Min dag

Idag har jag varit hemma & sjuker. Hade feber men nu mår jag mycket bättre efter en hel dags tjillipill. Imorgon ska jag till skolan iallafall och efter det glider jag iväg mot tüllinge! Jag börjar halv nio imorgon och har bestämt mig för att gå upp tidigt och vara i god tid och sådär, jag pallar inte stress just nu. Kyss

...

8e bilden: En person som du saknar

Min gamla klass är otroligt saknad av mig


Topp tre sommar

<3





Dag 24 – Det här får mig att gråta

Något så enkelt som att tänka på att allting har ett slut,
alla har ett slut.
No one lives forever

Idag har jag varit duktig!

Jag har först gjort en halvtimmes pilates & sedan gått 5 kilometer till Enskede, där det var lite av en släktmiddag. Sen har jag ätit jättemycket mat och kollat på solsidan så inatt kommer jag sova som en liten tjock bebisgris. Men nu ska jag kolla på filmen "krama mig" som inte verkar så bra men den hade fått bra kritik. Kyss


Angående mitt hår

Jag vill egentligen klippa mitt hår till lite under axlarna.. Men då skulle jag klippa av mycket och säkert ångra mig efteråt. Jag är alltid så feg med det där med att klippa kort. Hmm.. En sak är säker och det är iaf att jag måste färga om det snart, jag börjar få utväxt. Jag och theresé ska åka till en hälsoaffär i stan & köpa hårfärg så ska jag testa om jag kan färga med den eftersom jag är allergisk & bara kan slinga mitt hår.. Hoppas!

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Vi ändrar till Det här får mig att må bra.
Jag mår alltid bra när jag reser utomlands, helst till något varmt land då. Man känner ingen dit man åker (förhoppningsvis) och man behöver inte oroa sig för att möta på någon man verkligen inte vill. Allt handlar bara om att sola, bada, äta god mat, träffa nya människor, gå långa mysiga promenader i solnedgången.. Det går bara inte att inte älska det för mig!

Kreta 08 - På en båt som åker på turkost vatten, på väg mot världens finaste snorklingställe.


Andra saker som också får mig att må bra:
  • Galna kvällar med bästa vännerna
  • Att bara umgås med folk som man tycker om, samt lära känna nytt folk
  • Impulsiva saker..
  • osv osv osv

...

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp

Jag i London förra året. Jag hade tandställning!!!
:D & jag testade sötaste ap-mössan hihi

nu är jag proppmätt..!

Är hon inte för söt?

Jag har haft feber idag men jag tror inte att jag har det längre, hoppas på det iallafall. Vännerna är iallafall på väg hit & vi får se vart kvällen leder. Jag har sjukt ont i huvudet men precis när jag skulle ta en alvedon så kom jag på att jag hade druckit jordgubbsvin ju.. ingen bra blandning, åh vad korkad man får vara ibland. Cya


Right now (na na na)

hejhej igen! klockan sex kommer några av mammas kompisar hit på tjejmiddag.. inte en lugn stund ikväll alltså. Nu måste jag hjälpa mami lite innan dom kommer.

Såhär ser jag ut ikväll.. kör utan mascara idag, skooeennt! kyss

Dag 22 – Det här upprör mig

Det finns otroligt många saker som gör mig upprörd men en sak som händer hela tiden är att folk hackar ner på varandra (oftast på grund av svartsjuka). Tjejer kan vara så otroligt elaka mot varandra, slänga ur sig saker utan att tänka hur den andra tar det osv.

När jag var yngre så både kastade jag skit och fick skit, men lärde mig snabbt att sånt inte fungerar och det är helt enkelt så att man ska behandla människor så man själv vill bli behandlad.

Men tillbaka till ämnet, det gör mig så jävla förbannad när folk snackar en massa skit om andra, till exempel i min klass så har jag fått kommentarer av två omogna tjejer om hur jag ser ut osv. men jag lärde mig redan som yngre att inte ta åt mig så jag skiter HELT i vad dom säger om mig, dom är helt enkelt bara omogna och har inte lärt sig hur man behandlar folk. Man ska aldrig ta åt sig om någon säger något elakt om en, det handlar ju bara om svartsjuka och de tror att de kan sänka en med deras meningslösa ord.

.. Så till dom som har hur lätt som helst att tracka ner på folk:
Mogna, Väx upp och tänk på att vissa personer tar åt sig


...

