nu smäller det

Mina planer för kvällen är att jag ska äta middag hos Sara & senare drar vi oss mot söder på fest. Men det är nyår och vad som helst kan hända, kanske blir ändrade planer? Ingen vet. Iallafall, ni får ha världens bästa slut på året & drick inte för mycket nu små barn! Massor av pussar så ses vi nästa år! Hejdå 2010!

Jag ikväll!

mitt underbara år!

Tänkte att nu när det är nytt år imorgon (ah, hjälp!) så kan jag lägga upp en liten "sammanfattning" av 2010! Enjoy.

Januari. Nyårsafton firades på island! det var så galet fint där & jag kom in på en ball klubb när jag bara var femton.. snacka om att jag var stolt heheh..


Femtonde Februari blev lilla jag sexton år! När jag kom till skolan på morgonen stod mina älsklingar i kontoret med tårta och sjöng för mig, kommer ihåg hur glad jag blev :)):) fick sötigaste muggen av bestis också!


I Mars levde jag i badkaret.. det var det enda sättet för mig att bli riktigt varm.
Kommer ihåg hur mycket jag längtade efter sommaren..


April
! äntligen kunde man börja åka på saras moppe igen, wohoo.


I Maj började äntligen våren visa sig! Jag följde med julia och hennes familj till London.
Me in hyde park on the pic


I Juni började äntligen det efterlängtade sommarlovet, men innan det så var det niornas bal.


I Juli har jag levt livet med många varma & galna utekvällar med underbara människor. Solnedgång i vaxholm på bilden..


I Augusti så började jag i Farsta Gymnasium! Väldigt mycket hände just i Augusti..
Det här är sista dagen jag hade shorts innan hösten kom!


Den sextonde September fyllde lillebrorsan hela 4 år vilket firades med pannkakskalas för alla hans andra bebis-kompisar!
Han börjar bli stor nu, men kommer alltid vara en liten bebis i mina ögon..


I Oktober blev det många mysiga hemmakvällar hos folk! Här är en bild från en av dom..


Det absolut bästa som hände i November var att jag fick hem mina efterlängtade katter!
Jag träffade också massor av nytt folk i november.. :)


Ja.. Så var det December, sista månaden på det här året.. Bilden är från julafton som var jättemysig!

just my thoughts


Om man inte kan glömma det förflutna, hur ska man då kunna gå vidare i livet utan att fastna på repeat på varenda liten sak som man gjort fel eller ångrar?

acceptera, bli starkare, glöm, gå vidare




Ett av mina nyårslöften.
Jag ska bara köra & sen får det bli som det blir..! Det jobbiga som händer gör mig bara starkare. Tjah

california on self serivce

Hahaha han är ju så jävla skön


dag 10 - det här hade jag på mig idag

Den enda bilden jag hade.. Orkade inte ta en ny. Körde på myskläder idag eftersom att jag endå bara har varit hemma (hitills). Ja, vad ska man säga? Hejdå

mat-ilda



jag är hungrig.. kurrkurr. Men orkar inte gå ner.. *lat*

ska nog ta & försöka sova nu snart.. annars kommer jag väl vakna till middagen imorgon. Kände att det här var ett väldigt intressant & lärorikt inlägg. Fast ne. Natti <3

hej!

Yoooo. Tänkte mest bara uppdatera lite.. Måndagskvällen/natten spenderades med min lilla vän isabella & det var jättemysigt & skitroligt såklart som vi alltid har.. Kanske vissa har märkt på facebookbilderna som ploppade upp hahaha. Vi somnade tre för att sen tvinga oss upp vid 8 för att checka mellandagsrean med underbara sara! 

Men ikväll ställde jag in mina planer för att jag inte kände mig så bra.. suck. Ahja. Hörs

Kraaaaaaaaaaaaaaam

dag 09 - länder jag besökt (ändrade lite)

(Skiter i 08 - ett ögonblick för den var svår..)

Länder som jag varit i
Thailand, Egypten, Azorerna, Spanien, Grekland, Turkiet, Danmark, Norge, Finland, Sverige, Island, Italien, England, Mallorca. Det är dom jag kommer på nu, men vet att jag varit i fler. Jag älskar att resa :)

Bästa landet jag varit i
Jag måste nog säga Thailand. Det turkosa vattnet, värmen, människorna, det är billigt.. Kärlek! När jag var i Thailand så åkte vi runt & bodde på olika ställen & då blir det inte lika turistigt & sådär. Jag var där med pappa, kusin, faster, hennes kille & hans son.

Mitt gulligaste minne från Thailand
På ett hotell vi bodde på så var det världens snällaste hotell-ägare. En dag när jag gick ut före dom andra pratade jag med hotell-ägaren lite & sen så åkte vi hans moppe till en jättesöt godisbutik & så köpte han godis till mig, haha.

