All alone

Tja! Nu har mamma och hennes man dragit till Kina där dom stannar i 10 dagar. Vilket betyder att huset + bilen är endast mina i 10 dagar, underbart! Har vilat i två dagar nu så jag mår äntligen lite bättre, sååå skönt! Vi hörs!


Did u know?

Jag älskar grottor! Har alltid gjort, trots alla dessa läskiga filmer som sanctum och instängd så är det något med dom som är så.. Läskigt bra. Jag kan bara försvinna in i en grotta helt ensam och utforska den. Jag kanske är konstig men i just love it.
Jag i Grekland, mamma tog kort på mig innan jag försvann in i mörkret.. Hehehe

Oh yes

Hey fellas!
Sovit, ätit, sovit lite till, kollat på desperate housewifes. Saker jag har gjort idag. Mycket effektiv måste jag säga att jag är.. Fast inte riktigt kanske hehe. Mina planer för idag: None! Försöka bli frisk är det enda jag ska koncentrera mig på. Vi höres kanske senare!

Kinda' bored

 

 

 

Haha jag älskar Samantha, det här är så sant!


Anyway. Jag är glad över att jag inte behöver gå och lägga mig så tidigt idag, men mindre glad över att jag har feber och det känns som jag ska frysa ihjäl. Funderar även över filmen Friends with benefits som jag nyss såg. Varför kan inte saker vara så enkla och okomplicerade? Är det bara i filmer det kan vara så? Inga känslor som kan såra eller jobbiga beslut. Eller? Kan det verkligen vara så?
G'Night

Sjuker

Hola! Sista skoldagen för veckan idag som vanligt. Har tyvärr gått och blivit sjuk så blir inte någon praktik för mig denna veckan heller, menmen. Ska fokusera på att bli frisk så jag inte blir ännu sjukare.. Vi hörs imorgon!
Hihi

We heart it


Svar på kommentar!

Svar: På draw something heter jag Matildaloflund. Har inte wordfeud längre :-D

Hej tjockisar!


Efter klagomål för att jag inte har bloggat så ska jag väl ta och göra det. Helgen var fylld med festande och mys, känner att jag kanske behöver ta en liten paus från allt festande snart, slutar inte alltid bra haha! Studentskiva igår vilket också var jätteroligt, men mindre roligt att efter 4 timmars sömn dra sig iväg till skolan och göra två stycken ansträngande prov, får väl se hur det gick.. Efter det mötte jag upp Julia och vi fixade en hemlis och sen tog vi det lugnt, behövdes verkligen! Nu ska jag gosa ner mig och kolla på film.
Firade en kompis i fredags, och han fick vandrande pinnar i födelsedagspresent av sin kompis, hahaha.
Good for u!
.
Jag & Isabella i fredags

Fråga

Fick en fråga om vart vi jobbar (Jag, Therese, Denise, Adrian, Sophie):
Jag jobbar på topshop på sergelgatan, Adrian på intersport, Denise & Therese på Cubus och Sophie jobbar på synoptik eller iallafall något sånt där optikerställe, så nu vet du :-D

Sunny Sweden

Idag har det varit helt underbart väder ute, varmt och soligt. Åt lunch med Therese, Adrian, Sophie & Denise och sen satte vi oss i solen resten av tiden innan det var dags att jobba igen. Ska jobba både imorgon & på lördag men jag tror att det kommer bli kul eftersom jag kommer ha mycket att göra + att vi kommer ha DJ i butiken, alltid roligt med bra musik. Puss och kram!

Jag är bäst

Jag har varit i skolan varenda sekund den senaste månaden! Jag är ju bara fööööör grym! Brukar alltid vara någon liten procent :) nu ska jag dra iväg och käka big Mac för första gången i hela mitt liv! Bye dolls.


Long time ago

Kollar igenom gamla bilder och hittar mycket skumt. Som den här, jag och Tess hade alltid
så konstiga ideér för oss.. haha.


