en av alla underbara sommarkvällar..

min dag började med nybakat bröd och strålande sol, gissa om jag blev glad? miao. Senare på kvällen var jag med sara bella laura i några timmar och tjillillilade. Glass, sol, barfotafötter & tjejsnack är nödvändigt i livet säger jag bara!

kvällen fortsatte hem mot sara där vi fick sällskap av två pojkar på vägen och vi fyra grillade korv & drack pepsi (♥) hemma på saras mysiga veranda och senare kom även jacob och stekte med oss. tog sista tåget hem och här sitter jag nu och är glad över att jag inte frös det minsta på vägen hem för att det var så varmt ute fortfarande! imorgon drar jag ut till årsta havsbad & sover även där. C ya


Vågorna gungar mig, jag är en del av en underbar dag.


Langar lite bilder från midsommar som jag har snott på facebook..

jag gillar bilden! jag & julia


therese, julia, pernilla, jag


vi steker på straaanden bitches


therese, julia, jag, andreas, pernilla


jag vann en rosa anka!!! :D jag döpte den till pernilla.. haha


jag älskar årsta havsbad!

såmmarkänsler sommarkänslor summerfeelings sömmarkenslor










äh vafan

ä-l-s-k-a sköna sommarkvällar med sköna människor.


bloggen får lida lite på sommarlovet men det är såre ska va! Vill spola tillbaka till midsommaraftonsmorgon och ändra den dagen helt.. Tanto ikväll? Njäää är inte så taggad.. Jag vill jjäätteemmyycckkeett till peace and love! Men men men. Planer ikväll? Utgång. hejhej

Nu fokuserar vi på det bra

Midsommar blev delvis lyckat. Jag har nog aldrig ätit så mycket jordgubbstårta som jag gjorde igår, haha! Mums! Jag, therese, julia och pernilla levde livet och hade det bara allmänt jättebra. Igår var jag glad, jag älskade att bara vara oss fyra tjejer och njuta av livet. Jag är gal1 trött nu så jag ska nog ta och sova i solen lite. C ya

sommarfina cheyer

S TO THE OMMAR

hej alla fula barn :)
det är fortfarande så varmt så att man kan gå med shorts ute, underbart! har haft bästa dagen och ikväll blire att vara med skönt folk. nu ska jag testa det jag har shoppat idag och sen möta en kompis. ha en bra kväll!


:D jag har blivit en riktig jävla nattuggla..

Vilket..?
sommar
eller vinter
cola eller fanta
utekväll eller hemmakväll beror på med vem
förhållande eller singel båda kan vara skönt..
svart eller vitt
söt eller snygg
stockholm eller göteborg
morgon eller kväll
somna eller vakna
choklad eller lakrits
converse eller klackar
sjörövarspråket eller stockholmska hahaha

NUDLAR ♥

Nattmat är aldrig fel

tacobar i mitt hjärta

♥ Laura, tacobar, sol, stan, chilenare, fotboll och skratt har min dag innehållit. Perfekt för mig som var lite halvseg och trött och pollen-attackerad. Jag har hes röst :)) (älskar att vara hes hehe). Men måste tare lugnt annars kommer jag bli sjuk.. Blä.. hatar att ta det lugnt.. men men. Nu ska jag äta något som vanligt. BAY


Jag vill också ha..

Min mamma har fått en minilaptop av jocke (hennes man)! Jag tror att det är den nyaste från vaio och den har galet sköna tangenter (..ni ser ju på bilden) så jag har snodde den från mamma lite... Men nu ska jag dra, pussen.

Airplanes

Mami får semester om en vecka och då ska vi börja kolla om det finns någon sista-minuten-resa alltså samma dag eller dagen efter eller så. Hoppas hoppas hoppas! Jag vill verkligen åka utomlands, har inte vart det på jättelänge känns det som (..eller april men..). Älskar att resa.. Det bästa som finns.

kreta


azorerna


kreta.. kolla vad brun jag var!

i could really use a wish right now.

REGN? Driver någon med mig? Det är ju sommarlov vafaaaan. Jag ska strax göra mig klar och sen invadera någons hus för jag är väldigt rastlös. Skulle se om jag klarade att vara hemma ensam en hel dag men det gick inte så bra, blev rastlös och fick ont i huvudet. Jag är beroende helt enkelt, beroende av människor omkring mig. Såååå ut i regnet ska jag ta mig.. Men nu: mat!

alltså... va?


Smiling is the best way to say hello


Jag visste inte att du brydde dig så mycket om mig! Så fin du är, verkligen.

