2012

Jag förra nyår (sorry för loggan hehe)
 

Förra årets nyårsafton var faktiskt riktigt lyckad. Jag hade min bästa kompis där, mycket trevligt folk, alkohol så att det räckte och fyrverkerier vid tolvslaget. Dagen efter nyårsafton var dock en av mina sämsta dagar pga. en händelse som de flesta i min närhet nog vet om. 
     Jag tror och hoppas att 2013 kommer starta på ett bättre sätt än vad det här året gjorde, svårt att slå det förra. Haha men nu ska jag inte tänka på det, jag blir helt deppig. Och det är något jag absolut inte ska vara imorgon (idag). Så sov sött gott folk så hörs vi senare.
 
Fred ut
 
 
 

Hej lonely blog

Hej! Nu är snart det nya året här. Om 24 timmar är det inte alls långt kvar, åh jag längtar. Jag har alltid tyckt (och tycker fortfarande) att nyår är otroligt överskattat men i år så känner jag på mig att det kommer bli något alldeles extra speciellt. Berättar om mina planer imorgon.
 
     Julafton förresten. Superduperbra och mysig som alltid, lätt en av mina absoluta favoritdagar på hela året, bättre än min födelsedag till och med. Jag fick mest pengar och sen lite småsaker som tex. nagellack, hudprodukter, mysig morgonrock osv. 
 
Nu ska jag kila ner och äta någonting men vi hörs antingen senare ikväll eller imorgon. Puss.
 
Julklapp ifrån min fina pojkvän

Dan före dopparedan

Nu har jag gått in i min årliga julfrossa. Det senaste dygnet sen jag kom hit till pappa i Södertälje så har jag ätit massor av onyttiga saker. Samma sak varje år. Jag längtar till imorgon då det är julafton hehe. När alla gått och lagt sig ska jag slå in mina julklappar!
 
Puss och kram.
 
 

Trainday

 
 
Kom precis hem från praktiken, ätit massa proteiner och nu ska jag strax ta bilen (hehe) till gymmet för träning. Egentligen skriker hela min kropp efter soffan och en fet godisskål men jag ska vara duktig,
 
Tja!

Fikamys

Hej! Idag var jag i skolan fram till lunch, käkade julbord och sen drog jag in till stan och träffade mina söta vänner Laura och Isabella. Vi satte oss på expresso house ett bra tag och snackade och hade det mysigt. Sen förflyttade vi våra feta rumpor till tacobar ett tag innan vi begav oss hemåt. 
 
     Imorgon har jag praktik och sedan så är det bara en kort avslutning i skolan på fredag innan jullovet sätter igång! Jag längtar jättemycket, det ska bli så skönt. Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon.. Zzzz.
 
Godnatt!
 
 
Min varma choklad från expresso. Mmmmm.

Filmtips!

 
Måste bara tipsa om den här filmen för alla er som inte sett den! Jonas Karlsson är en helt sjukt duktig skådespelare och det är en riktig feel-good film som man skrattar mycket åt. 
Perfekt såhär innan man ska sova, så somnar man på bra humör.
 
4 av 5 

Obama's speech

 
Jag blir helt rörd, det är så fruktansvärt det som har hänt.
 
 
 
 
 

Lördag - Night home

Jag har hela huset för mig själv och det är snöstorm ute, så himla bra. Mindre bra är min inlämning som ska vara inlämnad innan 24 idag, får se hur det går med det. Alltid ute i sista sekund, utan undantag. 
     Senare inatt någon gång kommer nog min pojkvän hit och han ska få ge mig massage för det behöver jag verkligen just nu, åh ibland är han allt bra den där lilla skiten.
 
Puss
 
  

Inga inställda bussar här inte.

Hej hopp! Bussarna gick som vanligt tyvärr så skola blev det idag. Och efter det jobb som jag absolut inte hade överlevt utan Chaima. För att klara av alla timmar så satt vi och planerade en kommande Marocko-resa som vi ska göra tillsammans. Oppa. Mitt ljus i vintermörkret. 
 
     Praktik + jobb imorgon och sen kommer den efterlängtade fredagen, ÅH vad skönt det ska bli. Nu ska jag kolla på filmen Ondskan eftersom jag egentligen skulle läst boken till en uppgift jag måste göra.. Oh well, såhär blir det alltid när man heter Matilda Löflund. 
 
Puss
 

Öppen brasa

Hej! Ville bara säga att jag lever men har lite fullt upp just nu. SMHI har varnat för snökaos så om inga bussar går imorgon så är jag hemma från skolan, då kommer jag uppdatera hehe. Nu hör jag Joels steg mot mitt rum så vi hörs förhoppningsvis imorgon. Puss!
 

Strömlösa Stockholm

 
 
Precis när jag hade tänt massor av levande ljus runt badkaret, satt på en film, lagt mig i det varma vattnet och slappnat av så blev det strömavbrott här. Mer perfekt timing kan det ju bara inte bli. 
När jag kom ut från badrummet var hela huset fullt med levande ljus och brasan var tänd. Ändå ganska mysigt det där med strömavbrott, förutom att det blir så himla kallt i huset. Men min varma boyfriend kom iallafall sen och värmde mig. 
 
Idag skola + mcdonalds + impulshopping med Theresé + jobb = Trötter.
På jobbet gick det faktiskt riktigt bra eftersom jag var övertrött och köttade
ihjäl mig och bara ringde och ringde så nu är min röst lite skadad.
Imorgon har jag sovmorgon vilket jag verkligen behöver just nu.
 
Godnatt!

Stockholm horse show

Hej! Ikväll har jag varit på Stockholm Horse Show, en tradition sen jag var sju år gammal. Det är så mysigt. Den andra delen av helgen har också varit mycket bra, fest i fredags och bara mysat hela lördagen hos Sara med bland annat pepparkaksbak och glöggdrickande. Imorgon drar en ny vecka igång och jag kunde inte varit mer otaggad.