The sun goes down, the stars come out

Tjoho! Sitter här och väntar på segis-saris.. Vi ska inleda kvällen enda borta i Östertälje och senare fortsätta i andra orter, haha. Ikväll är jag svartklädd and damn i love it! Älskar färgen svart med hela mitt svarta hjärta. Nej nu ska jag väl dra mig utåt strax (hoppas jag..) Ha en underbar kväll alla fina.

langar en ful cambild

HEJ

Äntligen fredag, helg, frihet! Nu ska jag städa, sova en stund, duscha, äta något och så hörs vi senare!

Saknar

Saknar alla sjuka ideér, alla underbara galna människor. Lärarna, lokalerna, kontoren. Då jag hade mina fem tjejer med mig varenda dag. Jag och Julia som alltid hittade på busiga saker att göra när vi blev uttråkade. Saknar sammanhållningen i klassen, klassresan som inte blev som någon hade förväntat sig. Dagarna då vi hade hemkunskap och alla satt var så trötta så vi bara satt och drack té och pratade. Bråken, skratten, tårarna.
Kärlek till 9bf

Sovmorgon!

Hej! Igår sov jag hos en kompis och det var supermysigt förutom att vi försov oss imorse så jag missade min första lektion för dagen, men det är nog lugnt hoppas jag.. Ska iallafall på nästa lektion som inte börjar förens 14:50! Skööööönt. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa lunch! Puss å kram
Hmm.. Jag skulle behöva koffeinet i en kopp kaffe nu. Really.

Boo

Har sovit så sjukt dåligt de senaste nätterna så jag bestämde mig för att bli riktigt trött så ja, jag var ute och sprang. Älskar att göra det när jag verkligen känner för det. Jag blev helt otroligt trött av att ta ut mig helt så nu ska jag sova som en griiiiiiiiis. Godnatt!

Gissa vad jag gör?


That's right, pluggar till Demokrati-provet vi har imorgon. Mycket mycket tråkigt. I sällskap har jag Marabou sensation så det är iallafall bra. Ska ut och springa efter jag läst ett tag till, damn i'm good today.

Rekommenderar!

Hej! Ikväll så åkte jag över till en kompis och såg filmen Water for elephants som faktiskt var riktigt bra! Eftersom att Robert Pattinson var med så trodde jag (jaaaa jag vet, har alltid förutfattade meningar..) att den skulle vara töntig men wow, boy i loved it. Och eftersom att jag alltid tyckt att Robert är ful i twilightfilmerna så är det ett extra plus för han var faktiskt snygg i den här filmen!

Desperat

Min älskade drog är tillbaka igen! Det första avsnittet är ute på internet och det ska jag kolla på NU!


Hey ya

Hola amigas!
Hade en asmysig igårkväll och det var faktiskt skönt att inte festa. Vi kollade bland annat på film och såg på friends with benefits och den var faktiskt riktigt rolig, rekommenderas.
-
Ikväll är det däremot fest och nu till det otroliga tjejproblemet, vad fan ska jag ha på mig? Har lust att bara ha mjukisbyxor och tjocktröja, men tyvärr. Jag funderar också på om man verkligen kan dricka alkohol när man tar penicillin.. Men det borde väl inte göra något? Hmm. Vi hörs!
Eller?

Kors!

Har länge länge velat köpa ett stort kors att sätta i örat, och äntligen har jag hittat det! Fits me perfect. Det är något speciellt med stora kors, dom är så fina. Även fast jag inte är troende så gillar jag den. Nej, nu är det middag på gång och sen ska jag åka iväg. Tjo!

Gillar inte den här bilden.. Men ni måste ju se korset..!

Helg gott folk!

Äntligen äntligen helg.. Även fast jag bara varit i skolan tre dagar den här veckan så har det varit ovanligt jobbigt att gå upp på morgonen och vara kvar tills den sista lektionen är slut. But i made it! Efter den enda lektionen vi hade idag så gick jag och Theresé och kollade efter vårat snygga ögongodis som jobbar på Din sko i centrum, tyvärr var han ej där..

Ikväll blir det att bryta mönstret och inte festa utan ha myskväll..! Ska faktiskt bli riktigt skönt. Men imorgon blir det partyparty. Jaaaa.. Vi hörs nog på söndag som vanligt! Pussar

Goookväll allesammans

Eftersom jag hade studiedag idag så började jag dagen med att sova
samt mysa jättelänge med min kära misse.

