Next stop: Peace & love!

Jag är så jäkla taggad nu whoooaaa! Det kommer bli så sjukt roligt! Nu är nästan allt klart, ska bara ta en sväng ner till willys. Sen bär det av till Sara där jag spenderar natten. Hörs om en vecka, hare braaaa!
 

Friheten

En midsommar fylld med mat, nya människor, nattbadande, mysande, dansande, lycka och frihet. Vi satt långt in på natten på en filt vid stranden med nya bekantskaper som var roliga och med bra musik i bakgrunden. Jag hade det mysigt iallafall hehe. Somnade i armarna på en mycket varm person och vaknade av en bålgeting.
 
Nu har jag packat klart till peace & love och ikväll blir det filmmys!
 
 
 

Midsommar!

Glad midsommar allihopa! Nu drar jag ut till landet till bad och sol. Puss och kram!
 
 
 
Midsommar 2010

<3


 
 
 
 
 
 
 
 
 Goodnight everybody!
 Och tack "J" !!!!

Gladis

Svar JA till Anonym som undrade om det var jag på bilden ---->   
 
 
Hej på er mina fina stalkers! Imorgon är det midsommar, jag älskar midsommar, så mysigt! Jag ska hämta upp mina tjejer Sara & Carro och sen ska vi vidare till mitt landställe i Årsta Havsbad och fira där, det blir nog bra.
 
Idag har jag inte gjort ett skit, som vanligt lika skönt. Har bara småpackat lite till p&l, tränat, städat and so on. Nya lakan for the win, jag kommer sova gott inatt. Vi hörs kanske senare eftersom jag inte har något liv. PUSS!
 
  

Inte långt kvar!

Hej gott folk! Jag mår så jävla bra ska ni veta, måste vara all denna D-vitamin (eller något annat..) 
Den första delen av min dag spenderade jag ute på min altan, dock så var det rätt molnigt men skönt ändå. 
Mötte sen upp mamma i stan för lite gratis-shopping :)
 
Har skrivit packlista och börjat packa till Peace & love, jag är så jäkla taggad det är helt sjukt!
 
 
Dagens glamourösa bilder:
 

Det tråkigaste som finns är att äta middag helt ensam..
 
 
Köp dig lycklig.
 
 
Träningen börjar synas pyttelite iallfall. Eller så inbillar jag mig bara, haha
 
 
Lite matshopping till peace & love!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Välkommen tillbaka, solen!

Har saknat dig min varma sol, men nu är du äntligen tillbaka, förhoppningsvis för att stanna. Så det är vad jag har gjort idag, legat i solstolen, ätit massor, druckit massor. Strax ska jag iväg till gymmet för lite träning. Men nu ska jag skriva en pack-lista till peace & love. Hej!
 
29 dagar kvar till Rhodos!
 

Skön dag.

Alltid lika skönt att hänga med Julia. Vi behöver aldrig planera någonting eller egentligen göra något när vi är med varandra, vi har kul ändå. Men idag blev det fika på waynes, sen promenerade vi runt på Djurgården som var supermysigt och sen käkade vi på Friday's innan vi mötte upp Tim, Fabian och Johan för bio-time. Vi såg Snow White och den var faktiskt bra!

Nu ska jag somna till en film. Godnatt!

Oh fucking yes

Godmorgon!


hej å hå

Yes i'm single. And you have to be fucking amazing to change that.




Hello! Har tappat bort dagarna lite, man måste bara älska sommarlov. Idag har jag haft en riktigt skön dag, vaknade upp till regnet mot fönstret och bara njöt av att inte ha några planer för dagen. Sov lite till innan jag kämpade mig iväg till gymmet. Film och mat har sedan varit min sysselsättning.
-
-
Imorgon ska jag på en intervju och sen ska jag träffa min saknade bästis. Men nu ska jag i min egna säng, helt ensam för första gången på alldeles för länge. Sleep tight!

Världens mysigaste

Har saknat att bara vara hemma i min säng och mysa med katterna. Har inte sovit hemma på flera dagar så det ska bli skönt att göra det. Bloggar imorgon, puss!


Silhouettes

Hej! Igår fick jag sommarlov på riktigt så nu är jag helt fri, häääärligt! Efter avslutningen så umgicks vi tjejer lite innan vi splittras över sommaren. På kvällen var jag ute med människor jag inte träffat på jättelänge så det var jätteroligt att träffa dom igen. Ikväll blir det fest i hemtrakterna. Puss och Kram.

 

 


Student.

Jag var ju på studentmottagning i tisdags, glömde skriva det. De var supermysigt med massor av god mat och firande av Kallekusin. Min lilla kusse har blivit stor pojke. Och min morbror hade ett jättefint tal.. åh började nästan gråta. Puss!

KRYSSNING!

HOLA!



I onsdags så funderade jag och Sara på vad vi skulle hitta på. Jag föreslog helt spontant att vi skulle dra på kryssning så fyra timmar senare befann vi oss på Silja Galaxy tillsammans med Chaima. Det blev en helt galen kväll som jag kommer skratta åt och minnas väldigt väldigt länge. Nya bekantskaper och massor av alkohol, en bra blandning. Eller?




I väntan på att få gå på båten.
Såhär såg jag ut igår (och våran hytt).
Ny (o)vän.
Den här bilden beskriver exakt hur vi var igår, älskar den!
Goodmorning sugar
Vi hann leka lite i bollhavet också...
Och åka motorcykel..

GYM

 

 

 

Hello! Gick skitbra att träna idag, jag gymmade med mamma & vi var där i två timmar och körde och jag känner verkligen hur skönt det är såhär efteråt när kroppen fått ta ut sig. Imorgon har jag troligen bara en lektion och sen ska jag iväg till Kallekusin som tar studenten imorgon, stora killen!

 

Puss och Kram


SKANSEN!

Idag har vi varit på skansen som sagt. Det var faktiskt mysigt och det regnade ingenting när vi var där. När vi hade kollat på alla djur så åkte vi allihopa till donken där skolan bjöd på mat, som vanligt tog alla de dyraste sakerna med massa extragrejer, MMmmm så gott. Sen gick jag och yaaz runt i stan i några timmar till och shoppade lite.
Now i'm gonna hit the gym, bye!
Min lilla pingla
Björnarna var på lekhumör
Oh juste, ni ser min nya hårfärg också! Syns inte så mycket men det är blondslingor.

On the tub

Godmorgon! Sitter på tuben påväg till min fasters salong där jag ska klippa mitt slitna hår, skönt! Efter det så blire Skansen med klassen, heheh.
Deadmau5 i lördags var förresten grymt! Trots regnet så var det sjukt värt.


Puss på rumpan


:D

 

Hola Hola Hola!
Klockan sju gick jag upp igår för att en timme senare befinna mig på gymmet. Sedan var det dags för min allra sista praktikdag på Topshop. Jag kommer helt klart sakna dom. Jag fick en fet goodiebag när jag gick, så gulliga! Sen var det bara att skynda sig hem, byta om och tillbaka till stan för utgång!
Ikväll blire Deadmau5 i regnet!