Bday

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN JULIA!
Många som fyller år just nu..! Trots risken att Julia kommer döda mig så måste jag lägga upp
den här underbara bilden där jag har snaggat henne. Take it with a nypa salt. Puss och kram
på dig och ännu ett STORT grattis!

Fetto.

Hej! Jag är sugen på något riktigt fettigt. Har redan käkat en pizza men behöver någonting mer. Och min älskade CocaCola är tyvärr slut för tillfället. Yes people, det där är mitt största problem i mitt liv just nu. Amaaaazing.
Testade mina nya jeans idag, precis såhär ska jag festa i sommar. Tja!

Weekend

Tjabba!
I fredags var jag med vänner och kollade på Björn Rosenström på O'learys vilket var grymt bra, han är så underbar den där killen.
Igår var vi, samma gäng, ute och festade. De var roligt men jag och Sara var helt slut efter allt dansande så vi satte oss på Mcdonalds och käkade innan vi drog oss hem till mig, nattöppna mcdonalds är den allra bästa idén! När vi vaknade idag så skjutsade jag hem min lilla sara till sig, hihi. Pusssåkram.
Ni kan få en liten bild från igår i min smutsiga spegel haha. Precis innan jag skulle hämta
Sara vid stationen.. Vuuuuxenpoäng.

HIHI

Jag vaknade halv nio och sen dess har jag bara legat i sängen och ätit, kollat på film och sådant nödvändigt och mysigt. Har saknat att bara kunna ligga i sängen halva dagen utan att behöva oroa sig för någonting. Att ta körkort tog mer på mina krafter än vad jag kunde anat. Men nu är det över och det är superskönt! Ni får en bild på överlyckliga mig precis efter jag hade klarat det & världens bästa körlärare Kjelle, hade aldrig kunnat klara det utan honom!!

KÖRKORT!

Okej, anledningen av att jag varit så sjukt orolig är för att jag skulle köra upp, OCH JAG KLARADE DET! Så nu har lilla Matilda ett körkort. Känns helt overkligt, jag, ett körkort? Jag är iallafall sjukt glad över detta och när mamma kommer hem med bilen om tre timmar så ska jag ut och åka helt själv för första gången wooooooooho! Bye.
Det syns inte hur dåligt jag mådde här haha, jag tror aldrig jag varit så nervös
i HELA MITT LIV som när jag skulle åka dit! Jag vågade knappt sminka mig för
jag visste att jag skulle gråta oavsett om jag klarade det eller inte.. <3

Iiiiiih

What's up?
Idag har varit en viktig dag för lilla mig, men morgondagen blir ännu viktigare. Jag kan berätta vad det är som hänt i mitt liv imorgon, om jag hinner.. Annars får det bli i helgen! Jag är så nervös så jag skulle kunna svimma men det ska jag inte göra haha. Just nu sitter jag i min mysiga morgonrock och försöker lugna ner mig själv med lugn musik. Vi hörs! Puss&kram.

Happy birthday!

Idag var det Isabellas tur att fylla år! Hurra hurra! Nu är äntligen två av mina bästa kompisar 18, snart blir det fler..! Grattis till dig bebis <3

Någon fyller år idag.....

Grattis på födelsedagen till min lilla pettson på hennes stora dag! Huurraaa för dig partypingla!

KÄRLEK


Frukostklubben

Tjugo minuter över sju befann jag mig inom skolans dörrar. Varför? Jag och Emine har nämligen upptäckt den underbara uppfinningen vid namn skolfrukost. Varma baguetter, alla möjliga sorters pålägg, varm choklad, kaffe, té, ägg, juice, you name it. En alldeles underbar och mysig start på dagen. Lätt värt. Har nog aldrig ätit sådär mycket frukost någonsin haha.. Men det behövdes för resten av dagen har varit fullproppad! Heiidooo.

Om jag har tråkigt? Vadå, märks det?