Sen mötte jag upp min kära Isabella i Huddinge där vi hade sjukt mycket att snacka
om eftersom det var evigheter (två veckor) sen vi träffades! Och vi åt även på subway, otroligt gott.
Sen har vi spenderat resten av dagen i hennes varma säng med godis och vi såg det första avsnittet
av two and a half men med ashton!!! Inte lika bra, verkligen inte, saknar redan Charlie.
Juste, även Pettson kom över ett tag och umgicks, myspys.

You've just gotta love it

Vad är motsatsen till Hypokondriker? Det är iallafall vad jag är. Sköt upp att gå till läkaren alldeles för länge så nu måste jag knarka penicillintabletter tre gånger om dagen, kuuuul va. Jag gillar inte att ta medicin som man måste ta vid speciella tillfällen för jag glömmer alltid ändå bort att ta dom.. Men nu ska jag vara duktig. Imorgon är vi lediga vilket är underbart skönt och jag behöver det verkligen. Puss och kram!

Måste bara tillägga att jag älskar känslan i den här bilden. Jag och Julia utanför vårat hem i Spanien i soluppgången när vi hade varit och festat hela natten. Jag minns att jag var så sjukligt trött och sliten men samtidigt så jävla lycklig eftersom vi hade spenderat natten med massa spontana och roliga människor och händelser. Sweeeeeeet.

Nja

Har haft en skitmysig hemma-sjuk-dag. Och världens snällaste mormor & morfar kom helt plötsligt hit och lämnade burgerkingmat, cola och munkar till mig, nej jag klagar inte precis. Men imorgon ska jag tvinga iväg mig till skolan, vi får se hur det går. Pussar!

Vart jag mig i världen vänder.

Gooodmorning! Vaknade utan röst, utan ork och med massa jobbiga tankar i huvudet. Så idag är jag hemma. Är mycket mer förkyld nu än innan helgen började, så ska det ju inte vara men så är det and it sucks..

Hmm

Att tänka efter innan man gör något är en sak som jag verkligen måste lära mig men jag tvivlar på att det kommer att gå. Impulsiva barn är svåra att lära. Godnatt!

Skin skin som den sol du är.


Det här är jag ikväll. Tv, misse i knät. Mjukiskläder.

Helgen har tagit hårt på mig faktiskt, ovanligt haha. Lite för mycket av det goda även den här helgen men det var det värt. Ikväll är planerna så otroligt sköna: Vara hemma och försöka dricka mig frisk på té med honung medans jag kollar på true blood och how i met your mother..  Hare bra

My friday

Efter firandet av lillebrorsan så drog jag till Odenplan till min kära fasters salong där jag klippte bort det slitna i mitt hår och snackade lite skitsnack. Jag älskar hennes salong, den är så fin!
.
Iallafall! Efter det så hann jag precis hem och äta innan jag skulle till bildlektionen i skolish. Efter det så gick jag & Theresé runt i Farsta centrum och kollade runt och njöt av att det äntligen är helg igen. Nej. Nog om mig. Puss och kram.
.
Såhär ser Matilda ut idag.

Birthday boy

Först om främst: Grattis till min älskade lillebror som fyller 5 år idag! Stora killen alltså. (Bilden är från när han var tre eller fyra men den får duga). Vi kom med tårta på sängen till han imorse, och han blev superglad. Puss

Popcorn chicken


Jag vill ha ett jobb så jag har råd att åka utomlands. Just nu vill jag till London och äta KFC.




Ska strax bli upphämtad & då ska vi åka och hämta Villes femårspresent: en råttbebis! Han kommer bli överlycklig.  

Storm.

