mig. Jag blir alltid på goshumör när det är mörkt och kallt ute, kanske inte så konstigt. Höst och vinter är årstider då det verkligen passar mig att ha pojkvän haha. Bäst! Har ändå festat lite för mycket den senaste månaden så det passar bra med mörker nu..
 
Efter skolan idag träffade jag Isabella och vi satte oss på Café 60s i några timmar och bara snackade om allt mellan himmel och jord! Kände mig lättad efter att jag varit med henne haha, lägger över alla mina problem på henne.. Tja!