9 saker ni (kanske) inte visste om mig:

  • Det finns en person i mitt liv som alltid har betytt allt för mig och som alltid kommer att göra det.
  • Jag och förhållanden har något emot varandra, det fungerar sällan för mig att ha ett förhållande.
  • Jag visar ibland för ofta vad jag känner, till exempel himlar med ögonen om jag irriterar mig på någon..
  • Om det inte hänt något galet i mitt liv på ett tag så kan jag göra saker som jag senare får ångra bara för att ändra på det.
  • Jag älskar att skapa drama och provocera folk, men går aldrig över gränser.
  • Jag är skitbra på att spara mina pengar.
  • Jag har absolut ingen jävla aning om vad jag vill göra i framtiden.
  • Jag vet exakt hur min bröllopsklänning ska se ut.
  • Jag älskar att ta ögonkontakt med främlingar, och kolla hur länge dom vågar hålla kvar blicken. (Sådant som jag kan göra för att underhålla mig själv på tåget typ, haha)

Kärlek vid sista ögonkastet

Hemma idag med, hoho fyfan vad skönt det är ibland! Men nästa helg ska jag inte vara hemma en minut på kvällstid för då har min vän SARA FYLLT ARTON ÅR så då jävlar ska det ut och firas! Nu ska jag ägna resten av min kväll/natt till big brother, godis, livet, kärlek, fred på jorden och vad man nu gör hemma på en lördagskväll. Puss!

Tja ;)





Hey igen fellas!
Vad gör jag då hemma på en fredag? Jag pluggar faktiskt! Så jävla duktig. Mina buddies frågade mig om jag ville med ut & klubba men.. Som sagt, damn i'm good. Men jag måste faktiskt, provet jag ska göra kommer vara det viktigaste jag någonsin har gjort i hela mitt liv, jag måste ge allt jag har! Nej nu ska jag ta en paus och kolla på bigbrother istället, pok.

Friday!

Hej hopp!
De två senaste dagarna har verkligen gått supersnabbt på praktiken. Igår hade vi en känd DJ hos oss som spelade så då fick vi bra & peppig musik hela dagen! Plus att vi hade massor av godis som jag blev pigg av hihi. Idag blev jag jätteglad när jag gick på lunch för då hade Marie köpt Frödinge kladdkaka & jordgubbar och jordgubbssaft, jag blir glad så fort det handlar om mat...

Svar på kommentar.

Svar till Anonym om deadmau5 biljetterna:
Det var min kompis som köpte dom, så jag vet tyvärr inte hur hon betalade,
men jag tror att man bara betalar med bankkortet över internet :-D

ZZzzzöndagsångest

Hej! Hade verkligen skitroligt igår. Först var vi på DAAM och umgicks lite med folk och sen drog vi vidare till Entourage där vi dansade konstant tills stängningsdags. Hela min kropp och framförallt mina fötter var helt döda efter det, men det var de så värt! Så idag är jag lite trött och sådär som det alltid är på söndagar nuförtiden haha!
Ikväll har jag umgåtts med bästis. Vi planerade vår partyresa som kommer bli
awesome, åt jättegod middag & kollade på film. Nu måste jag plugga lite innan
jag somnar men det går inte när man har en megagosig katt som ligger på en..

Party animal

Hej! Sitter här nyduschad med min ansiktsmask och lyssnar på partymusik och taggar till inför kvällen, ska ut med ett antal personer och jag tror faktiskt att det kommer bli riktigt roligt ikväll..! We will see we will see.  Är ensam hemma hela helgen vilket är sjukt skönt, sov världens mest underbara sömn i mammas vattensäng, kärlek till den.

Imorgon ska jag träffa bästis! Vi ska planera och leta partyresa till i sommar eftersom
vi hade så sjukt jävla unbelivable galet roligt i Spanien.. Hoppas på att få lika många &
härliga minnen denna sommar!
<3

The body shop

Hey folks. Idag har jag kört dubbellektion, städat hela huset, pluggat & duschat riktigt länge. Nu sitter jag och dricker grädde och rabarber te och myser.

Jag luktar choklad! Mamma och jag har ett gemensamt intresse för the body shop så hon handlade massor av saker därifrån igår, till exempel en chokladbodybutter <3

Hejdå!