Azorerna 2008

matilda dog

Måste bara säga: Jag såg nyss världens snyggaste kille på konsum i Högdalen! Han var så snygg så jag bara stannade mitt i allt och kollade på honom.. Han hade bruna ögon, brunt hår & en svart mössa. Han var väl kanske runt 20 skulle jag tro. Grrrr. Om jag inte hade varit så galet trött & osminkad som jag var så skulle jag utan tvekan gått fram till honom! Muuuuuuuuums.

fan

borde verkligen sova.. borde verkligen sova.. borde verkligen sova..
oavsett om det är jullov eller ej så hatar jag att vända på dygnet..

Julafton

Min julafton var perfekt. Fick massor av fina julklappar & det var jättemysigt att bara umgås med släkten. Ett smakprov på vad jag fick? En kamera, massa body shop produkter, caaaash, termosmugg, kläder presentkort, biokort osv. Jag är supernöjd. Uppdaterar strax!

Kameran jag fick, skitbra!



Hej och hå

Snart är det julafton :)
Imorgon ska jag bara glömma allting & vara lycklig. Mina bekymmer ska jag lägga undan & tänka på någon annan dag istället, morgondagen ska vara en glad dag. Jag ska förbjuda mig själv för ledsna och jobbiga tankar! Min ångest kastar vi framför tåget.

GOD JUL ALLIHOPA!


dan före dopparedan



Åh, jag ser fram emot alla julklappar, julgodis, julmat, kalle anka.. Ja allt som har med morgondagen att göra! Haha jaaaa jag vet att jag är som ett litet barn, låt mig. Har precis slagit in den sista julklappen & nu sitter jag och väntar på pappa som ska hämta mig för jag är alltid hos honom till efter kalle anka på julafton, och idag orkade jag verkligen inte åka tåg..

dag 07 - i min handväska



Vad jag har i min handväska? Vi kör på saker jag inte går hemifrån utan också.
Plånbok, mobilen, nycklarna & busskortet är väl det viktigaste som jag ALLTID har med mig. I handväskan proppar jag alltid ner små saker som tuggummi, halstabletter, penna, tandborste (ifall man sover borta..), sminkväskan glider alltid med, hårsnodd osv osv osv. Mest onödiga saker helt enkelt!

dag 06 - mina syskon

Nu räknar jag inte med plastsyskonen.. Utan bara dom som jag är släkt med på riktigt.
Lille ville kom till världen för fyra år sen (tiden har gått så jävla fort) & han är verkligen världens mest underbara lillebror! Han är alltid glad och får en på bra humör, men jag måste se till att träffa honom oftare. Bor ju inte så särskilt ofta hos papi.

Emilia, min två år äldre syster, har jag inte så jättebra kontakt med. När jag var mindre var jag en riktig liten skitunge och älskade att bråka och retas och helt enkelt vara jävligt jobbig, och det har inte släppt riktigt mellan oss.. det är inte så att vi fortfarande bråkar, men vi är helt enkelt inte så nära varandra.

VILLE!

måndag!

Godmorgon världen! ska strax vandra iväg till bussen. Sista vanliga skoldagen idag & efter det ska jag fika med en kompis i stan! Ha en bra dag! Ciao

Kände för att vara blå idag..


it just happens

Kom bara helt plötsligt att tänka på hur jävla bra jag har det egentligen.. Jag har världens bästa vänner & familj som jag skulle göra allt för! Jag umgås bara med dom som är äkta ut & in och resten kan leva sitt falska liv utan mig! Allting går i rätt riktning & jag behöver aldrig känna mig ensam.

Jag har hunnit med en hel del i mitt liv & känner inte att jag har panik för att jag inte gjort något viktigt (vad det nu skulle vara haha). Det är olika från person till person vad man vill nå i livet.. Men för min del så är det perfekt som det är. Jag är bara 16 år och lever för fulla rullar.

Jaaaaaaaaaa. Ibland behöver man faktiskt såna här skriva-av-sig-lyckliga-saker-inlägg för att må ännu bättre! Nu ska jag krypa ner i min mysiga säng & drömma mig bort i sockersöta drömmar. Pusshej!

ett helt vanligt onödigt inlägg

Godmorgon! Eller ja.. vaknade för någon timme sen. Känns som att det redan är jullov.. Har hunnit vända på dygnet redan.. Jajaaa. Sista skoldagen imorgon & sen på tisdag är det mysig julavslutning.

igår shoppade jag lite julklappar i stan med lolloh! Julstämning i hela stan, förutom poliserna som springer runt överallt, haha. Boooooooomb. Nej nu ska jag nog ta & käka frukost?


dag 05 - vad är kärlek?



