FOOOD

Skjutsade nyss mamma till en fest och nu ska jag dra mig in mot staden!

Ha de så kult på restaurangen, hejdååå.

 


Du har varit saknad, värmen!

Känslan att gå utanför dörren barfota utan att frysa tårna av sig. Äntligen börjar värmen komma tillbaka till frusna Sverige. Efter två ansträngande dagar på praktiken sov jag som en liten björn i ide inatt, så underbart! Efter en stor frukost satte jag mig i solen med isté och njöt.
..
Ikväll blir det pizza hut med mina bästa & efter det får vi se vad vi hittar på för roligt! Hörs.

Yesterday

Hej! Igår var det lillördag så jag och bästis drog ut, lätt värt, jag hade skitroligt! Vi dansade och drack en aning för mycket som vanligt. Taxi hem var det bästa beslutet på hela kvällen.

Idag var det mindre kul. Somnade hos Julia vid 4 för att sedan 4 timmar senare gå upp. Bakis och trött hela dagen, men tränade gjorde jag också. I'm telling you, damn I'm good. G'night!


That lucky 1




Ja, som ni kan se så har min dag varit väldigt händelserik!
I skolan så var ingen på humör för att göra något så det slutade med att hela klassen satt & spelade rumble mot varandra. Vi var jobbiga mot vikarien så vi fick sluta en timme tidigare. Haha alltså åh, min klass måste verkligen vara hatad..
What else? Jag har kommit på att jag faktiskt är väldigt glad just nu. Det finns ingenting som är jag i direkt behov av att få/ha. Ingen som jag saknar. Ingenting som jag direkt saknar. Tomorrow i'm off to Södertälje. Tja!


Bio

Hej! Idag såg jag äntligen american pie - reunion med Laura och Isabella. Den var jättebra och jag skrattade hela tiden. Jag älskar stifler, han har mitt hjärta. Nu måste jag sova.. Ska upp om 6,5 timmar. Puss!


Godmorgon!

Hej! Vaknade nyss men har inte planerat att gå upp på ett bra tag iallafall. Så mysigt att bara ligga kvar, särskilt när man inte är ensam hihi.


Mofeta och Jerre

Igår hade jag allt jag behövde för att vara jätteglad. Min bästavän, nya roliga människor, komplimanger, alkohol, kramar, fyllemat, dansande på hög nivå samt en klubb där inga slisk fanns. Åh, it feels so good right now. Nu blir det snart middag och ikväll får vi se vad jag hittar på. PUSS!

Vi såg 11 manna bandet Mofeta och Jerre. Snodde bilden från Julsh.blogg.se



Innan var vi hos Julia och drack, tog då den här magiska bilden hihi

Helg på ingång..

Hey!

Jag mår superbra, dock trött pga. inte så överdrivet mycket sömn inatt, men det gör inget! Sova kan man göra i graven så att säga. Praktiken idag var rolig & dagen gick faktiskt hyfsat snabbt som tur var. Praktik till klockan sex imorgon och sen är det helg! Wooo jag längtar. Imorgon ska det förtäras stora mängder alkohol! XOXO

 

 

haha älskar den här bilden.. alla ser lite lagom borta ut.



Good girl!

När jag kom hem satte jag mig med min ben och Jerry burk framför teven. Satt där i två timmar innan jag kollade på godisskålen och insåg vilken jävla tjockis jag är. Så på med springskorna och ut och springa! Det var såå skönt! Ingen mer glass här inte!


Booooored 2,0

Hej! Jag har samhälle och det är tyvärr väldigt tråkigt just nu.. Zzzzz. Jag sysselsätter mig med min nya fotoapp istället.... Hejdå :)


Did you?

hello y'all



Did you know that..?
  • Jag är nörd på spelet rat on a snowboard, särskilt på matten..
  • Ett av mina nyårslöften är att inte skaffa pojkvän. Helt enkelt att vara singel hela 2012.
  • Jag äter så sjukt onyttigt så jag förstår verkligen inte hur jag inte är världens tjockis.
  • Jag är väldigt bra på att smöra för lärarna i skolan, det har räddat mig ut många situationer.
  • I ettan i gymnasiet var jag borta minst en dag i veckan från skolan, men nu har jag bäst närvaro!
  • Jag älskar alla möjliga kattdjur. Tiger, lejon.. Mjaau.

Ett fint litet collage! haha

American pie

Alltså ååh, jag vill verkligen verkligen se den nya american pie - reunion. Älskar american pie filmerna, fattar inte att jag inte redan sett den nya. Men.. Ska förhoppningsvis se den snart! Vill vill vill.

Gooooodmorgon!

