Drömfångare

Jag och Sara har planerat våran traditionella pizza-dejt när vi har catching-up to do, alltid på vårat stammis-ställe där vi aldrig behöver säga vad vi vill ha. Jag längtar redan nu efter den fettiga brödbiten, ey miss fatty fatty.. 
 
Anyway. Har lite midnight thoughts såhär i regnet, cozy. Nej nu ska jag krypa ner under täcket igen och kolla på nästa rulle. Jag har satt upp min drömfångare idag också som jag köpte i Grekland så hoppas på att fånga en hel del mysiga drömmar inatt. Puss!
 

Dag 1 – En bild på mig och fem saker jag gillar.

 

Here i am. 
Inget märkvärdigt precis.
 

Sak 1 som jag gillar: Passion for food. Behöver jag ens säga något mer?
 
Sak 2: Jag gillar den här dagen.Vem gillar inte alkohol, jordgubbar och världens bästa sällskap med utsikt över hela Stockholm? 
 
 
Sak 3: Om ni inte redan visste det så får ni veta det nu, jag älskar att resa. Tänkte ta en bild från senaste resan men kom på att alla mina 3000 bilder befinner sig i en främlings händer så det fick bli en bild från en fullproppad strand i Spanien.
 
Sak 4: Jag gillar glädje helt enkelt. Men ja, vem gör inte det liksom? Jag är nästan alltid alltid glad och när jag inte är det försöker jag ändå lura mig själv att jag är det. Det bästa som finns är att vara glad utan någon specifik anledning. Woooooooh. 
 
Sak 5: Om det är något som jag verkligen gillar så är det mina fellas. Ni får ett smakprov på två av dom.       No more comments. 

Let's do this

Dag 1 – En bild på mig och fem saker jag gillar.
Dag 2 – Ett favoritminne från 2012.
Dag 3 – 5 sanningar om dig själv.
Dag 4 – En bild som gör dig glad.
Dag 5 – En bild på en person du saknar.
Dag 6 – Berätta vad du helst gör på helgerna.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag vann 1 miljon kronor.
Dag 8 – Dina rädslor.
Dag 9 – Dina mål detta år.
Dag 10 – Berätta om din senaste kärlek och vad den gjorde för intryck på dig.
 
 
Är sånt här töntigt? Äääh what the hell, jag är rastlös. Let's give it a shot.
 
 

Stulen iPhone

Halo friends. Igår fick jag min kära iPhone stulen inne i stan så jag är ej kontaktbar förutom när jag är hemma genom facebook. Livet. 
 
De senaste dagarna har varit mycket lugna och det har varit otroligt behövligt. Igår skulle vi dock festa men det sket sig när mobilen och därmed kontakten försvann. Blev filmmys och en massa prat i tullinge istället, jättejättemysigt. 
 
Just nu ligger jag i min för varma säng och lyssnar på musik medans jag tänker alldeles för mycket som vanligt. Jag tror att jag håller på att fatta ett oerhört dåligt beslut. Men jag är glad att jag har min kära bästavän att dela med mig av livets funderingar till, vet inte vad jag skulle gjort utan hennes kloka ord. Kärlek till den kvinnan. Hejdå!
 

Ungas problem

Godmorgon vänner. Jag är otroligt rastlös av mig just nu samtidigt som jag är dödssjuk och inte vill röra på mig. Så vad säger ni, finns det något extremt underhållande man som ensam kvinna kan göra utan att röra sig överhuvudtaget? Nej, tänkte väl det. Over and out.
 
 
 

Bättre än vad jag hade hoppats på.

Bjuder på ett litet collage med bilder från Greklandet. 
Det går inte att beskriva hur sjukt bra vi har haft det där borta så jag tänker inte ens försöka. 
 
Efter våran sjudagarsfylla så var det extremt skönt att få lägga sig i sin egna säng utan sandiga fötter, i ensamhet och utan alkohol i kroppen och bara isolera sig i sömnen i ett halvt dygn. Känslan av att veta att man inte kommer vara bakis när man vaknar har faktiskt varit saknad. Nu tror jag att jag ska sova lite igen. 
 
 
 
peace.
 
 

Next stop: Grekland, Rhodos!

Om 24 timmar så tittar vi ut från flygplanet och ner mot Grekland, då är det strax dags för landning. Sedan väntar en vecka av festande, solande, badande, ätande av god grekisk mat and so on. Med tanke på hur roligt jag och Julia hade i Spanien förra sommaren så vet jag redan nu att vi kommer ha gjort en hel del galna saker när vi åker ifrån Rhodos. Vi håller tummarna för att Linnea också kan åka med trots tandvärk! 
 