Kärleken mellan två personer.
Kärlek är känslan att veta att någon finns där för en i alla lägen. Någon som inte dömer en efter ens fel och någon som ser på dig om du är glad eller ledsen. Jag tror inte att det finns någon som är "den rätte" utan jag tror det finns flera som man passar bra med, men ingen som är perfekt.

Kärlek är underbart när det är äkta, men ibland tar den över alldeles för mycket. Det är därför man aldrig glömmer sin första kärlek, man vet inte hur man ska hålla i sina känslor och låter allt bara hända. Sen börjar det, på riktigt. Jag tror att ju mer erfarenhet man har, desto mer klarar man av att handskas med sina känslor.

Haha. Bli inte sura nu om ni inte håller med mig. Det är vad jag tycker & tror, ni får tro exakt vad ni vill.

dag 04 - det här åt jag idag

Haha finns det någonting tråkigare att skriva om? Men aaaaaja..
Min morgon började med sånt där julbröd (vet inte vad det heter) med julost! Och till det oboy och en alvedon om det också räknas som mat..? Jag åt ingen lunch eftersom jag åt frukost vid 12.

Middag, kyckling med ädelost & till det päron och rödbetor lagade i ugnen (SKITGOTT ♥) och julmust såklart. Efterrätt var chokladmoussé! Muuums.

Bild från när jag & bells gjorde pannkakor!


dag 03 - mina föräldrar

Eh, jag återkommer till det där med dag 02 - min första kärlek, jag gillar inte att skriva om sånt..

Jag har aldrig bott tillsammans med båda mina föräldrar, eftersom dom skilde sig innan jag föddes.
Jag har vuxit upp med varannan vecka & har inte haft något emot det alls, eftersom jag inte är van vid något annat. Båda mina föräldrar har hittat "nya" och jag är såklart glad för deras skull. Föräldrar är det bästa man kan ha måste jag säga. Det är dom som lär en att börja leva!

Just nu bor jag ca 98% hos min mamma. Jag vet egentligen inte varför, det har bara blivit så. Eftersom mami bor i Älvsjö & pappa i södertälje så är det härifrån mamma närmare till skolan.. Närmare till kompisarna osv. Så det är absolut inte så att jag inte vill bo hos min pappa!

Mamma & hennes man


rubrikjävel

Alltså kom igen? Ska jag aldrig bli frisk?
Men det är iaf på väg att bli bättre nu! Men ändå? Det är fredag, helg, frihet, och jag måste vara hemma.. Men hoppas att jag kan bli frisk till imorgon för då kanske jag ska ge mig ut & handla julklappar, har inte köpt en enda hitills. Jaaa, ni kanske fattade att jag varit hemma idag.. också.. sov till halv fyra och det behövdes! C ya

dag 01 - om mig

Okej, vem är jag?
Matilda Löflund är mitt namn, jag är född 1994 & bor i Älvsjö med mamma & Södertälje med pappa. Jag har en storasyster på 18 år och en lillebror på 4 + två plastbrorsor. Jag har världens bästa vänner som jag aldrig vare sig dom vill eller ej, kommer släppa någonsin.

För att vara 16 år så tycker jag att jag har hunnit med ganska så mycket i mitt liv, jag ångrar ingenting, man kan ändå inte spola tillbaka tiden.

Jag går i ettan på Farsta gymnasium på handelslinjen och jag har ingen aning om vad jag vill göra i framtiden. Jag tar dagen som den kommer & kan inte ändra på det.


eh


MED BRIST PÅ INSPIRATION ATT SKRIVA SÅ SNODDE JAG DENNA GREJ!

Så, ska skriva om detta.. Det kommer väl när jag.. känner för det! Puss

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag idag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Mina syskon
Dag 07 – I min handväska
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Platser jag besökt
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag
Dag 11 – Min dag
Dag 12 – Min bästa vän
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Bästa film / tv-serie
Dag 15 – Min dröm
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Sjuk & snöstorm ute

Matilda är sjuker.. Åh gud, har nog aldrig mått så dåligt som jag gjorde imorse!
Jag har inte ens orkat sitta vid datorn idag.. & sova kunde jag inte heller. Naw asså. Hahaa! Men imorgon ska jag kämpa mig till skolan (..efter att jag proppat i mig tabletter) för att vi har viktiga saker.. i can make it.

Nu ska jag hämta fetaste glaset med cola & sen kolla på paradise hotel som jag missade igår. Pusshej!

Varför kan jag inte alltid må såhär bra för..


kära tomten..

I julklapp önskar jag mig bland annat detta (inte i ordning)...