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge!

Agnespagnes! :)

Hemma på en fredag!

Anledningen till att jag uppdaterar så här mycket är för att jag helt enkelt inte har något annat för mig. Jag skulle ut ikväll egentligen men jag känner mig trött & inte riktigt helt frisk. SÅ ni får lida istället, hihi.

Hon är allt bra fin hon den där Julia

Man är ju tyffing

Det visste ni inte va?


En sak som ni inte vet..

Jag känner ganska ofta att jag inte passar in i lilla Sverige. Jag vill uppleva ett annat land under längre tid men jag känner att jag inte vill vänta tills jag gått ut gymnasiet och sådär.. Så jag har tänkt på det ganska mycket det där med att plugga utomlands ett år, och nu har jag bestämt mig, jag tänker inte spendera de kommande tre åren i Sverige om jag inte vill det.

Det här är en once-in-a-lifetime-experience och jag tänker helt enkelt (kanske) ta den. Jag ska gå i High school i USA eller Australien ett år. Jag har pratat med mamma om det och hon ska hjälpa mig att söka tillstånd till att få göra det. Men det blir nog i trean då, eftersom det är lite sent att söka till tvåan nu. Men jag ska söka (det kan man alltid göra även om man ångrar sig) och om jag får tillstånd så tar jag det som ett solklart tecken på att jag verkligen ska ta den chansen.

Jag ska fundera vidare på nackdelar & fördelar med det här men jag ska iallafall söka!


I skolan

Hejhej! Sitter i skolan och väntar på rast. Igår var jag med thess, hon sov hos mig också. Vi hade inte träffats på länge så vi hade mycket att snacka om (..fast det har vi allid). Vi kollade på en skitkonstig skräckfilm på kvällen som hette Long Weekend. Inget jag rekommenderar precis, haha.

Ikväll får vi se vad som händer. Fredag fan, kääärlek! Men vi slutar runt fyra idag! Jättesent.. Fredag liksom, hallå.. Men hejdå nu ska jag dra. Kyss

Nyår

...

5e bilden: En gammal bild på dig själv.

Bilden är från 2008.. Oh my .. Jag känner verkligen inte igen mig själv!

Dag 21 - Ett annat ögonblick

Men åh, vilken fantasi.. samma sak igen. Men i för sig.. Jag skrev ju inget på "ett ögonblick" så.

Ett ögonblick som jag älskar är när en främling ler mot en. På bussen, i skolan, på tåget, you tell me. I love it. Jag blir glad och kommer ihåg det! Det bästa som finns är faktiskt glada människor, det smittar av sig så himla mycket. Jag försöker alltid att tänka på det, till exempel när jag sitter på bussen & kommer på mig själv med att sitta och se allmänt ledsen och sur ut.. Då sätter jag på en glad låt och blir glad = jag ser glad ut.

"When someone is smiling they lighten up the room, change the moods of others, and make things happier. A smiling person brings happiness with them. Smile lots and you will draw people to you."


Godmorgon!

Ska sticka till bussen om 7 minuter. Idag har jag matteprov, ekvationer. Usch och fy och aa fast nee jag måste få VG! Langar lite bilder istället. Kyss

Johanna som gör så jag aldrig behöver sova själv.. sööötipööt


Idag ser jag ut såhär.. svart! det passar till matteprov..

After the love

Åh memories! Känner för att bara dansa galet till den här låten, joina?


...

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv


Kommentar: Fjorretiden for sure. Såg ut som på bilden minus kattstrecken faktiskt, det var överdrivet och bara för att jag och thess drev. Men det var en konstig tid i mitt liv just för att det är så INTE jag att leka någon som jag inte är. För jag var aldrig fjortis, jag klädde mig bara och sminkade mig som en. Visst låter det konstigt? Men ja, that's the way.

Dag 20 - Den här månaden

Första Januari!

Den här månaden (Januari) har gått jättefort faktiskt! Månaden började på ett jättebra sätt eftersom det var dagen efter nyår. Och eftersom Januari började efter 00.00 så kan man säga att jag hade världens bästa start på året/månaden!

