9Bf i mitt hjärta

Gårdagen var så sjukt underbar! Vi badade, bastade, badade näck(!), åt överdrivet mycket godis och mat (en viss person spydde till och med av att han åt för mycket..), körde sanning och konka fast bara med konka, busade och somnade ihopkringlade i en hög vid sju imorse för att sen bli upptvingade två timmar senare. Det hände en hel del galna saker i sanning och konka kan jag ju säga.. Men vi säger väl såhär att det som hände på veskijärve stannar på väskijärve.

är det tråkigt att ha mörkt hår på sommaren?


i'm in love with you

Igår insåg jag verkligen hur mycket jag kommer att sakna min klass. Vi hade mysigaste kvällen någonsin som jag vill uppleva om och om igen. Jag vill inte tappa kontakten med någon av dom! Men jaa.. We will see.
Strax ska vi iväg och äta lunch (jag är vrålhungrig!!!) i solen.

btw. päer är skitsnygg i sin nya frisyr + att hans halsduk luktar galet gott


Lördagen <3

kom precis hem, har varit hos joel med hanna, katja, bella, sara, philip, pär, gesine, linnea och staffan hela kvällen. Innan det var jag på restaurang med 10 pers. dagen/kvällen/natten har varit jätteskön och bra med mycket skratt.. det gillar vi. Imorgon (idag) ska vi bort på lunch vid 12 och sen så drar jag på klassresaaaaa ♥ kommer hem måndag någon gång. Jag skriver alltid mest på kvällen haha.. puss och godnatt.

random bild på mina klockor :))

haha, älska texten.

I am not a whore
I am not a whore
I am not a whore

I am not a whore
I am not a whore
I am not a whore
But i like to do it..

För ett år sen..

..var det skolavslutningsklänning som man letade efter, inte balklänning.
..behövde jag inte oroa mig för att börja i en ny skola efter sommarlovet.
..kände jag knappt mina älsklingar bella, sara & laura, hur såg mitt liv ut då?
..hade jag svart hår.
..var jag inte lika galen som jag är nu, haha.

jag undrar hur mitt liv kommer se ut om exakt ett år igen..



kommer aldrig tappa kontakten med sara, isabella, julia & laura, den saken är säker.

let's dance

Nya skor! Kanske ska ha dom på balen, kanske inte, we will see.

I'm your bitch

Godmorgon! Eller ja, jag somnade direkt när jag kom hem från skolan & vaknade nu.. Lyckat Matilda! Såg att det fortfarande var sol ute när jag vaknade så nu ska jag ut med en barndomskompis och njuta av den! ha det bäst gullungar! ♥

matilda idag. ehm haha ser bitchig ut på bilden men whattaa :)


hejdå!

Jag kommer aldrig sjunka till din nivå killen..

Ett minne..

Jag kan inte låta bli att längta tillbaka till tiden då jag & therese var som fastklistrade i varandra. Vi umgicks dygnet runt typ hela jullovet.. Vi hade så sjukt kul & vi träffade en massa nytt folk och bara levde livet. Vi är galna tillsammans, vi kan verkligen hitta på vadsomhelst! Du & jag livet ut Therese "kusin" soulmate.

En dag på jullovet som vi lekte fjortisar.. (vi vaaaar fjortisar)


i'm your hell, i'm your dream

Stan efter skuuulan med snyggingarna. nu sitter jag här med tjockisgodis & ska kolla klart på harry potter haha. puss på nesan

det är helt enkelt skönast

Mitt knä är svullet, blått och gör ont men jag vet inte varför :(
Nu ska jag kolla på den senaste harry potter filmen (lite seg jag vet) och äta ugnsbakade chips och efter det ska jag nog sova.. åååh det låter skönt. sovsött!

för att vi är festfolk

Två ord räcker för gårdagen, galen fest. Kom hem runt sju imorse haha. Jag mår väldigt trött men nu ska jag möta upp min älskling i regnet, baybayäppelpay så hörs vi ikväll istället :))

mjaauuau. skulle sitta jävligt bra just nu alltså...


accidentally in love

Middag strax (HOPPAS JAG! dör av hunger och vi ska grilla, mumsi) & sen utgång med folk och vi ska möta mer folk i kungsan. Känner på mig att kvällen kommer bli mycket bra. Pussi

Julia, Världens snyggaste kille
(han är min, jag dog) och jag i London på abercrombie and fitch. haha kände på hans rygg när vi stod där.. assåååååå raaaawr

hei summer

Godmorgon! Jag har verkligen inte tid med det här utan måste springa till bussen nu, ha en bra dag! :DD
today


hey baberiba

hola! har haft en underbar dag med sarasöt & bellabäbis. Vi drog till farsta & jag hämtade en grej & sen kollade vi runt efter balklänningar & åt tjockismat.

vi älskar glass!


hahaha.. jag älskar bilden.. (fast inte min roliga min hhoho)

Idag är jag glad.

nu är tandställningen äntligen ute. YEAH säger jag bara! langar två glada låtar :))


sosomommomaror utote joju!


