A trip down memory lane

 
 
 En långpromenad för att rensa tankarna tog jag ikväll. Det var någonting som jag verkligen behövde kände jag.
Jag gick till området som jag bodde i förut, satte mig på en bänk utanför porten och tänkte tillbaka på hur det
var när jag bodde där, för 7 år sen. 
 
     Sen satte jag mig på en gunga och gungade. Fram och tillbaka. Varför har man slutat att göra det?
Det är ju jätteroligt. Haha! Börjar jag bli gammal är var det bara för längesen jag gungade? 
 
 

Från vinter till vår

 
För bara någon månad sen såg det ut såhär på väg till bussen.
 
Hejsan. I helgen har jag inte gjort något speciellt alls, och det har faktiskt varit superskönt.
Jag börjar känna mig gammal, orkar inte festa varje helg längre. Men det kanske kommer
tillbaka lagom till sommaren. 
     På tisdag blir det iallafall festande eftersom det är valborg. Får se vad som händer då
men det kommer nog hur som helst bli bra. Jag har precis skrivit klart det sista på min
engelska-inlämning tills imorgon så nu ska jag unna mig en lång och skön natt full av
sömn. Godnatt!
 
 

Alkohol löser allt

 
Det var faktiskt riktigt roligt att dra ut igår. Först förade vi, sen drog vi till en bar, och därifrån drog vi till Collage. Jag tycker nästan aldrig att det är kul att dra ut i Stockholm längre, men om man dricker tillräckligt mycket så blir allting kul. Det är min lösning nu för tiden. 
 
     Kom hem inatt till en mysig pojkvän i min säng och idag har vi suttit i solen ett tag innan jag begav mig till jobbet. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem med bilen så jag kan åka till gymmet (latmask).
 
 
 
 

Bra fast tvärtom

Jag har så mycket att göra just nu så jag bestämde mig helt enkelt för att inte göra någonting. Fan vad bra jag känner mig just nu. Fast tvärtom. 
 
     Morgondagen kommer iallafall bli en bra dag. Skolan är ju ändå helt okej att gå till när man har sovmorgon, och senare på kvällen ska jag ut med mina fellas och dansa, det är ju trotsallt lill-lördag och jag har inte varit ute mitt i veckan på alltför länge.
 
 
 
GODNATT!

The end of gratisarbete

Shoo.
 
Imorgon har jag min allra sista praktikdag på Åhléns, och även min sista praktikdag någonsin (förhoppningsvis). I och med att jag går handelslinjen så har det blivit en hel del praktik för mig. I ettan på gymnasiet praktiserade jag i England i tre veckor, och efter det 15 veckor praktik i Sverige. Wow, vad mycket det låter!
 
Oh well, på tiden att det är slut på detta eviga gratisarbete iallafall. 
 
 

Häst

Tio och en halv timme. Så många timmars sömn fick jag inatt, jag vaknade upp pigg och glad. Och ännu gladare blev jag när det stod 18,2 grader på termometern. Äntligen så börjar vårvärmen komma, och det bästa är att slippa dessa feta vinterjackor.
 
     Efter skolan åkte jag hem, bytte om, och sen gick jag 6 km i solen till enskede där jag åt middag. Just nu har jag en massa måsten och borden och ändå sitter jag här som vanligt. Oh well, ska väl sätta igång med dom där himla läxorna, inte så himla långt kvar av skolan nu ändå. 
 
 

14-04-13

 
Fredagsmyste med le yoel i fredags och halva lördagen och igår så var jag ute och partade med Julia och Sara samt andra vänner vi träffade på le club. Jag tror att vi alla hade kul och det var mycket värt. Imorse gjorde jag och Julia pannkaksfrukost och sedan satte jag mig i solen och njöt av värmen.
 
Längtar tills engelskaprovet klockan åtta imorgon. Åh, döda mig bara här och nu.
 

 
 
Sleep tight
 

21 skoldagar, 49 dagar kvar.

