I min rosa villa

Idag fick jag äntligen träffa min lilla korv ville, det var allt för längesen. Imorgon ska jag hämta han i skolan och vara barnvakt hela kvällen och natten. Massa disneyfilmer och godis kommer de bli. Puss!


Puss

La över alla mina iPhonebilder till datorn och såg då massor av gamla bilder.. 
 
Här var när jag precis tagit körkort - En av de lyckligaste dagarna någonsin
 
 
Jag och Julia festade i trädgården
 
Från en utekväll - Åkte till stan i solnedgång och hem i soluppgång
 
Från nyår för två år sen - Jag och lilla Simon
 
Kusinens student med massor av mat.. Mmm
 
Kryssning Galaxy
 
 
Fina minnen hehehe. Nu ska jag kolla på film, puss!
 

King of the burgers

 
BK blev en utmärkt sjukmiddag för mig. 
 
Nu har jag förresten helg efter två dagar i skolan haha! Men ska inte gå imorgon heller så det blir en riktigt välbehövlig långhelg för min del. Imorgon beger jag mig mot min rosa villa i Södertälje för lillebrorshängande. Men nu ska jag kolla på bonde söker fru hihi.
 
Pusssss

Sjukis

 
Hej, har gått och blivit sjuk ännu en gång, känns som hela tiden. Men jag ska inte klaga, jag slappar i soffan med en gosig katt på magen och kollar på how i met your mother. Strax ska jag laga en jättegod lunch och sedan fortsätta med mitt soffpotatande. 
 
Vi hörs kanske senare. Peace.

Sundaynight

Min helg bestod av mysfredag med le boyfriend och festlördag med tjejkompisarna, den absolut perfekta helgen för mig. Vi började tidigt igår och hade jättekul genom hela kvällen! Fick sovsällskap av Joel så har gosat med han hela dagen idag, myyyys.

Nu måste jag sova även fast jag inte är ett dugg trött .. Suck.


Softness

Min lilla gosegris
 
Hey! Sorry for bad update. Mina dagar just nu fylls upp av plugg, festande, träning, kompis- och pojkvänshäng samt lite sömn på det. Äntligen har jag en ledig stund att spendera framför min lilla dator. 
 
Idag var jag i skolan på våran enda lektion och sedan sprang alla till lunchen för ryktet om tacos hade spridit sig i skolan, älskar våran skolmat hehe. Sen har jag tränat och städat innan jag hängde lite med Alexander, Victor och Patrik. Den här helgen väntas bli lugn och det ser jag fram emot. Sova, äta och träna.. Kommer bli otroligt skönt.
 
Puss!

Goodness Goodness

Nu när jag har kommit igång med träningen igen så känner jag verkligen skillnad! Jag är mycket piggare och gladare hela tiden, back on track helt enkelt! När jag kom hem från skolan la jag mig i soffan och softade i några timmar innan jag lagade middag och cyklade upp till gymmet i mörkret. Pepp pepp. 
Nu ska jag få några timmars behövlig sömn innan det är dags att gå upp igen.
 
Kyss
 

Loud pipes

Världens mysigaste tjejkväll blev det i fredags hemma hos Laura, fler sånt tack! I lördags var jag ute med flera tjejkompisar på Nype och då hade jag jätteroligt verkligen! Dansade tills mina fötter var helt döda och lite till, sen mötte jag le boy och vi åkte hem till min nybäddade säng och sov. Värt.
 
Såhär såg jag ut i lördags.

 
 

WEEKEND



HOLA! Idag hade vi bara en lektion som vanligt och tur det för jag klarade knappt av den, sov så sjukligt dåligt inatt. När jag kom hem till min fortfarande varma säng sov jag i några välbehövliga timmar. Mys. 
 
Äntligen är det helg alltså. Har längtat efter helgen faktiskt. Imorgon ska jag göra en hemlis på morgonen, sen gymma, städa huset och senare iväg mot Laura för tjejmyskväll! Åh det är någonting som jag verkligen ser fram emot, myspys. Hejdå!
 