1. XBOX 360 + spelet kinect
2. En stor platt-teve!
3. Pengar
3. En resa till Thailand
4. Mängder av kläder
5. En dubbelsäng (..som går att få upp för trapporna)
6. En locktång
7. Sommar året runt
8. En ny mobil!
9. Körkort
10. Falsklegg (haha)



Mjau

Det bästa som hänt mig under 2010


Godmorgon! Idag är jag hemma från skolan för att jag är sjuker. Fast vi hade ändå bara en lektion & sen "övning inför juldans" så jag tror nog inte att jag missar någonting speciellt..
Ska snart fixa toast till frukost & sen krypa ner i sängen & kolla på någon bra film! C ya later

skön dag

Får julkänsla av min ljusstake.. Bara 11 dagar kvar till julafton!


Hej! Tog precis världens längsta, varmaste & skönaste dusch <3
Nu ska jag måla naglarna, lägga över ny musik i mobilen, läsa glamour & sen kolla på paradise hotel! C ya

Naaaaaaaaaaaw!

We are more then just us



Helgen har gått alldeles för fort men den va väldigt lyckad! :)
Idag kommer jag inte orka göra någonting. SKÖNT! Haha. C ya 


Idol 2010

Hejhej, kom hem för ett litet tag sen från idolgrejen. Det var askul, förutom att inte olle var där för att han va sjuk.. Åh jag vet hur vinnarlåten är! Nanananaanaaa. Men hursomhelst, det var jag, my, bella, laura, sara & jossan som var där! Taaaack bellabebis :)


Man fick lite saker där också! Tele2 fåret in my ♥


Man fick en nyckelring med bagge på om man spelade DJ Hero! Hahaha


Torsdagen

Orkar inte berätta om min dag så berättar om morgondagen istället!
- UMO klockan 10
- Skola 10.20, Bl.a två prov i datakunskap & administration
- Slutar kvart i fyra
- Direkt till stan, möta upp vännerna
- Käka donken
- Åka till globen, kolla på idol (repetitionen), som bells fått gratisbiljetter till
- Hem, förmodligen träffa en kompis

- Antagligen somna alldeles för sent

Godnatt

godnatt

Ett ord räcker för att beskriva hela dagen
TRÖTTER

Gold

Godmorgon! Idag skulle jag varit med thess, dennis & diana men jag kom på att det skulle bli så stressigt då eftersom att jag ska på utvecklingsamtal idag.. På min enda lediga dag också, vaaaarför? Men men. Nu ska jag ta och fixa lite frukost!

Världens finaste hund (..efter min) som fanns på island


Igelkott


Säger det en gång till.. Fyfan så skönt med extra lång helg!
Jag, thess, timmy & dennis drog till stan & "fikade" på donken eftersom det vare enda som var öppet, men det var kul endå haha. Nu ska jag kolla på film!


Hola lindo!

Ikväll kommer det gäster hit vilket betyder att jag måste städa *suck*. Hoppas att det blir något riktigt gott till middag för jag är hungrig! Ååh jag är sugen på kyckling som är fylld med parmaskinka & pesto.. Ni fattar inte hur gott det är! Min mammas man är grym på att laga mat.

Jag lekte lite med kameran igår.. (ta det inte seriöst)


standing where you left me

Blev en mysig hemmakväll till slut, men det var helt okej ändå, det behövdes!
Jag har extra lång helg eftersom att jag har studiedag på måndag! Obeskrivligt skönt. Skolan tar verkligen upp all ens energi så det gäller att passa på att samla ihop krafterna på helgerna. Nej nu ska jag forsätta snacka med folk på msn & facebook och senare kolla på filmen Charlie st.cloud! Kisses ♥


Vill inte bli sjuker

Det känns som att jag håller på att bli sjuk, och det orkar jag verkligen inte! Grrr. Funderar på att stanna hemma ikväll för att inte bli sjuk på riktigt men jag får se O:-) pusspusspusspuss

20 dagar kvar till julafton!

Det är faktiskt fint med vinter.. hela världen är ljus & vit !

Godmorgon! Ska precis hoppa in i duschen så vi hörs senare!

Love ya

har haft bästa kvällen med mina älsklingar! dom andra har däckat nu så jag kanske också borde sova strax.. kommer nog bli trötter när jag lägger mig i min mjuka säng! Godnatt

jag & bella, idag. (fråga inte vad vi gör..för jag har ingen aning.. tror vi dansar..)

Vi lever för en sak

BELLA VI MÅSTE HA DEN HÄR DAGEN IGEN, SNARAST!fast med våran älsklingsmat..


22 dagar till jullov!

HAHAHA min katt ser ut som en alienkatt!


Nu är det första december & 24 dagar kvar till julafton! Wihuu. Nu är det helt okej at köpa julgran & julpynta & hela skiten hihi, right? Nej men min säng saknar mig alldeles för mycket nu så godnatt!