Bodylotion-tips!

Jag vet inte hur ni är, men jag smörjer in mig varje dag med en återfuktande body lotion pga. att det värsta jag vet är att känna mig torr. Så jag vill tipsa er om den här underbara från Barnängen som jag alltid använder.  Har testat jättemånga olika men den här slår alla. 
 
Den är inte kladdig, den luktar naturligt och gott och den gör kroppen bebismjuk med oljan som finns i. Så jag tänkte bara att om ni är på jakt på någon bra så testa den!
 
 
 

Sovrumsinredning

 
Hej!
 
Nu har jag målat klart mitt rum, och imorgon kan jag ställa in resten av mina möbler och sen fundera hur jag vill att det ska bli. Nu när jag har vita väggar så känner jag att det krävs lite personliga och färgglada detaljer till det.
 
Jag funderar på att ha bruna sammetsgardiner och fina kuddar, och sedan färgglada detaljer i form av ljushållare och sådana saker. Men jag får seee... Ska ta och fundera.
 
 
 
 

Träningsdags

 
 
 
 
 
Godmorgon! 
 
Min lördag och söndag var jättemysiga och spenderades med le boyfriendo. 
 
Jag ska strax ge mig av till gymmet för ett pass, men först ska jag göra en energi-smoothie som jag alltid blir pigg av, superbra innan träningen så att man orkar efter en lat helg fylld med godis, god mat och läsk. 
Det är skönt att träna mitt på dagen eftersom att det har ökat med medlemmar sen efter nyår.. Grr.. Oh well. Alla ska väl få träna antar jag hehe. Tja!
 
Juste! Vill ni ha receptet på min smoothie så kommer den här:
 
Mango
Kokosflingor
Kesella eller keso
Apelsinjuice
Mjölk
Saft från en halv citron
 
 
 

Weekend

Fredag: Var hemma hos Carro med Sara och kollade på film.. Eller nej inte direkt. Vi hade filmer på i bakgrunden medans vi satt och snackade. Tänkte först inte åka eftersom det var så kallt ute men sen kom jag på att jag har bilen eftersom mina människor är i Alperna, asnice!
 
Lördag: Vaknade tidigt imorse och tänkte dra till gymmet men insåg att mina ben inte ville samma sak, dom protesterade i form utav hemsk träningsvärk från gårdagens hårda pass.
Snart kommer min man hit och lagar middag till mig, helt okej ja.  
 
 
Le me at the moment. Posss.

Hello!

Direkt från flygplatsen kom Joel till mig igår, han är äntligen hemma från Egypten. Det var supermysigt med lite sovsällskap igen och skolan fick klara sig utan mig idag, mycket skönt. 
 
Imorgon ska jag ta och kolla in ett nytt gym, flex. Jag har tröttnat på 24 och på flex finns det många fördelar.. Får se hur det blir. Godnatt!
 

Morgonmys

 
Godmorgon!
 
Igår var jag hemma hos Carro, hon hade folk över och det var jätteroligt, lärde känna många nya människor, samt umgicks med dom man känner sen innan. Tog dock sista tåget hem för att slippa denna roliga nattbussen, så det var lite tråkigt att jag gick så tidigt.
 
Vaknade tidigt för två timmar sen vilket var jätteskönt. Nu sitter jag bara i min säng och tar det lugnt. Idag ska jag kolla på lite färger till mitt rum eftersom att jag ska måla om det! Har tröttnat på mina rosa väggar nu hehe.
 
Vi hörs kanske senare. Xx
 
 

Partyanimal

Hej! Firandet av Caroline i onsdags var faktiskt jätteroligt. Vi var på Café Opera hela kvällen/natten. Sedan var det bara att ta nattbussen hem och sova de få timmarna man hann med innan det var dags att gå till praktiken.. i say no fun no no.
 
Strax ska jag dra mig iväg på ännu mer roligheter. Puss och kram vi hörs imorgon mina vänner.
 
Jag och en kille som liknade Barney i howimetyourmother så galet mycket, haha!
 

Snö snö snö snö snö snö

Hello! Efter skolan idag träffade jag Julia vilket var supermysigt. Vi kollade mest på film och åt pizza samtidigt som vi kollade ut i snöstormen brrrr. Kan det sluta snöa någon gång?
 