Jag älskar mitt nya blommiga linne från primark!

hohejoj, momatotiloldoda hohäror! Hohihohihohi.
MEN HALLÅ! det är sommarväder ute förihelvete! Man kan ju gå utan kläder och allt. Själv sitter jag och väntar på middag för mat är livet. Varför skulle mami och papi annars döpt mig till MATilda? Men aaa.. Min mobil separ sig ibland så jag kan inte svara på sms till vissa personer, så nu vet ni det.
Kemiprov som jag kanske inte hinner med imorgon & tandläkarn på det. Gr8.. Kvällens planer är plugg och sedan ut i solen om den är kvar om några timmar eh. pyussp

Hello again

Det känns verkligen helt fel att vara hemma, vill bara tillbaka till London! Men jaaa.. Hemma är man iallafall! Det har varit så sjukt kul i London så jag dör. Men nu ska jag sova, man bli trött av att åka flygplan.. godnatt!

en av de första bilderna i london!


IDAG ÅKER JAG TILL LONDON!

Idag åker vi! Wooohooo. Jag ska shoppa slut på alla mina pengar.. Längtar! :)
Okeeej, det här är första gången jag berättar vad jag gör på kvällen.. Njut:

Efter stan igår drog jag hem och käka tacos med lite gäster, sen vid nio mötte jag upp therese och vi drog till stan och åt gratis glass för att vi är så söta, tacki för kolasåsen donkenpojken! Senare var vi med timmy, jesper, charlie & robin i töööllinge. Det var.. speciellt, haha. Kom inte hem så sent, vid ett någon gång (y) idag är det packning som gäller. Efter det dusch, fixa mig & träffa en kompis innan jag åker till FLYGPLATSEN! Bye sötnosar.


In, ut, sprut, slut

Hola! JAG ÄLSKAR VÄDRET! Och imorn drar jag & jullanpullan till London på kvällen.. Så på dagen är jag fri som en fågel & vi får se vem som fångar mig. Men hursomhelst, hade planerat att plugga.. men vem fan vill plugga när det är så härligt väder ute? Drar in till stan med therese så får jag se vart kvällen leder mig helt enkelt.

jag för exakt en halv minut sen

Jag älskar glass.

Hello! Är hos papi faktiskt! Har inte varit här på jättelänge, men kände att jag ville åka hit idag. Jag är så duktig. Lilleville har slagit i hakan i badhuset så han är på akuten och syr.. ajajaj stackars lillebruur. När han kommer hem ska vi åka och köpa glass! Åh, jag längtar haha. Men nu ska jag ut med min älskade edvin, pussi!

skolavslutning till sommarlov 2009

guuuddmåårning äväribodiiiiee


Haha bara så att ingen ska missförstå. Att jag är gift med en viss person på facebook är bara ett skämt.. :)
puss & godnatt!

I could never go on without you

I will always think of you when i hear this song..

No one

Alla har säkert sett den här men ungen är ju grym!

NEW

Nya skoooooor som verkligen behövdes, vanliga sköna race marine

örhängen
(dålig bild men whattaa)

HAHA. va tvungen, hur fan sitter jag med benen??????

Jag ♥ smycken


barabom barabom

Festen var galen på alla sätt & vis. Väldigt rolig! Nu ska jag skriva ett textmeddelande till en mycket speciell person och fråga en sak. Och annars då? Mjaa, jag är bäst och min hjärna har inte riktigt fungerat som den ska idag.. Men puss på det. Alla sover nu.. Hoppas ni sover gott hehe, godnatt.

Superhuman

Wooouhooou! Nu kunde jag iallafall komma åt grannens nätverk moahaha. Men hinner inte skriva så mycket, det är fest ikväll & jag måste fixa mig & äta och sådär. Men hej jag lever och nu ska jag hoppa in i duschen.. Hörs senare eller imorn. Ha det bäst ♥

Grattis Laura älskling på födelsedagen!

HEHEHEH


denna saknas i min garderob

Jag älskar den här klänningen!
Den ska köpas direkt efter jag varit i London (om jag har några pengar kvar..)




hej söndag, kan du gå & hänga dig?

Godmorgon! Igår på kvällen drog jag, sara, nattis, bella & julia in till café 60's på sveavägen och åt bullar, drack chailatte, snackade & bara kollade på allt folk som satt där. Jag älskar det cafét, verkligen jättemysigt!
Efter det så busade vi runt på stan och träffade lite allt möjligt folk haha. Jag kom hem vid ett någon gång..
Katjas söta pissekatt

Dagens planer: Städa mitt rum som ser ut som ett helvete, sen fixa mig & troligen träffa rasmus, sen kanske träffa jullan & skriva vår svenskaredovisning som vi ska ha imorn, sen ikväll så kanske vi drar in mot stan igen om vi fortfarande har lust. Fast jaaa.. inget är bestämt än. pussochhej

Coca cola

Donken till frukost är otroligt gott när man är trött & sliten, belive me
Nu väntar duschen & ikväll blire utgång igen såklart. Kanske skriver senare, puss på neeesan.