 

Månaden har varit jättebra.. tills skolan började. Med den började också tröttheten och allt det där jobbiga som har med att gå upp tidigt på morgonen att göra. Känner dock inte att jag har något mer att säga. Den har varit bra men inte mer. Jag längtar till vår-månaderna nu!


dummer

Jag har matteprov imorgon så när jag kom hem pluggade jag matte i en halvtimme och sen skulle jag vila i tio minuter så att jag orkade fortsätta. Det slutade med att jag tre timmar senare vaknade av att det ringde och nu är jag sådär segt trött som man är när man sovit på kvällen.. Fan vad dum jag är ibland, jag kommer inte kunna sova inatt och heller inte kunna plugga någon mer matte eftersom min hjärna är tom.

Sova.. Sovaaaa.. (bild från google)

Snow snow snow

Ny profilbild på facebook!

 

Iallafall, godmorgon! Jag ska gå till bussen alldeles strax, i snöstormen..! Idag kör vi på mini-uggsen, det är helt tillåtet att ha när det snöar! Hihi ha en bra dag, kyss.


Hobbie Stuart





Beautiful voice.. Beautiful looks..


...

3e bilden: En bild på någon i din familj.
Pappa. Bilden tagen av Anna i skärgården.

Dag 19 – Detta ångrar jag

Jag försöker att aldrig tänka tillbaka på saker som jag ångrar, för jag fastnar så himla lätt i det igen och börjar tänka på det, så jag tänker därför inte tänka efter vad jag ångrar. Man ska inte titta tillbaka på dåliga saker i ens liv, man vinner ändå ingenting på att göra det. Lev i nuet!

Man kan trots allt inte spola tillbaka tiden hur mycket man än vill...

ZZzzzz



Hmm.. Jag kanske borde göra som kissemissen och sova nu. Vi får väl se hur det går, godnatt!

...

2a bilden: En bild på dig själv (känns ju väldigt nödvändigt..) Bilden är från senaste kryssningen!

puss

Tips! Måste bara tipsa om det här läppbalsamet från the body shop. Man får jättelena och mjuka läppar plus att dom alltid håller länge och luktar gott! Jag har den här (pink grapefruit) och kokos.

dag 18 - min favoritfödelsedag

Jag har ingen egentlig "favoritfödelsedag" men den senaste jag hade var väldigt lyckad. Jag kom till skolan & när jag öppnade kontoret stod mina bästa vänner där med en tårta & sjöng för mig, så sööta! Kvällen spenderades i Södertälje hos pappa och jag fick massa fina presenter och världens godaste middag. Perfekt!

Jag och Laura på min födelsedag

...

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
Theresé, typ varje dag i skolan umgås jag med den här cheyeen! Vi är colaberoende så när man är med henne så spenderas alltid pengar på cocacola :) mmmmmmm.

hej tråkig

Vi kör på en sånhär va hihihi:

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.



godmorgon :)



Söndagar är riktiga pluggdagar fo sure. Men åh jag är så trött på plugget. Ska jag plugga idag? Jaaa. Verkligen? Jaa. Verkligen? Ja. Verkligen? Nej..
Dum tilda. Dum dum tilda.

live for nothing or die for something

Obeskrivligt skönt att sova hur länge man vill, även fast jag bara sov till 11.. sen dess har jag drivit runt på datan & kollat på desperata hemmafruar med min övergosiga katt. Ikväll ska jag ut på äventyr med några sköna brudar, men vi hörs nog mer idag! Kyss

Jag & min lilla bebis till lillebror

Fredag

hej alla soffpotatisar! skolveckan är äntligen över & nu ska det ut och firas, ska strax vandra iväg till tuben. Ha en mysig kväll allihopa! kyss

Dagens outfit! fast neh. btw så syns det knappt att det är jag. jag hade inget smink och var bruuuun. kärlek

dag 17 - mitt favoritminne

Jag så otroligt många fina minnen men här är ett från sommaren 2010.
Kvällen började perfekt med en grillad middag ute på altanen med familjen. Det var underbart gott och det var varmt i sommarluften. Jag satt länge kvar vid bordet och bara njöt av den tidiga kvällen, jag var bara så himla overkligt glad. Efter maten tog jag lite av min sötaste parfym och började vandra i mina ballerinaskor mot älvsjö station.