Sitter här och myser galet medans jag lyssnar på stormen utanför. Älskar det där stormljudet när man är inomhus. Helgen gjorde mig förkyld men jag klagar ändå inte, det känns som att det hör lite till hösten ändå. Nu ska jag krypa ner undet duntäcket och kolla på how i met your mother och forstätta smsa med mina fina. Börjar 12 imorgon också vilket såklart är alldeles alldeles underbart.
google

Elektropop

Jag vill åka på kryssning igen..! Det var alltför längesen, åker alltid minst en gång per år. Vet inte varför jag gillar det egentligen, men det är bara något jag fått för mig. Dansa, dricka goda drinkar, träffa nytt folk. I år blir det troligen att åka med min kära vän Sara. Förra året blev det med min fina Therese. Bilder därifrån:


Sunday bloody sunday

Jag har ont överallt och är sliten, trött så in i helvete och är allmänt död. Men samtidigt är jag skitglad för jag har haft den bästa helgen på länge. Vad har hänt då? Lyckad fest fredag, lyckad fest lördag, alldeles för lite sömn, för mycket av det goda, svullet blått smalben and so on. Man mår som man förtjänar antar jag. Sååå, taggad på en ny skolvecka framför mig? Fuck to the no.

Tjohoooou


Just nu: Ligger och myser med kissen. Ska strax gå & röja upp lite i huset.
Senare: Eftersom jag är ensam hemma så blir det tjejkväll at my house ikväll..! Wooohooo.

Vattensäng


Först och främst: Världens gulligaste bild på hunden Ted i England. Nuttiii.

Bloggar bara för att just nu. Mami & Jocke är i Spanien så jag ska strax däcka i deras underbart sköna vattensäng. Hoppas att jag kommer upp imorgon bara.. Så lockande att ligga kvar i den hela dagen lång.. Pussar

Mysigt

Hej! Har haft en grymt skön dag. Slutade runt elva och då mötte jag upp min lilla älskling Isabella och med henne har jag spenderat hela dagen, riktigt mysigt. Vi har ätit massor (som vi brukar..), gått runt och kollat massor i stan och sen även varit på lite äventyr med våran lilla Julia, hehe ;)
Nu ska jag ta mig ett bubbelbad, bara ta det lugnt och lyssna på musik vilket jag har känt för att göra riktigt länge.

True story.

”In the end, it’s not going to matter how many breaths you took. But how many moments took your breath away”




Kattigt!

Min mysiga kväll. Jag dör på den sista bilden, så härligt ful. Puss

komsi

Idag är jag på myshumör. Helst av allt skulle jag bara vilja ligga kvar i värmen i sängen och mysa och kolla på film hela dagen.. Men inte ensam förstås. Jag vet precis vem som jag skulle vilja ha som sällskap. Men drömma kan man, back to reality nu. Jag börjar 12:10 så om fem minutos ska jag bege mig mot skolan. Puss & Kram



Vill ha nu nu nu


Jag längtar jättemycket till helgen!
Snälla veckan, gå snabbare..

Heeeeeeeeeeej

Har bytt idrott och hälsa B mot bild, glad tjej! Jag har inget emot idrotten egentligen men.. I farsta gymnasium suger den tyvärr. Det enda som är dåligt nu är att bilden ligger klockan 8 imorgon..! Jag kommer dö, har inte gått upp så tidigt som jag kommer göra imorgon på länge länge. Nu ska jag kolla på how i met your mother och sen tvinga mig själv in i drömmarnas värld. Kyssar
Träffade snyggingarna Sara & Bella idag förresten, mys!

Flashback

Kollade igenom lite gamla bilder och fick många härliga flashbacks. Jag vill bland annat gå på bal igen..! Det är så kul att fixa sig och få klä upp sig riktigt och se alla andra så himla fina och uppklädda, haha. Men vad är en bal på slottet...
-
Balen i nian

Äntligen!

Ny kamera! Den passar mig alldeles perfekt och den är galet jävla bra. Som en systemkamera fast i litet format sa han i affären. Och den är inte så komplicerad så det är tumme upp.

Regn regn regn


Det får duga med cambilder ett tag till eftersom min Olympus fortfarande är stulen (såklart).

Hade bara en lektion idag så efter den så bänkade jag & Theresé oss på Burger king och käkade och kollade in snygga killar.. Fanns dock inte så många, synd.
'
Just nu väntar jag på att pappas fru ska hämta mig så ska vi åka och köpa presenter till min kära lillebror som fyller femåring snart! Stora killen. Sover i Södertälje efter det och håller tummarna att vi ska äta indisk mat som är det godaste som finns. Måste bara säga en sak till, FAN VAD DET REGNAR! It never stops, mysigt om man är inne men snälla.. Kan det inte sluta tills jag måste gå ut? Kyssar