Matte + Utvecklingsamtal + Lunch är vad min dag bestått av. Efter det åkte jag hem till min säng igen, kände att den varit för ensam under natten så jag tillbringade då några timmar med den. Nu ska jag skriva klart religionsinlämningen och sen hoppas jag att Gossip Girl har ramlat ner i min brevlåda! Puss och hej.

Rhodos 18 Juli!

Idag satte jag, Julia och Linnea oss på Wayne's coffee och bokade rhodos-resa till i sommar! Äntligen är det bokat och klart. Känns underbart och jag längtar redan hihi. Annars då? Skola 8 till halv 5 är inte okej alltså, inte någonstans. Tur att man är ledig imorgon! Då ska jag vara duktig och fixa en massa saker! Puzzz.

Marcel

Träffade även på Marcel från bigbrother igår på lobby. Damn, ännu snyggare i verkligheten till och med.

 

 

Anyway. Jag är faktiskt glad nu utan någon speciell anledning. Jag hittade ett nummer på en lapp i min bakficka nyss, haha! Undra vem det kan vara hehe..! Puss.


Woopppa!

Tjenare! Nu är påsklovet över och det är back to school som gäller. Lyckades vända dygnet såhär innan skolan börjar igen också, damn. Igår dansade vi till stängningsdags på Lobby, de skulle stänga ner och byta lokal så det var bartömning vilket innebar halva priset så.. Alkohol fick vi i oss en hel del! Jag somnade som en sten klockan 6 och sov därefter i 11 timmar innan mobilen väckte mig.

Hungerspelen!

Hej! Igår var jag, Kellie, Emine, Sabrin, Natasa & Colette på bio och såg hunger games! Åh vad bra den var, gillade verkligen den. Funderar på att läsa böckerna nu men är det verkligen värt att börja läsa nu när man har sett filmen? Jag får se. Efter bion fikade vi på Bellmans innan vi alla drog oss hemåt. Mycket mysig kväll som vi kom överens om att göra oftare. Ikväll ska jag ut! Puss.


Hungry

Hej! Ikväll blir det pizza med min allra käraste pizzavän! Jag är såååå hungrig mmmmm. Hejdå!

Leker lite med min nya fotoapp heheh


Helgen

Hej! Min helg har varit mycket bra. Påskmiddag hos Caroline i fredags och hos pappa i lördags. Påskafton så pickade och målade vi ägg samt gick på påskäggsjakt. Jag fick fyra stora påskägg som hade godis i sig som kommer räcka riktiiiigt länge. Fest på kvällen som kanske blev lite väl galen för min del.. Minnesluckor for the win. Sha.
Mina missar fick åka bil hehe


Ville skulle ut och cykla.. Men ville hellre sitta på papis motorcykel.

Lilleville ville spela ett nördigt spel på min Iphone men fick det bara om han gjorde den sötaste minen han kunde..

Mina människor är hemma

Hola! Idag kom min kära mamma och hennes man hem från Kina. Dom hade presenter med sig till mig så jag blev jätteglad hihi! Vi har ätit massor av mat och godis så nu ligger jag i min säng med matkoma. Ikväll ska jag inte överge min säng en minut. Vi höres senare!
Jättefina solglasögon fick jag, är helt kär!

5 par converse, jackor..


Countdown


Svar på kommentar:

Hej Alicia! Jag köpte klänningen på Bikbok för ca 2 år sen, men den var mycket längre så jag klippte av den. Jag tror inte att den finns kvar eftersom jag köpte den för två år sen.. Men hoppas du hittar! :-D



PÅSKLOV!

Äntligen har jag fått mitt efterlängtade påsklov, it feels so good right now. Planer på påsklovet? NONE! Det känns också ganska bra, kommer nog lyckas fylla mitt lov med roliga saker hur som helst. Imorgon ska jag på ett möte angående ett jobb, och helgen kommer bestå av påskmiddagar, festande och hemkommande av mamma. Hörs!
Och för exakt ett år sen befann jag mig i soliga England. Wow.. Känns så.. Konstigt

Ibland så.. händer det

Hej! Jag är sämst på att uppdatera men jag får skylla på att jag varit upptagen. I lördags var jag hemma hos bästis som hade folk över på vinkväll för att hon fyllt 18. Det var supermysigt och jätteroligt, mer sådant tack! Igår firades min kära papi så jag tog bilen över till Södertälje och träffade släkten och åt massor av tårta, MMmmm. Vad har jag mer att säga? Jag är glad just nu, mucho mucho. Hörs, puss&kram!

Tyvärr så har jag inga roliga bilder att erbjuda er, så ni får två stycken från nu
helt enkelt. Myser i min morgonrock och kollar på bam bam bam..... Bigbrother. Ovanligt va?