När jag kom till stan var han redan där, killen jag gillade så otroligt mycket. Vi gick runt hand i hand i stan och pratade om allt möjligt och jag bara älskade att vara i hans närhet.. vi gick längs vattnet i slussen & gjorde inget speciellt egentligen, allt var bara så himla enkelt. Jag ville att den kvällen skulle vara mycket längre än den var.. När jag senare på natten gick hem så stängde jag av mobilen, tog en omväg & var bara.. glad.

dag 16 - min första kyss

Känner på mig att det här kommer låta väldigt töntigt men skitsamma. Om pussar inte gills så hade jag min första "kyss" när jag var 11 eller 12 år, i femman. Jag, min kille, bästavän & hennes kille var ute på skolgården och bestämde oss för att gå till ett litet hus som alla tydligen hade pussats i.. Sen så hände det bara, ingen big deal egentligen (eller helt ärligt så minns jag inte).  Jag var säkert skitglad hela dagen & gick runt och log, men jag minns inte.

Älskar mitt halsband. Det står Tro Hopp Kärlek om man inte ser det

Grattis på födelsedagen!


Idag fyller mina kissemissar 1 år!
Grattis till mina små älsklingar <3




onsdag

tjatjaa! dagen har spenderats i skolan & kvällen med Laura & Isabella, vi kollade på skräckfilmen frozen, skitäcklig! Brr... men nu ska jag sova natti <3


Fina Laura!

praying to a god that i don't belive in

Prov i referatskrivning för min del imorgon.. Jippie fast inte riktigt. Börjar 8:40 imorgon.. Fatta vad tidigt jag måste gå upp! Sjukt. Men nästa vecka får vi nytt schema, äntligen!

Naw, båda mina missar ligger och sover i min säng.. ska nog ta och göra dom sällskap. Godnatt!



säger det ännu en gång.. sommar

Dag 15 – Min dröm

Min dröm med livet är att förändra. Oavsett om det är för en eller flera, djur som människa. Vill inte bli gammal vetandes att jag inte gjort någonting för att förbättra världen.

Att festa, umgås, äta, resa, sova, flyga, hoppa, pussas, bada, skaffa barn, sola, gifta mig, åka pulka, chilla, stressa osv osv osv kommer jag absolut hinna med det också. Men ibland lever jag i min drömvärld där allting känns underbart med fina vänner, en familj som bryr sig & utseendet är precis som det ska vara. Men man kan inte leva i en dröm varje dag. Men nu babblar jag bara på om en massa saker. Checking out


yummy

En av mina julklappar var en mangolåda från the body shop med bland annat body scrub & body lotion. Ha precis testat allt i den så nu är jag len som en bebis och det luktar underbart i mitt rum! Det gillar vi.



chalalalalalalalalaaa

Bella ser porrig ut och jag ser sur ut hihi :)


Hola-hola-hola! Har haft världens mest underbara helg & imorgon börjar skolan igen.. Oh fuck. Inte peppad, ingen ork, ingen lust att tvinga upp mig själv på morgonen. Ska se till att träffa kompisar efter skolan den här veckan så jag liksom inte ruttnar bort framför datan på kvällarna. Men det går nog att fixa.


Why can't it just be us?
I need your answer before I can move on.

Dag 14 – Bästa filmen



Min favoritfilm är Avatar. Första gången jag såg den var på 3D bio. Den är helt sjukt bra & verkligen en sån där film som man lever sig in i & inser efteråt vilken skitvärld man lever i egentligen. Jag vill också vara en avatar och bo i den där underbara "skogen". Handlingen är så genomtänkt och hela filmen så otroligt välgjord. Jag älskar att bara sätta på den filmen och glömma bort verkligheten för ett tag.. 


dag 13 - den här veckan

Hmm.. Den här veckan har varit jobbig eftersom att vi precis börjat skolan igen & det är jobbigt att få in alla rutiner igen och sådär. Men that's life och nu kör vi bara utan att tänka så mycket. Skolan kommer alltid finnas kvar ändå och det är ingen idé att skippa den ibland, det förlorar jag bara en massa på.

Men hursomhelst! I helgen ska jag nog bara ta det lugnt tror jag. Ska nog åka till papi och umgås med dom eftersom jag inte träffat dom sen julafton. Det får inte gå hundra år denna gången. Men det blir nog också att träffa vänner och sådär i helgen, det behöver man för att överleva.