Nu har jag bara två dagar kvar på min praktik på Åhlens, sen är det bye bye. Igår och idag har jag äntligen fått stå i kassan, vilket har varit jättekul och skönt med omväxling. Känns roligt att lära sig någonting nytt också plus att jag kan skriva det i mitt CV hehe.. 
 
Kvällen kommer spenderas med jordklotets segaste människa, le boyfriendo. Jag blir galen ibland på den där tidsoptimisten. Imorgon däremot ska jag inte sitta och vänta på någon, då ska jag ut och festa med mina friends! 
 

Någon som vill byta immunförsvar?

Jag håller på att få psykos här hemma på min hosta och sickness. JAG VILL TRÄNA! Måste röra på mig innan jag går under. Min kropp har varit emot mig nu i tre veckor och jag tycker faktiskt att det räcker nu. Det tär faktiskt både psykiskt och fysiskt att inte bli helt frisk. Och ja, jag får faktiskt klaga. Godnatt!
 

Nacho de luxe

Hello fellas!
 
Kunde knappt sova inatt, sov kanske max tre timmar innan jag pallrade mig upp till skolan. Jag lyckades vara kvar i en timma innan min kropp tvingade mig hem för att sova i några timmar, hade inte orkat mer.
     Sedan åkte jag till min kära faster och klippte mitt slitna hår (gud vad underbart skönt med fräscht hår) innan jag mötte upp le boyfriendo för att vara lite shoppingguide åt honom.
 
Efter att han hade lämnat mig så mötte jag bästis och vi vandrade genom gamla stan för att äta på älskade tacobar, satan vad gott det är där, hade nästan glömt det. MmmMmmMmm.
 
 

Just kidding

Min kropp ville bara lura mig, jag var inte alls frisk. Men däremot så är jag på väg att bli frisk nu istället. Men idag var jag tvungen att vara hemma från skolan, som om det inte räckte med att jag varit hemma hela påsklovet.. Suck.
 
Imorgon ska jag däremot till skolan och efter det ska jag till min fasters salong och klippa mig, och därefter ska jag träffa Julia som jag inte träffat på hundra år. 
 
Bild från peace & love i somras 

Friskfisk

Äntligen äntligen äntligen är jag på bättringsvägen, känns om jag aldrig känt mig piggare och jag är ändå inte riktigt frisk än. Farlig känsla, måste tvinga mig själv så att jag inte tränar det första jag gör och sen blir sjuk igen. Det blir nog en lugn fredag för mig imorgon så att jag blir etthundra procent frisk innan jag ger mig ut på några äventyr. Pusss.
 

Sjukstugan levererar

Sjukstugan uppdaterar igen, can you believe it? Min feber + sprängande huvudvärk vägrar ge sig och har nu hitills förstört mer än halva påsklov. You just gotta love life. Jag kommer nog bli frisk lagom till skolan börjar, så brukar det alltid att vara, fuckkkhaaa.
 
Var precis ute på en promenad med min mamma, så skönt att röra lite på sig när man knappt lämnar sängen annars. Om en halvtimme börjar iRobot och innan dess hade jag tänkt att äta ett antal piggelinglassar. 
 
Hejdå!
Oldie but goldie, happy people

England

2011-04-03

Datumet jag åkte till England i tre veckor med skolan. Wow, vad längesen det var. Vill bara spola tillbaka tiden och göra om hela resan en gång till, eller göra det igen, nu. 
 
 
 
 

Sjuklov

Det känns verkligen som jag är sjuk hela tiden.. Suck. Den här gången är det hög feber som har drabbat mig. Jag drömmer alltid massa läskiga mardrömmar när jag har feber så det är inte så lätt att sova heller för den delen. Jag är så sjukligt uttråkad av att bara ligga hemma i min säng, men som tur har jag en serie som heter Switched at birth som underhåller de flesta av mina timmar.
 
Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör iallafall. Puss!
 
Min lilla mjao har jag iallafall vid min sida hela tiden