This is gonna be craaazyyyyy man. Nu släpper jag på alla mina gränser. Hörs om en vecka!
 

Ni får några bilder från Spanien 2011.   
 
Vi haffade två spanska modeller. Good work huh? ;-)
 

LANDET!


 
 
Dom två första bilderna är från igår då det var underbart väder när vi var ute på landet. Den sista är från idag då jag mest sov i min varma tröja.. Sen vaknade jag av spöregn och då var det bara att springa till bilen för hemgång... Men det är rätt okej ändå eftersom jag ändå behöver packa till Rhodos. 
 
Nej nu tjatar mammsen på mig att jag måste börja packa någon gång så.. C ya 

Italiano

 
 
 
HOLA! Sitter i min säng och väntar på att min människa ska bli klar. Ikväll blir det mat på en Italiensk restaurang, mmmm jag längtar. Känns som hela mitt liv kretsar kring mat ibland men.. Jag heter trots allt Mat ilda. Igår hade jag och Sara en myshemmakväll medans det regnade utanför, såå mysigt. Massor av godis och chips och dip.. Mätta blev vi.. Nej nu ska jag iväg!

Above the moln

 
 
Heje! Har köpt lite nya örhängen as you see, jag gillar dom. Om FYRA dagar drar vi till Grekland åååh jag längtar så mycket, kommer leva vad säger man.. above the.. above the moln? Haha whatever. Nu blir det grillat, bye people!

UNDERBART

Tjooho människor! Igår hade jag en skitrolig utgång med Sara och Maria. Vi började med grekiska hamburgare hemma hos Maria med hennes bror, så jäkla gottttttt. Sen förade vi väldigt väldigt fort innan vi drog iväg till Sommar där vi spenderade våran tid till stängning. Jag ska erkänna att jag var extremt alkoholpåverkad men jag hade så sjukt kul! Sommar levererade både det ena och det andra. heheheh! Pusssss.
 
Såhär såg jag ut igår!

Lyckan.

You know what? Nu är jag sådär glad igen utan att veta riktigt varför, älskar den känslan mer än allt. Och om 8 dagar så är jag i Grekland och jag är så jävla taggad så det är sjukt! (okej kanske därför jag är glad..)
 
Igår träffade jag btw mina lovers och det var supermysigt att få träffa dom igen, det var längesen. Blev stadshäng med skitgoda smoothies. Life's good. Här är lite pics på de senaste från min iPhone
 
 

Brunch

Hola! Inte mycket har gjorts idag, har varit på brunch på en restaurang vid namn Engelen i Gamla stan, det var mysigt och gott! Det bästa var deras cheescake mmMmm. Efter det åkte jag till Enskede och käkade alldeles för mycket tacos till middag. Nu är det movietime, puss!
 
 
En del av brunchen.

Najjp

 
 
 
Gooodmorning! Hade kul ute igår, det blev en hel del dansande på Nype's dansgolv. Nu sitter jag och velar mellan att gå upp till gymmet eller att käka lite bullar. Svårt val. B to the ye. 

Mousserande

 
 
 
 
Hej! Har gjort en massa roliga saker sen senast jag skrev. Har bland annat varit ute på Sommar! med vänner och där hade jag asroligt. Sen har jag varit i Årsta havsbad och njutit samt ute på gärdet och druckit vin som bilden ovan. Nu blir det utgång med andra vänner. Hejdå! 
 
 
 

Vaxholm

Hello people! Idag har jag träffat min saknade bästavän och vi har mest tagit det lugnt på grund av trött Matilda. Vid fyra åkte vi till Vaxholm och hängde med Elsa och Simon. Vi tog Elsas båt till en mysig liten ö där vi grillade hamburgare och marschmallows och andra godsaker i solnedgången, sommarkänsla på det. 
Nu ska jag sova i min nybäddade säng. Puss!
 
 

PEACE AND LOVE

Hej på er! Nu är jag tillbaka i Stockholm igen efter en helt jäkla underbar vecka i Borlänge. Är supernöjd med Peace & Love och det är absolut inte sista gången jag åkte dit. Första dagen blev det dock ambulans för min del men resten av veckan slutade bra! Har träffat massor av nya människor vilket är jätteroligt! Nu ska jag ta världens längsta dusch och sen äta chips framför min tv resten av kvällen. Ni får några fina bilder från veckan!