Annars har väl den här veckan varit väldigt stressig och seg. Och det  har inte varit den gladaste veckan heller om man säger så, men om man har ledsna dagar ibland så njuter man mer när man är glad! Wihuu. Va snackar jag för skit nu egentligen? Ska sluta, kyssar.


blubbb

En både bra och dålig dag som slutade med ett varmt bad! Jag dog lite, det var sååå skönt. Nej nu ska jag krypa ner i sängen och försöka somna! Godnatt <3

i miss my boy

Åh sommarbild.. Hade bara mascara på mig.. Saknar, längtar, vill ha.


godmorgon förresten! Måste gå till tunnelbanan strax men hinner skriva lite. Jag börjar halv ett idag men måste fixa lite saker innan! Hörs efter skolan bebisar. Kyss

lalala

Bild på mig tagen av pettson


Helvetet börjar imorgon igen.. Var sjuk sista veckan innan lovet så jag har rest kvar att göra, men vet inte riktigt vad. Jag har fortfarande inte vänt tillbaka dygnet.. Jag somnade fem imorse men vaknade faktiskt 11, 12. Ska försöka sova snart & se om jag lyckas ändå. Hope sooooo. Kyss

nu måste vi dra

Heeej. Sitter i mitt rum med två busiga katter.. Dom fick tydligen inte vara där nere nu för att dom bara hoppade upp på bordet, hihi! Det kommer gäster hit klockan sex idag, hoppas der blir någon god mat! Är hungrig som vanligt. Får se vart kvällen leder senare men nu ska jag iaf kolla vad det blir för mat! Kyss

"Hej jag har världens fetaste katt"


Alien-Johanna!



island





































I met someone new but he's nothing against you

godmorgon sådär

Lyckan är det finaste som finns. Please come to me come come...

dag 12 - min bästa vän





Min allra bästa vän heter Julia.
Vi gick i samma klass 6-9 och klickade nästan direkt och innan jag blev kompis med henne så minns jag att jag tyckte hon verkade som en skön & snäll person och vi hade samma humor. Sen började vi umgås i skolan och sen dess har julia varit den som jag delat alla mina tankar med.

Vi har alltid jätteroligt tillsammans och hittar alltid på galna saker som är "typiskt oss". Jag har så sjukt mycket minnen med den där underbara människan och fler kommer det bli! Denna sommaren som kommer ska vi göra till den bästa, okej? Julia är alltid den som får höra mitt skvaller först, träffa mina pojkvänner först osv. Hon är min andra del! Kärlek till dig bästis

Vi i Vaxholm i somras! Sjuuukt härligt med sol, bad & varma kvällar.


Bild från när jag följde med julia och hennes familj till London i Maj! Det var verkligen asroligt och måste göras om :))


Från stranden i Årsta havsbad! Haha och det är inte meningen att bilden ska se.. så.. porrig.. ut..



you never were, and you never will be mine

matilda igår..


hej igen! känner mig inte på topp idag så det blir en mysig hemmakväll med godis, chips, cola & filmer.. Nja, låter inte helt fel alltså hihi. Kanske uppdaterar mer under kvällen om jag orkar det. Kyss

hej!

Igår lekte jag & isabella modeller hemma hos pettson haha! Skitroligt att sminka sig på olika sätt & sådärva. Får se när jag får bilderna av sara men hon la upp en bild på hennes blogg som jag kan lägga upp.

från saras fotoblogg: http://sarapttrssn.blogg.se/

ny favoritlåt!


After tonight - Jason Nozuka

dag 11 - min dag

Vid tvåtiden åkte jag hem från en kompis jag sovit hos. Sen har jag tagit det lugnt, tagit en lååång varm skön dusch & bara fixat lite i mitt rum.

På kvällen träffade jag mitt gamla "gäng" eller vad man ska kalla det. Jag umgicks med dom hela tiden i sexan, sjuan om jag minns rätt. Så vi samlade ihop oss och käkade middag tillsammans, snackade, umgicks & det var verkligen jätteroligt att träffa dom igen, myyys!

Kom hem runt ett och sen dess har jag bara suttit vid datan, lyssnat på lugn musik, chattat & myst med katten!

(Bilden har inget med texten att göra, tyckte bara att det såg så tomt ut annars..)


new year

En liten del av nyår 2010-2011!


Jag är helnöjd med nyårsafton! Blev en hel del galenheter & ändrade planer men det slutade perfekt. Jag hoppas att ni är lika nöjda som jag & god fortsättning säger jag bara! Detta året ska bli ännu ännu bättre än 2010, och det får vi kämpa med. Men nu tänkte jag sova, natti!

Jag har förresten ett till nyårslöfte som jag kan berätta. Jag ska lära mig vissla!