 
 
 

Party like a rockstar

Jag är sjukt festsugen precis i detta ögonblick. Jag vill vara tillbaka på Rhodos bargata och gå från klubb till klubb och dricka alkohol tills det inte kan bli bättre. Jag saknar att hela tiden träffa på nya människor att festa med och att inte veta hur mycket klockan är för att det inte spelar någon roll i hela världen.
 
     Jag skulle också kunna tänka mig att göra om den första galaxykryssningen jag gjorde med Chaima och Sara.. Eller vill jag det? En galen blandning av champagne, bara ben, fransmän och kanelwhisky är en bra sammanfattning på den natten. Känns som jag säger för mycket i bloggen just nu. Bäst att jag slutar skriva. Puss!
 



 
 

Godkväll.

Hey you. Jag har just nu kommit in i förhoppningsvis kortvarig fas där jag irriterar mig på mig själv och allt jag tänker och gör. Men annars mår jag superbra. Haha. 
Och sova kan jag inte heller göra.. Varför är något så underbart skönt så svårt att göra? Konstigt. 
 
Oh well. Ni får en bild på mig och Buster innan jag ska kolla på sex and the city. Puss.
 



Slakthuset

Min helg har varit lite upp och ner. I fredags var det middag + kapten röd på grönan och senare hellströmshäng med vänner. Igår var jag för första gången på slakthuset med kompisar och det var faktiskt riktigt bra där, jag gillade det. Natten blev kanske inte riktigt som jag tänkt mig nej men det blev bra till slut ändå. 
 
Idag har varit en riktig bakisdag. Har mysat med Joel halva dagen och sen släktmiddag x 2, det var längesen jag var såhär mätt, baah. Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Godnatt!
 



Hejdå Matte C

Tjooo! Kom precis hem efter en lång dag i skolan, men den gick ändå hyfsat snabbt. Jag tyckte att jag var så duktig som skulle börja Matte C men efter en halvtimme gav jag upp och började på Psykologi istället.. Men det verkar kul så det blir nog perfa. 
 
Efter skolan tog jag och några kompisar en tripp till centrum men mycket mer än så har inte hänt idag. Snart ska jag dra iväg till gymmet för första gången på väldigt länge. Har inte gymmat sen innan sommaren så det känns som att det kanske är dags nu ja.. Puss.
 
Me and my friendiiee OD
 
 

Monday sweet

Trots att jag var aptrött igår så somnade jag inte före 4. Låg och kollade på how i met your mother i mobilen tills jag äntligen till slut somnade för att gå upp två timmar senare. Åkte till skolan och käkade frukost med Emine vilket är en helt underbar start på dagen, man känner sig piggare hela dagen! 
 
 
 
När vi hade slutat fick jag och Kellie lust att dra till Ikea så det gjorde vi och även Odie hängde på dit. Vi testade olika sängar, kollade runt lite och käkade, miiisigt. Puss!
 
 
 
 Mitt hår börjar bli fööör långt. Dags för saxen snart kanske...


 

Sunday bloody sunday

Hej! Jag är så jävla trött just nu så jag skulle kunna däcka på en sekund, men jag har ingen lust. Jag hade en jättebra kväll igår. Först god middag hemma hos Hanna och förande med massor av dricka och sen vidare till sommar som det blev igår. Sen drog mina kära vänner hem så jag hängde med Joel & Albin till stängning då vi drog vidare till efterfest. Mycket lyckad kväll!
 
Jag kom precis hem från pizzakäkande med Sara och Isabella vilket satt helt perfekt! MMmm vad gott det var, tjockisar. Köpte med mig godis och nu ska jag kolla på how i met your mother till jag somnar. Godnatt!
 
 
Innan jag gick hemifrån.

Här skulle det shottas!


Hemgång imorse.


 
 

Alkoholist på deltid

Igår var jag på världens mysigaste kräftskiva i Årsta havsbad hos min bästa vän. Jag var på deppmode innan men när jag kom dit mådde jag perfekt! Jag var även nykter igår för en gångs skull vilket var otroligt skönt, men ikväll blir det tvärtom. Jag ska hem till min kompis Hanna med 10 andra tjejer på middag och sen ska vi in i dimman och fira att hon fyller 19 efter 00, wwoooppa det ska bli kul!
 
Uppdaterar kanske innan jag drar. Puss!