Afrikansk dans

Hej!
 
 
 
 
19:00 började något som hette Afrikansk dans här uppe på actic i högdalen. Det var såååå kul. Kände mig verkligen som en liten afrikan när jag hoppade omkring där. Eftersom det var första gången för mig så var jag lite efter alla andra afrodansproffs men jag tyckte det var jätteroligt ändå. 
 
     Jag tycker det är så jäkla tråkigt att springa på löpband för att träna konditionen så det här var perfekt konditionsträning för mig. Så roligt men ändå så jobbigt. Nu ska jag få min skönhetssömn, den behövs verkligen.

Min födelsedag - 15 Februari

Hej! Jag har haft världens mest underbara födelsedag. Det började med att jag och Joel checkade in på Clarion Sign Hotel, superior rummet med jättebra utsikt. Vi satte på oss morgonrockar och tofflor och drack champange och åt färsk frukt innan vi åkte ner till spat. 
 
     Där drack vi drinkar i den 37 gradiga poolen som dom har på taket (också den men superfin utsikt) bastade och tog det lugnt. Sedan upp till vårat rum, fixa oss och sedan satte Joel mig i en taxi och överaskade mig genom att åka till Gondolen vid slussen. Så himla fin utsikt och så himla god mat, underbart! Sen drog vi till slakthuset ett tag där några av mina fina vänner var innan vi begav oss tillbaka till hotelrummet.. 
 
Dagen efter knackade dom på och gav oss världens fetaste hotellfrukost i rummet. MMmmm.....
 

14 Februari

Jag tycker att alla hjärtans dag är överskattad. Man behöver väl inte en speciell dag att visa kärlek på? Godis, kärlek, film-mys och allt sånt kan man väl göra vilken dag som helst, tycker jag. 
 
Imorgon är det min födelsedag också, jag hade nästan glömt bort det.. Skillnad från när man var liten då man räknade ner dagarna till den speciella födelsedagen. Okej jag erkänner att jag räknade ner dagarna till min artonårsdag också.. 
 
 
Gårdagens frukost. Smoothie gjord på färsk ananas.

Friday friday friday ooh ooh

 
Tjena! Efter praktiken som gick väldigt snabbt så jobbade jag mitt första pass, det var jätteroligt förutom att det blir kallt att stå vid kylen så länge.. Brrrr... Mitt arbete går ut på att jag ska göra undersökningar om olika saker, och det handlar mycket om kundkontakt och att vara trevlig osv. och det tycker jag om.
 
Nu ska jag hämta min otroligt sjukt sega pojkvän vid tåget.. Joel tror jag han heter.
 
Hejdå!
 

TORSDAG

INLÄGG FRÅN IGÅR, (min dator dog precis när jag skulle publicera)
 
 
Hej! Idag har jag testat gymmet Actic som ligger nästan precis vid mitt nuvarande 24/7 fitness gym. Det ingår gruppträning, gym (såklart) och simhall för bara 150 kr i månaden. Idag gick jag på ett core-pass (mage, rygg) som verkligen var superbra och sen gymmade jag lite och gymmet var också bra. Gladis! 
 
Annars då? Imorgon efter praktiken så ska jag iväg på min allra första riktiga jobbdag (berättar mer om det sen..) så vi får se hur det går. På kvällen någon gång så ska jag träffa le boyfriend för lite fredagsmys..! Men nu ska jag bestämma vad jag ska ha på mig imorgon och sen sova. 
 
 
 
 
 

Oldie but goldie picture

 
Matilda 14 år
 
 

Gangster squad

Gangster squad
 

I söndags var jag och Joel på bio och såg filmen Gangster squad. En action/gangster/thriller film som var jättebra om man gillar såna filmer (vilket jag gör). Filmen handlar om att de skapas ett gäng som ska förstöra ett annats gängs planer om bl.a. prostitution. 
 
Rekommendation.