<3

djurgårn, impulser, varma kvällar, picknick, folk, pussar, jordgubbar, solning, grillning..
sommarlovet har börjat på riktigt nu!

b-b-b-bebis

hay! jag tänkte bara säga att min och isabellas stora passion i livet är mat


i miss you

thaimat.. hamburgare.. pannkakor.. chips.. spagetti.. oxfilé.. potatissallad.. grillad kyckling.. toast.. pizza.. jordgubbar.. hallonsoda.. glass.. våfflor.. oreos..
Jag är så jävla hungrig.. måste måste måste äta-a-a-a-a

HÄMND TILL JULIA(till vänster) SOM LOGGADE IN PÅ MIN FACEBOOK OCH BLOGG OCH SKREV MASSA SAKER :)))) moahahahahahahahaghahahahahah


abuuueee

bella, jag och julia på förra årets skolavslutning när vi slutade åttan!


tjulululu föresten! det var bara fel på batteriet i min mobil så när jag köpt ett nytt batteri igen så funkar den! Men vet inte när jag kommer ha tid till det.. suck. Ska ut med hunden en snabbis nu och sen käka thaimat och sen iväg kanske en snabbis till skäris innan jag och papi drar på fotboll. Nås på mobilen! pussochheiii

dåligmorgon

Min mobil är hallonsoda-skadad och är helt döööööööd och den kommer aldrig leva igen. SÅ jag har min gamla pissmobil utan några nummer typ. Så alla får messa sitt namn till mig 0739437636.

ggggrrrrrrrr <3


PUTTiNUTT

Grattis till er sötnosar!

Om man kunde spola tillbaka tiden.. skulle jag göra det nu.


Godmorgon! Gårdagen var galen & glad men på kvällen/natten blev det lite ledsnare för min del.. Men det är sommarlov och jag orkar inte bry mig. Snart ska jag iväg och träffa bella och vi ska käka lunch på tacobar ♥ och sen får jag se vad som händer.. Men nu ska jag fixa mig, pusspuss.

från sexan till nian

Jag har nog aldrig gråtit så mycket som jag gjorde igår (eller jo, det har jag), det var så himla sorgligt. Jag hade planerat att verkligen inte gråta men sen när man såg lärarna gråta också så gick det bara inte.. Grundskolan är nu avklarad vilket i för sig känns rätt skönt ändå. Inget mer södertörns friskola.. Inget mer 9Bf.. Eller vi kommer alltid vara 9Bf oavsett vart vi hamnar. Kommer sakna alla er (vissa mer eller mindre dåva)

Gårdagen spenderades med alla niorna vid långsjön där vi grillade och hade galet kul (utan lärarna såklart..). Men när polisen kom senare på kvällen så blev det en jävla massa liv så då drog vi vidare hem mot emils place. Ikväll blire teddybears med en del nior det med. Frukost nu vavavava hejdå.


yepp

jag och linus igår, bara för att vi var så jävla tuffa ;)


..och vår heta bil!


sweet dreams

Jag är trött överallt.. Men det var det värt! En kväll full med galen dans och roliga folk.. Kommer verkligen sakna allihopa! Min rygg vill bara dööö och mitt huvud dunkar. Jag älskade när vi åkte pendeln hem och alla kollade, jag & grethe hittade några roliga folk som hade tagit studenten också som tyckte att vi var fina, nästa gång ska vi hänga med dom ut på krogen.. Haha, iallafall: skansen imorgon med alla niorna, sista saken vi gör tillsammans! Men nu kommer jag däcka vilken sekund som helst så godnatt!

jaaaaa... såhär såg jag ut på balen!

jaaaaduu..

Bal på g. Bilder kommer senare, duschen nu. tjuuhuu

do you love meee? love meee eee eee

En lugn hemmakväll var det länge sen jag hade.. Får se hur länge jag klarar av det bara, jag är översocial av mig och klarar inte riktigt av att sitta hemma.. Jobbigt ibland. Men måste fixa lite saker och sen får jag se. pusshejjagälskardig.

:

Spelar det längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp var att synas att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas

För sex, musik och våld
var det vackraste som hänt mig sen själen min blev såld
Att synas utan att verka ser enkelt ut på håll
Men jag lever på impuls nu via fjärrkontroll
Men jag sa alltid nej

socker

Lägg ut en bild..

..tagen inom en vecka



..på en person som har fina ögon


..på en person som känt dig sen du var liten


..som gör dig glad


..som väcker minnen


..på en person du inte skulle kunna leva utan





hej jag heter oskar är 17 år

heyhey..
man märker att sommaren har börjat när folk suger på att uppdatera sin blogg, särskilt jag men så kommer det fortsätta. Mjaaa men nu ska jag in i duschen och sen ut. vi höreeees, psusususu


.

Can't sleep

monkey

Godmorgon! Jag vaknade för en halvtimme sen. Jag hade aldrig orkat till skolan idag, vaknade inte av att jag fick sms eller att folk ringde, haha. Men nu ska jag bara fixa mig och senare rulla iväg till liljeholmen där jag hittar laura, julia och isabella men innan det kanske träffa max en stund. pusspånesan