Imorgon är jag ledig vilket är helt underbart skönt! Jag ska sova ut och sen dra mig iväg till gymmet för ett pass. Sedan på kvällen blir det faktiskt utgång för ovanlighetens skull, Carro fyller nämligen 18 år! Det kommer bli jätteroligt. Nu ska jag kolla på en film och sen sova. Puss!
 

Hej!

I fredags så var jag bara hemma och tog det lugnt, riktigt skönt faktiskt. Hade ändå ingen vidare lust att gå ut när det var så kallt ute.. Brrr.
 
     I lördags så käkade jag pizza med sara på vårat stammis-ställe och sedan åkte vi hem till henne och såg på film. Först Hercules (nostalgi, så bra) och sedan den läskigaste film jag sett i hela mitt liv, Sinister. Jag sover med min ljusstake tänd inatt.
     Sen åkte jag hem till min lilla Joel där jag spenderade natten och han åker till Egypten imorgon så kommer inte få träffa han på ett tag. Inte alls avundsjuk på att han åker till ett varmt land.. :-(
 
Gos
 

Oh baby are we free now

 
 
Årets första skoldag + träning avklarad, check!
Det känns skitbra och träningsvärken kommer vara plågsam imorgon. 
 
När jag kom hem åt jag en stor portion med pyttipanna + ägg och sen kollade jag på Harry Potter. Min syster fick alla filmerna i julklapp så jag har mitt egna HP-maraton, en film varje dag. Nu ska jag gå ner och göra varm choklad och sedan är det dags för lite how i met your mother. Puss.
 
 

Me and Julia Knutas

Jag kan inte sova så jag kollade i en gammal låda som jag har och hittade den här..
 
 
En låda med massor av minnen som jag fick av Julia på min artonårsdag och som jag inte kollat i sen dess (ett år sedan). Kollade igenom alla minnen som låg där i och fick jättemycket flashbacks. Jag har upplevt så sjukt mycket saker med den där tjejen alltså, och mer ska det bli. Nu saknar jag henne jättemycket så jag hoppas att hon vill träffa mig snart hihi. 
 

Back to business.

Hello! Imorgon börjar skolan igen och då är det tillbaka till vanorna som gäller. Skola, träning and so on. Dock har jag troligen inget extrajobb längre eftersom grundkravet är att man ska kunna arbeta tre dagar i veckan och det klarar jag inte av med tanke på att det är sista terminen på gymnasiet. Men men, jag ska söka något helgjobb istället och hoppas på det bästa. 
 
     I fredags förresten, jag vann bowlingen över alla killar. Jag är bäst! I lördags så var jag på Fotografiska F3 med Joel, Sara och David och det var galet bra. Jamie Jones en av världens bästa DJs spelade hela natten och kroppen kunde bara inte vara still. Nu måste jag tyvärr fortsätta med pluggandet.. Hejdå!
 
Jamie Jones

Bowling!

Tjena! Ska alldeles strax iväg till heron city och bowla med Joel, Filip och Charlie. Jag är verkligen sämst på det där med bowling men det är roligt ändå. Vi höres. Puss!
 

Need for speed

Jag blir så trött på mig själv ibland, jag lyckas alltid vända på dygnen när det är lov. Somna klockan sju på morgonen och sova till fem på eftermiddagen. Kom igen liksom? Oh well. Igår var jag först med Sara och Caroline hemma hos Sara där vi spelade need for speed och kinect, jag kan tala om att jag har otrolig träningsvärk idag, bra form haha! 
 
     Sedan hem till Joel och mysade till klockan två då vi blev hämtade av Filip för lite Mcdonalds-mat. Sen somnade vi väl klockan sju imorse och vaknade allt för sent på eftermiddagen. Nu ska jag kolla på några avsnitt av paradise hotel innan jag ska försöka somna hyfsat tidigt iallafall. Puss och godnatt!
 

2013

Min nyårsafton var väldigt lyckad. Den startade med en jättegod middag hemma hos Joels kompis med några andra och senare så började folk komma och det utvecklades till en nyårsfest. Vid tolvslaget fick jag min nyårskyss (åh vad klyschigt) och sedan drog allt igång på riktigt.
     Jag hade roligt och kom hem vid halv sju på morgonen och sov till fyra på eftermiddagen.. Standardmiddagen idag bestod såklart av pizza och nu är jag inne på min tredje film i mitt ensamma filmtittande. Peace.